Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/09 Η άμεση επικοινωνία θα φέρει έντονη ερωτική δράση.

28.Sunset-Wedding-Photos

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/09 Α

Ζώδια Κριός

Μπορεί να έχετε την ανάγκη να ταρακουνήσετε την καθημερινότητά σας στη δουλειά και στα οικονομικά σας στις 17 Σεπτεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον επαναστατικό Ουρανο στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Η τάση σας να βγείτε εκεί έξω μόνοι σας και να δράσετε παρορμητικά, είναι ακόμα πιο δυνατή απ’ όσο συνήθως. Μπορεί να νιώθετε ότι αν δεν κάνετε την κίνησή σας τώρα, θα δυσκολευτείτε να την κάνετε στο μέλλον. Συγκεντρώστε τα γεγονότα πριν βουτήξετε σε μια εντελώς νέα προσπάθεια.

Στις 20 Σεπτεμβρίου η Σελήνη είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη και τον επικοινωνιακό Ερμή, στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Σας εμπνέει να βρείτε χρόνο για να περάσετε με τους αγαπημένους σας. Θα είστε ένας λαμπερός μαγνήτης στοργής.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ταύρος

Μια έκρηξη αυτοπεποίθησης σας κάνει να θέλετε να εκφράσετε τις πιο σέξι επιθυμίες σας στις 18 Σεπτεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας, σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Άρη στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Σας έρχεται πιο φυσική η αμεσότητα και η σιγουριά για τον εαυτό σας. Εκφραστείτε ανοιχτά στο ταίρι σας ή σε έναν πιθανό σύντροφο τώρα. Η άμεση επικοινωνία θα φέρει έντονη ερωτική δράση.

Στις 20 Σεπτεμβρίου η Σελήνη είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με την καλλιτεχνική Αφροδίτη και τον επικοινωνιακό Ερμή, στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Σας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με συναδέλφους και να ανταλλάξετε ιδέες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ροή χρημάτων.

taro-zodia-76

ζωδια Δίδυμοι

Η παιχνιδιάρικη, ευφυής, διασκεδαστική αυτοέκφραση σας βγαίνει φυσικά στις 20 Σεπτεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με την Αφροδίτη και με τον επικοινωνιακό Ερμή στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Επωφεληθείτε φλερτάροντας πολύ με το αντικείμενο του πόθου σας… Ή αφήνοντας τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα προσωρινά για να απολαύσετε την παρέα αγαπημένων φίλων.

Στις 21 Σεπτεμβρίου ο τυχερός Δίας στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο σας της σταδιοδρομίας. Ενώ αισθάνεστε αισιόδοξοι για ένα μεγάλο έργο, ίσως χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες. Καλά θα κάνετε να περιμένετε για να πάρετε σημαντικά μέτρα, μέχρι να έχετε όλα τα γεγονότα.

xartomanteia

ζωδια Καρκίνος

Στις 18 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος τελειώνει τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του και προχωράει στο έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Εσείς καλά θα κάνετε να κοιτάξετε οποιαδήποτε σκέψη κάνατε τους τελευταίους μήνες, σχετικά με τα όρια στις σχέσεις σας. Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε αυτά που σκεφτήκατε στην καθημερινή σας ζωή. Ταυτόχρονα, δουλεύετε σκληρά για να προχωρήσετε σε κοινά έργα με το ταίρι σας ή τον συνάδελφό σας.

Στις 19 Σεπτεμβρίου ο Άρης στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Σας κάνει να νιώθετε ότι μπορείτε να κερδίσετε σχεδόν κάθε μάχη, ειδικά όταν εργάζεστε μαζί με κάποιον που εμπιστεύεστε.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/09 Α

ζώδια Λέων

Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι και εγκάρδιοι στις 16 Σεπτεμβρίου: Η συναισθηματική Σελήνη στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας, σχηματίζει αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Επωφεληθείτε, πηγαίνοντας με τη ροή αντί να δημιουργείτε αυστηρά σχέδια: Ανοίξτε την καρδιά σας σε αγαπημένους σας, απολαύστε την παρέα τους, ίσως ακόμη να τους κάνετε μικρά ή μεγάλα, καλά σχεδιασμένα δώρα. Αυτή η ζωντανή, παθιασμένη στιγμή δημιουργήθηκε στα μέτρα σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Στη συνέχεια, στις 18 Σεπτεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει θετική γωνία με τον Άρη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας στη δουλειά. Εάν θέλετε να ζητήσετε αύξηση, περισσότερη ευθύνη ή μια συναρπαστική νέα δουλειά, απλώς βρεθείτε εκεί και η νίκη είναι δική σας.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/09 Α

ζώδια Παρθένος

Στις 18 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Η ανάγκη σας για σωματική και συναισθηματική σύνδεση είναι σε υψηλά επίπεδα και θέλετε να τη μοιραστείτε με κάποιον ξεχωριστό. Ό,τι κι αν φαντασιωνόσασταν, μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα. Απλά εκφράστε την αλήθεια σας!

Στη συνέχεια, στις 22 Σεπτεμβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Κρόνο στον πέμπτο οίκο σας της δημιουργικότητας. Ίσως χρειαστεί να προγραμματίσετε χρόνο για να δουλέψετε πάνω σε μια καλλιτεχνική προσπάθεια μόνοι σας. Αυτό γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσετε κακή επικοινωνία και αρνητικότητα ενώ εργάζεστε μαζί με άλλους τώρα. Αποδεχτείτε την ώρα που έχετε για τον εαυτό σας και θα βγείτε στην κορυφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις