Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/11 Αξιοποιήσετε την εσωστρέφειά σας

evdomadiaies-17-2

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/11 Β

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/11 Ζυγός

Τη Δευτέρα μπορεί να προκύψουν εξαιρετικές ευκαιρίες επικοινωνίας. Μπορείτε να μάθετε πολλά και να διασκεδάσετε, απλά μιλώντας σε ανθρώπους, φίλους και γνωστούς. Απλά βεβαιωθείτε ότι ακούτε, τόσο όσο μιλάτε. Την Τρίτη και την Τετάρτη καίγεστε, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα σε εσάς, οι άλλοι δεν χορταίνουν την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σας. Απολαύστε την προσοχή και ανοιχτείτε στον ρομαντισμό!

Από την Πέμπτη και μέχρι το σαββατοκύριακο, οι σκέψεις σας μπορεί να στραφούν στον υλισμό. Τώρα είναι καλή στιγμή για να επανεκτιμήσετε τα υπάρχοντά σας, να σχεδιάσετε τον προϋπολογισμό και τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο θα εξερευνήσετε κάτι καινούργιο και θα μοιραστείτε νέες ιδέες!

zodia-taro-45

Ζώδια Σκορπιός

Όλα έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες τη Δευτέρα. Αν επιτρέπεται να περιηγηθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σχέδια, θα έχετε μια υπέροχη μέρα… Και ίσως να μάθετε και ένα ζουμερό μυστικό ή δύο! Θα έχετε λιγότερο ενδιαφέρον για να δείτε φίλους την Τρίτη και την Τετάρτη. Αλλά μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την ασυνήθιστη εσωστρέφειά σας. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε κάτι που σας ενοχλεί και θα βρείτε κάποια πολύ σημαντική λύση.

Από την Πέμπτη και μέχρι το σαββατοκύριακο, θα λειτουργείτε σαν μαγνήτης για τους άλλους. Θα νιώθετε ότι έλκονται μαγικά από τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σας. Αργότερα το σαββατοκύριακο, ξεχάστε τον εαυτό σας και απολαύστε τη στιγμή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/11 Τοξότης

Η Δευτέρα μπορεί να σας φανεί σαν ένας αγώνας: Θα βρεθείτε σε διαμάχη με μια δημόσια αρχή και πρέπει να διαχειριστείτε πάρα πολλές λεπτομέρειες. Πάρτε βαθιά ανάσα και χαλαρώστε, γιατί η εβδομάδα σας θα γίνει πολύ καλύτερη. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα αγαπηθείτε από όλους. Όχι μόνο από φίλους αλλά και από όσους συναντάτε. Φροντίστε να γνωστοποιήσετε τις επιθυμίες!

Από την Πέμπτη και μέχρι το σαββατοκύριακο, η διάθεσή σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μια πιο ονειρική κατάσταση. Αφεθείτε στη φαντασία, απολαύστε αυτή την εσωστρέφεια. Το σαββατοκύριακο θα επιστρέψετε στην παλιά καλή αδεξιότητά σας και θα διασκεδάσετε με μεγάλες ομάδες!

tarw-zwdia

Ζώδια Αιγόκερως

Ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας τη Δευτέρα. Οργανώστε τα μεγάλα σχέδιά σας, αρχίστε να υλοποιείτε τολμηρές ιδέες! Μπορείτε να πετύχετε πολλά με την κατάλληλη προετοιμασία. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι ιδανικές μέρες για την έναρξη νέων έργων και την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων. Ίσως να μην είστε αριστοτεχνικά επικοινωνιακοί αυτή τη στιγμή, αλλά έχετε αρκετή ενέργεια για να ολοκληρώσετε μόνοι σας τα πράγματα!

Από την Πέμπτη και μέχρι το σαββατοκύριακο θα είναι εύκολη περίοδος, για να χειριστείτε αποφάσεις και λεπτομέρειες. Φίλοι που θαυμάζουν τον ανεξάρτητο και αντικειμενικό τρόπο που χειρίζεστε τα πράγματα, θα προσφέρουν με χαρά όποια βοήθεια χρειάζεστε. Το σαββατοκύριακο μην κολλήσετε σε λεπτομέρειες. Εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να επιμένετε στην επίτευξη του φαινομενικά ανέφικτου!

taro-6-9

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/11 Υδροχόος

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τη Δευτέρα: Διασφαλίστε ότι γνωρίζετε τι και ποιον αντιμετωπίζετε, ειδικά όσον αφορά χρήματα ή τη δουλειά σας! Κοιτάξτε κάτω από την επιφάνεια για να βρείτε τα γεγονότα. Την Τρίτη και την Τετάρτη δοκιμάστε κάτι νέο. Η εμπειρία είναι εξαιρετικός δάσκαλος, μπορείτε να μάθετε πολλά από μια νέα δραστηριότητα. Επικοινωνήστε με κάποιον που δεν συνηθίζετε, για να αρχίσουν τα γεγονότα να εκτυλίσσονται!

Από την Πέμπτη και μέχρι το σαββατοκύριακο, μπορεί να νιώσετε ότι επιβραδύνετε. Να χαθείτε στη σκέψη, ειδικά για την καριέρα σας ή άλλες πιο γενικές ανησυχίες. Ενδώστε στην εσωστρέφεια, αναζητήστε την ιδιωτικότητά σας. Το σαββατοκύριακο θα βρείτε μεγαλύτερη διασκέδαση σε μεγάλες ομάδες!

zwdia-taro-astra

Ζώδια Ιχθύες

Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε εξ’ αρχής όλα τα γεγονότα, έτσι δεν είναι; Τη Δευτέρα μην φοβηθείτε να ενεργήσετε, ακόμα κι αν δεν έχετε όλες τις απαντήσεις. Δεν πρέπει να χάσετε αυτή την ευκαιρία, μπορείτε πάντα να ταξινομήσετε τις λεπτομέρειες αργότερα. Την Τρίτη και την Τετάρτη αναζητήστε τα τυχόν προβλήματα σε μια συνεργασία. Μπορείτε να περιορίσετε τις συγκρούσεις, διευθετώντας χρέη και προηγούμενα ζητήματα. Αποχωριστείτε το παλιό και γίνετε ένα με το νέο!

Από την Πέμπτη και μέχρι το σαββατοκύριακο, θα πρέπει να καταβάλλετε επιπλέον προσπάθεια για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, κυρίως σε κάθε είδους σημαντικά, νομικά ή επιχειρηματικά θέματα. Το σαββατοκύριακο εμπιστευτείτε την απίστευτα καλή σας τύχη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia