ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/08 Β

4772109676873

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/08 Β

ζώδια Ζυγός

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε παλιά όρια καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε μίζεροι και κακοδιάθετοι, αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να ξεπεράσετε τυχόν παράξενους συναισθηματισμούς που σας κρατούν πίσω. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι άλλοι θα απολαύσουν την παρέα σας (ως συνήθως). Απολαύστε κι εσείς την προσοχή και προσπαθήστε να συνδεθείτε με κάποιον νέο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, μην προσκολληθείτε πολύ στη ρουτίνα σας –η ευελιξία είναι το κλειδί και λίγη υπομονή θα σας βοηθήσει. Αυτή την Κυριακή, όλα εξαρτώνται από εσάς. Οτιδήποτε φέρετε σε μια κατάσταση ή σε μια σχέση (καλό ή κακό) θα μεγεθυνθεί.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Η αρχή αυτής της εβδομάδας είναι μια πολύ καλή στιγμή για να οριστικοποιήσετε πράγματα και να λάβετε μεγάλες αποφάσεις. Η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθησή σας είναι ασύγκριτες τη Δευτέρα και την Τρίτη και άλλοι θα θέλουν πολύ να σας βοηθήσουν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, τα πάθη σας μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στο σπίτι –θα πρέπει να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να διατηρήσετε τη συναισθηματική ηρεμία

Ή, εναλλακτικά, ίσως μια έκρηξη που θα καθαρίσει την ατμόσφαιρα να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα έχετε εκπληκτική δημιουργικότητα. Αφεθείτε στη φαντασία σας για παιχνιδιάρικα (και ενδεχομένως ρομαντικά) σχέδια. Την Κυριακή αυτή ξεκινήστε κάτι, ειδικά κάτι που θα βοηθήσει κάποιον άλλο.

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Θα έχετε ασυνήθιστη εμμονή με τα χρήματα και τα υλικά αγαθά καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε και γκρινιάρηδες. Θα έχετε την πρωτοτυπία τη Δευτέρα και την Τρίτη για να βρείτε δημιουργικούς τρόπους εξοικονόμησης (όπως το να φτιάχνετε το φαγητό σας απ’ το σπίτι;).

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, είστε στα κοινωνικά καλύτερά σας και οι άλλοι θα ζαλίζονται από την γοητεία σας. Κάντε στενές συνδέσεις και μάθετε κάτι νέο. Την Παρασκευή και το Σάββατο, ίσως να δυσκολευτείτε να προχωρήσετε, οπότε η καλύτερη λύση μπορεί να είναι να μείνετε εκεί που είστε. Αυτή την Κυριακή, αγκαλιάστε το παιδί μέσα σας!

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/08 Β

ζώδια Αιγόκερως

Οι προμελετημένες στρατηγικές σας θα αποδώσουν καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Οι άλλοι θα το προσέξουν (και θα εντυπωσιαστούν!), καθώς τα σχέδιά σας προχωρούν τη Δευτέρα και την Τρίτη και θα νιώσετε υπερήφανοι για τα αποτελέσματά τους. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η πρόοδος γίνεται λίγο πιο δύσκολη και τα πράγματα ίσως δεν είναι ακριβώς αυτά που φαίνονται. Σκεφθείτε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε αυτό το πρόβλημα –μια νέα οπτική θα σας έκανε καλό.

Την Παρασκευή και το Σάββατο όλοι είναι στο πλευρό σας! Χρησιμοποιήστε ομαδική εργασία –με μια δόση δημιουργικότητας– για να κάνετε αυτά που πρέπει να κάνετε (ακόμα και αν το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διασκεδάσετε). Αυτή την Κυριακή, μην φοβάστε τις καθυστερήσεις. Αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για μια άλλη μέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια Υδροχόος

Πέστε με τα μούτρα στη δουλειά και επικεντρωθείτε! Θα πρέπει να δείξετε πειθαρχία καθώς ξεκινά η εβδομάδα εάν δεν θέλετε να περάσετε όλη τη Δευτέρα και την Τρίτη κάνοντας κύκλους. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, όμως, η συγκέντρωσή σας θα επιστρέψει και θα έχετε αρκετή ενέργεια για να εστιάσετε στους στόχους σας. Ξεκινήστε μια επανάσταση! Ή τουλάχιστον ξεκινήστε μια συνομιλία –οι άλλοι θα κρέμονται από την κάθε λέξη σας.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, καθίστε κάτω και σκεφτείτε τα οικονομικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσετε προϋπολογισμούς και προτεραιότητες. Αυτή την Κυριακή, αφήστε τις σκέψεις σας ελεύθερες και κάνετε μια τολμηρή ανακάλυψη.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/08 Β

ζώδια Ιχθύες

Καθώς αρχίζει η εβδομάδα, περιμένετε κάποια ενίσχυση από ψηλά (δηλ. από κάποιον προϊστάμενο). Η βοήθεια θα έρθει τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Να είστε γενναιόδωροι και μοιραστείτε την καλή τύχη σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η φιλόδοξη συμπόνια σας θα αρχίσει να ξεσηκώνεται (ξέρετε, εκείνη την αίσθηση που έχετε όταν θέλετε να βοηθήσετε τους πάντες ταυτόχρονα;). Είναι ωραίο να εμπλέκεστε, αλλά μην εξουθενώσετε τον εαυτό σας –κανείς δεν περιμένει από εσάς να σώσετε τον κόσμο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, όμως, μια μεγάλη ώθηση ενέργειας μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ότι μπορείτε σχεδόν. Βάλτε τον ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητά σας σε καλή χρήση. Έπειτα, την Κυριακή, χαλαρώστε και απολαύστε μια τεμπέλικη ημέρα ονειροπόλησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65