Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/06 Θα κάνετε πραγματικότητα το όραμά σας

erwtikes-provlepseis-17-4-14n

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/06 B

Ζώδια Ζυγός

Γύρω στις 17 Ιουνίου η Πανσέληνος θα είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας: Μπορεί να γεμίσει το ημερολόγιό σας με ακόμα περισσότερες δουλειές, ευθύνες, αγγαρείες, τηλεφωνήματα και συναντήσεις. Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ξεφύγετε ό,τι κι αν κάνετε και είστε μονίμως σε κατάσταση υπερέντασης;

Είναι ώρα να πατήσετε φρένο και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να κάνει το διάλειμμα που του αξίζει. Η φρενήρης ενέργεια σάς καλεί να κάνετε τώρα συνειδητή προσπάθεια για να βρείτε γαλήνη και ηρεμία. Να βάλετε ως προτεραιότητα τη φροντίδα του εαυτού σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ήλιος περνά από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας, από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Θα νιώθετε πιο σίγουροι όσο αφορά τους επαγγελματικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Σχεδιάστε συναντήσεις με προϊστάμενους για να συζητήσετε το όραμά σας και καταρτίστε τις πιο τολμηρές παρουσιάσεις σας. Θα δείτε αναγνώριση για την εστίαση και το πάθος σας.

ζώδια Σκορπιός

Γύρω στις 17 Ιουνίου, η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος: Θα σκέφτεστε πόσο χρόνο και ενέργεια αφιερώνετε στη δουλειά σας. Θα σκέφτεστε επίσης τα οφέλη που έρχονται με αυτό – ή που δεν έρχονται. Θα θέλετε να βρείτε τη γαλήνη και την ισορροπία σε σχέση με αυτά τα θέματα. Το να είστε συναισθηματικά παρόντες και να απολαμβάνετε τη δουλειά σας, είναι το βασικό στοιχείο της επιτυχίας.

Από τις 21 Ιουνίου έως τις 27 Νοεμβρίου, ο ονειρικός Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Θα απαιτεί να ρίξετε μια πιο ρεαλιστική ματιά στους τρόπους που ψάχνετε την απόλαυση και τη διασκέδαση. Οι σκέψεις σας για μια σχέση ή ένα δημιουργικό έργο υπάγονται στο σφαίρα του μαγικού; Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι δεν είναι αυτό ακριβώς που πιστεύατε. Μπορεί να μην είναι εύκολο… Αλλά εντέλει το να κάνετε δική σας την αλήθεια, θα σας κάνει πιο δυνατούς μακροπρόθεσμα.

taro-zodia-76

ζωδια Τοξότης

Γύρω στις 17 Ιουνίου θα έχετε την Πανσέληνο στο ζώδιό σας: Θα νιώθετε ενοχλημένοι αν δεν παίρνετε την προσοχή που θέλετε από το ταίρι, τους φίλους ή άλλους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Μπορεί ακόμα και να καταφύγετε σε δραματικούς θεατρινισμούς για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας. Φροντίστε όμως να επιλέξετε μια πιο προσγειωμένη λύση και να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας με ψύχραιμο και συγκροτημένο τρόπο.

Ο Ήλιος περνά από τον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Θα θέλετε να βιώσετε ακόμα πιο βαθιές συνδέσεις με το ταίρι σας ή έναν πιθανό εραστή. Θα σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα το όραμά σας, το να μοιραστείτε ή ακόμα και να γράψετε τις επιθυμίες σας.

prodosia

ζώδια Αιγόκερως

Γύρω στις 17 Ιουνίου, η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας: Μπορεί να έχετε τη διάθεση να ακυρώσετε κοινωνικά σχέδια ή ακόμα και να αφήσετε τη δουλειά σας(!) για να αφιερώσετε χρόνο στη ξεκούραση και τη χαλάρωσή σας. Τελευταία αναλαμβάνατε περισσότερα απ’ όσα συνειδητοποιούσατε και αυτό μπορεί να έχει αρχίσει να σας εξαντλεί. Έχετε κερδίσει ένα διάλειμμα για να φροντίσετε τον εαυτό σας και είναι κρίσιμο για την ευεξία σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να συνεχίσετε να δουλεύετε το ίδιο αποτελεσματικά.

Ο Ήλιος περνά από τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Θα λάβετε ένα κύμα ενέργειας για να αντιμετωπίσετε έργα με το ταίρι σας ή έναν φίλο. Μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε τα πάντα ταυτόχρονα και με μεγάλη αφοσίωση από την αρχή, γεγονός αξιοθαύμαστο. Αλλά θα είναι καλύτερο να είστε ρεαλιστές και να στηριχτείτε σε συνεργασίες, αντί να τρέχετε μόνο με τον δικό σας ρυθμό. Η τελική νίκη θα έρθει από τις στενές συνεργασίες.

ζώδια Υδροχόος

Γύρω στις 17 Ιουνίου η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης: Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η αρμονία και η δημιουργική διέγερση έρχονται πιο εύκολα, όταν περνάτε χρόνο με συναδέλφους, στενούς φίλους και αγαπημένους. Ναι, ακόμα περισσότερο απ’ όσο συνήθως! Τα ομαδικά ραντεβού, συναντήσεις για ανταλλαγή ιδεών ή χαλαρές μαζώξεις, σας κάνουν να νιώθετε υποστήριξη και ανανεώνουν τους δεσμούς σας.

Ο Ήλιος περνά από το έκτο οίκο σας της ευεξίας από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου: Θα νιώθετε πιο έτοιμοι να υιοθετήσετε ένα πιο φιλόδοξο πρόγραμμα γυμναστικής ή μια νέα διατροφική ρουτίνα. Ψάξτε νέα στούντιο γυμναστικής κοντά στο σπίτι σας ή κατεβάστε μια εφαρμογή γυμναστικής. Ψάξτε κάποια υπηρεσία διανομής φαγητού και θα αποκτήσετε νέα προοπτική στην τωρινή σας προσέγγιση. Έτσι θα βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας και θα εμψυχωθείτε για να συνεχίσετε!

zwdia-66

ζωδια Ιχθύες

Μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε στο επίκεντρο. Οι προσπάθειές σας στη δουλειά αναγνωρίζονται, οι προϊστάμενοι θέλουν να σας δώσουν περισσότερες ευθύνες γύρω στις 17 Ιουνίου: Η Πανσέληνος θα επηρεάζει τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Ενώ μπορεί να νιώθετε αμηχανία μπροστά σε τέτοιου είδους επευφημίες, αξίζετε τα εύσημα για τη σκληρή δουλειά σας. Αυτή η στιγμή μπορεί επίσης να σας δώσει τη δύναμη να κλείσετε ένα επαγγελματικό κεφάλαιο και να κυνηγήσετε τους στόχους του επόμενου επιπέδου.

Στις 23 Ιουνίου, η κοινωνική Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής σχηματίζει αντίθεση με τον επεκτατικό Δία στον δέκατο οίκο της καριέρα σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε υπερβολικά πολλά πράγματα, στη δουλειά και στο σπίτι. Δεν είναι ντροπή αν δεν καταφέρετε να τα ολοκληρώσετε όλη τη λίστα σας. Μπορεί να είστε γενναιόδωροι υπερήρωες στην καρδιά αλλά είστε και άνθρωποι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love