Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/06 Μια δόση πραγματικότητας στις στενές σχέσεις σας

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/06 Α

Ζώδια Κριός

Γύρω στις 17 Ιουνίου, η Πανσέληνος θα είναι στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας: Θα σας κάνει να νιώθετε πανέτοιμοι να δεχτείτε νέες εμπειρίες ανάπτυξης και αλλαγής. Για την ακρίβεια, μπορεί να νιώθετε λίγο ανυπόμονοι και αγχωμένοι σχετικά με αυτά τα θέματα. Μπορεί να θέλετε να δείτε την πρόοδο τώρα.
Καλά θα κάνετε να έχετε πίστη και να κυνηγήσετε τα πιο τρελά σας όνειρα, ενώ αφήνετε και χώρο για να συμβεί φυσικά και οτιδήποτε ακολουθεί.

Από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου, το ταξίδι του Ήλιου μέσα από τον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού ενεργοποιεί την ανάγκη σας για χαλάρωση μαζί με αγαπημένους.
Δουλέψτε σε έργα ανακαίνισης ή βελτίωσης του σπιτιού σας. Απολαύστε διακοπές με την οικογένειά σας ή κάντε μπάρμπεκιου στην αυλή σας και θα νιώσετε αναζωογονημένοι.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ταύρος

Γύρω στις 17 Ιουνίου, η Πανσέληνος θα είναι στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας: Θα νιώσετε τη διακαή επιθυμία να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας στο ταίρι ή τον πιθανό ερωτικό σύντροφό σας. Αν δίνατε περισσότερα απ’ όσα παίρνατε ή το αντίθετο, είναι καιρός να δεχτείτε τα γεγονότα. Θα είναι πολύ σημαντικό για τη συναισθηματική σας σταθερότητα και για τη σχέση σας να διασφαλίσετε ότι υπάρχει αμοιβαιότητα μεταξύ σας.

Στις 23 Ιουνίου, η κοινωνική Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει τετράγωνο με τον επεκτατικό Δία στον όγδοο Οίκο σας. Αυτός αφορά επίσης τους κοινούς πόρους. Μπορεί να βρεθείτε με πολλή δουλειά στα χέρια σας, μόνοι ή με το ταίρι σας. Θα σας βοηθήσει αν περιορίσετε τη λίστα όσων έχετε να κάνετε και να δαμάσετε τις προσδοκίες σας.

zodia-zwdia-9988

ζωδια Δίδυμοι

Γύρω στις 17 Ιουνίου η Πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα σκέφτεστε έντονα τις προσωπικές σας ανάγκες… Όπως και τυχόν συμβιβασμούς που πρέπει να γίνουν, ώστε να βρεθείτε σε πιο αρμονική θέση με το ταίρι σας ή έναν στενό φίλο. Αν δυσκολεύεστε να βρεθείτε στο ίδιο μήκος κύματος, τώρα είναι η ώρα να δεσμευτείτε στην εύρεση λύσης που θα κρατήσει.

Από τις 21 Ιουνίου έως τις 27 Νοεμβρίου, ο ονειρικός Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Θα ρίξει φως στις χαραμάδες που έχει το επαγγελματικό σχέδιό σας… Που μπορεί προηγουμένως να είχατε εξετάσει μόνο επιφανειακά. Αναγνωρίστε αυτή την πραγματικότητα και αφιερώστε χρόνο στη λύση αυτών των προβλημάτων τους επόμενους μήνες. Θα μπορέσετε να κάνετε την αρχή στην πραγματοποίηση των πιο τολμηρών φιλοδοξιών σας.

chartomantia-098

ζώδια Καρκίνος

Στις 19 Ιουνίου ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης στο ζώδιό σας, σχηματίζει αντίθεση με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με το ταίρι σας ή έναν στενό φίλο, για κάποιο σημαντικό θέμα. Την ίδια στιγμή, θα επικεντρώνεστε στο να κάνετε αυτό που πρέπει για να συντονιστείτε πάλι. Οι προσπάθειές σας μπορούν να φέρουν σημαντικές αλλαγές στη δυναμική της σχέσης σας.

Ο Ήλιος περνά από το ζώδιό σας από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Θα απολαύσετε ένα κύμα αυτοπεποίθησης, που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε στόχους που αφορούν την ευεξία και τα επαγγελματικά σας. Αφήστε τις συναισθηματικές μεταβολές να σας καθοδηγήσουν. Με άλλα λόγια, να ξεκουράζεστε όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα και να δουλεύετε σκληρά όταν νιώθετε ιδιαίτερα φιλόδοξοι. Θα κάνετε μεγάλη πρόοδο.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Λέων

Γύρω στις 17 Ιουνίου η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας . Θα λαχταράτε να αφήσετε στην άκρη τη δουλειά και να εκφράσετε τον εαυτό σας με διασκεδαστικούς, εγκάρδιους και δημιουργικούς τρόπους. Είναι πολύ σημαντικό για τη συναισθηματική ισορροπία σας να φροντίσετε τον ονειροπόλο μέσα σας. Θα το καταφέρετε με την τέχνη, το γράψιμο, τις περιπλανήσεις, τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τις συζητήσεις με αγαπημένους σας.

Στις 19 Ιουνίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας σχηματίζει αντίθεση με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Η όψη αυτή επικεντρώνει τη σκέψη σας στη βελτίωση της υγείας σας σώματος και μυαλού. Λαχταράτε και είστε αποφασισμένοι να πετύχετε έναν προσωπικό στόχο. Αυτός είναι να κάνετε περισσότερο διαλογισμό είτε να περνάτε χρόνο βελτιώνοντας τις δεξιότητες που σχετίζονται με την αγαπημένη σας άσκηση. Ακούτε τα ένστικτά σας και αποφεύγετε να πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει.

ζωδια Παρθένος

Από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου, το ταξίδι του Ήλιου μέσα από τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης μπορεί να πυροδοτήσει διάφορα συνεργατικά έργα. Όσο πιο πρόθυμοι είστε να ξεκινήσετε ομαδικές δραστηριότητες για τη φυσική κατάσταση ή την καριέρα σας, τόσο πιο απολαυστική θα είναι η εμπειρία σας. Μπόνους: Θα κάνετε νέους φίλους και επαγγελματικές επαφές στην πορεία!

Από τις 21 Ιουνίου έως τις 27 Νοεμβρίου, ο ονειρικός Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα φέρει μια δόση πραγματικότητας στις στενές σχέσεις σας. Φορούσατε ρόδινα γυαλιά και δεν βλέπατε μια ανθυγιεινή συνήθεια, μια τοξική δυναμική ή έλλειψη αμοιβαιότητας; Τώρα είναι η ώρα να τη δείτε και να την αντιμετωπίσετε. Έτσι θα διασφαλίσετε την μακροπρόθεσμη ευτυχία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra