Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 Σκεφτείτε τι θέλετε να συμβεί

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 Β

ζώδια Ζυγός

Ο χρόνος με αγαπημένους θα είναι προτεραιότητα από τις 19 Φεβρουαρίου. Η συναισθηματική Σελήνη να συναντά τον τυχερό Δία στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού. Υπάρχει ένας χαρούμενος, αρμονικός και γιορτινός τόνος σε ό,τι κι αν κάνετε μαζί.

Και στις 23 Φεβρουαρίου, με τη νέα Σελήνη στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας, έχετε την ευκαιρία να επικεντρωθείτε στις προθέσεις σας που αφορούν την υγεία. Φτιάξτε ένα σχέδιο τώρα και θα λαχταράτε να ξεκινήσετε με ορμή. Την ίδια μέρα, η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων… Και σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον τέταρτο οίκο σας. Καλά θα κάνετε να μην δεσμευτείτε σε πολλά σχέδια με αγαπημένους.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Θα είστε πολύ εκφραστικοί και αυθόρμητοι, με τον Ήλιο στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα από 18 Φεβρουαρίου έως 19 Μαρτίου. Θα εμπνευστείτε να κάνετε μια καλλιτεχνική πρόταση ή ένα αυθόρμητο ταξίδι. Αφήστε την ανάγκη για λογικά και λεπτομερή σχέδια κατά τη διάρκεια αυτής της χαρούμενης διέλευσης.

Στις 21 Φεβρουαρίου ο Άρης είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Σας ενθαρρύνει να εκφράσετε την ανάγκη σας να είστε ανεξάρτητοι. Συζητήστε με το ταίρι σας ή έναν φίλο και θα νιώσετε πιο σταθεροί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια Τοξότης

Επικεντρωθείτε σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας και την παρέα των αγαπημένων σας: Ο Ήλιος περνά από τον τέταρτο οίκο σας, από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 19 Μαρτίου. Θα θέλετε να βάλετε αυτή την ενέργεια στα οικιακά σας καθήκοντα και τις απολαύσεις, παρά στη δουλειά ή τις κοινωνικές δεσμεύσεις σας. Αναγνωρίστε το και να ξέρετε ότι είναι η ιδανική στιγμή για να φροντίσετε τις προσωπικές ανάγκες σας και να βρείτε ισορροπία.

Στις 19 Φεβρουαρίου, η Σελήνη βρίσκεται μαζί με τον Δία στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Φέρνει ευχάριστα γεγονότα σε σχέση με τη δουλειά σας. Πάρτε το ρίσκο με ένα πρότζεκτ και θα απολαύσετε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 Β

ζώδια Αιγόκερως

Αν και είστε γενικά ρεαλιστές, θα απολαύσετε ένα κύμα αισιοδοξίας στις 19 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη συναντά το Δία στο ζώδιό σας. Μπορείτε να στρέψετε αυτή τη θετική διάθεση προς όλα τα σχέδια που είχατε βάλει στο μάτι. Αν νιώθετε ότι η δουλειά σας θα αποδώσει, δεν κάνετε λάθος!

zwdia-tarw-zodia-19

Και στις 23 Φεβρουαρίου, η νέα Σελήνη είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας: Η περιέργεια και η ανάγκη σας για γνώση, θα φτάσει ταβάνι. Συνδεθείτε με συναδέλφους και φίλους μέσα από συζητήσεις. Θα τροφοδοτήσετε το πνεύμα σας, όπως και θα εμπνεύσετε μελλοντικές συνεργασίες. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας. Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να βάλετε όρια στο χρόνο και την ενέργεια σας, διαφορετικά θα εξαντληθείτε.

ζωδια Υδροχόος

Στις 19 Φεβρουαρίου, η Σελήνη στον δωδέκατο Οίκο σας σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Μπορεί να νιώθετε ότι κάτι σας κρατά και δεν μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά στο ταίρι σας. Θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε μόνοι σας τα συναισθήματά σας.

Έπειτα, στις 23 Φεβρουαρίου η νέα Σελήνη είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε στόχους για τα οικονομικά σας. Σκεφτείτε τι θέλετε να συμβεί και κάντε το πράξη. Θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα ο συνδυασμός σαφήνειας και ενεργητικότητας φέρνει αποτελέσματα.

zvdia-zwdia-tarw

ζώδια Ιχθύες

Ενώ ο Ήλιος περνά από το ζώδιό σας από 18 Φεβρουαρίου έως 19 Μαρτίου, θα είστε γεμάτοι σιγουριά που μπορείτε να εφαρμόσετε σε όλα τα σχέδιά σας. Θέλετε να κερδίσετε περισσότερη αναγνώριση στη δουλειά είτε να νιώσετε πιο ικανοποιημένοι στον ερωτικό τομέα; Πιστέψτε στον εαυτό σας και αυτό θα τροφοδοτήσει την επιτυχία σας.

Μπορεί το νέο έτος να έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες… Αλλά θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τολμηρούς στόχους, στις 23 Φεβρουαρίου με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Στραφείτε στη διαίσθησή σας και αναγνωρίστε τις προθέσεις που σας αγγίζουν πραγματικά. Από εκεί, θα μπορέσετε να κάνετε στοχευμένα βήματα για να κάνετε τα πιο δυνατά και βαθιά όνειρά σας πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65