ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/12 Α Μερικές εκπληκτικές εμπειρίες

astrologia-27-7-2-8

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/12 Α

ζώδια Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά σαν ιστορία από βιβλίο, με ήχους του δάσους και δέντρα και αγνώστους που συναντιούνται στα δάση και ερωτεύονται. Η άσκηση έχει έντονη παρουσία τη Δευτέρα, αλλά είναι διασκεδαστική –εκείνη που μετά βίας νιώθεις ότι είναι άσκηση.

Τα μέσα της εβδομάδας είναι λιγότερο ονειρικά και διασκεδαστικά, αλλά μην σταματήσετε να γυμνάζεστε: Θα κρατήσει καλή τη διάθεσή σας, καθώς όλες οι λεπτομέρειες και η καθημερινότητα απειλούν να σας τη χαλάσουν. Την Παρασκευή είστε χαρούμενοι και γοητευτικοί (είναι πολύ πιο εύκολο να είστε γοητευτικοί όταν δεν είστε αγχωμένοι, σωστά;) και την Κυριακή έχετε όλο το χρόνο για να κοιμηθείτε όσο θέλετε.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Η Δευτέρα σάς βρίσκει να κάνετε τους διαιτητές σε μια διαφωνία ανάμεσα σε δύο φίλους σας –και έπειτα, δυστυχώς, να μπλέκεστε και οι ίδιοι. Αυτό συμβαίνει όταν οι φίλοι μπαίνουν στη μέση! Βρείτε έναν τρόπο να βγείτε με χάρη από την κατάσταση, ίσως θα είναι καλό να παραδεχτείτε ότι δεν ήταν ποτέ δική σας δουλειά. Είναι πολύ καλύτερο να χάσετε την αξιοπρέπειά σας παρά έναν φίλο σας.
Τα μέσα της εβδομάδας διορθώνουν όλη την παραξενιά της αρχής της: Από την Τρίτη έως την Πέμπτη όλα είναι διασκεδαστικά. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι συναρπαστικές και η Κυριακή είναι πλούσια συναισθηματικά, αλλά, σε σχέση με την υπόλοιπη εβδομάδα, ήσυχη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

ζώδια Δίδυμοι

Τα λόγια σας βγαίνουν με ευκολία τη Δευτέρα και όλοι γύρω σας ανταποκρίνονται θετικά. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για την επικοινωνία με την οικογένειά σας την Τρίτη. Και την Τετάρτη. Και την Πέμπτη. Έχετε απλώς βρεθεί μπροστά σε ένα δύσκολο εμπόδιο, σχετικά με την επικοινωνία. Εν τω μεταξύ, θα είστε πολύ απασχολημένη με την επικοινωνία γενικότερα (αλληλογραφία, κλήσεις, email, κουβέντες) και στο υπόλοιπο της ζωής σας. Έως την Παρασκευή, ο προβολέας πέφτει πάνω σε ένα άτομο –θα εστιάσετε πάνω σε αυτό το άτομο όλη μέρα και νύχτα και όλο το Σάββατο, επίσης. Η Κυριακή σας βρίσκει να βαδίζετε σε άγνωστα εδάφη.

ζώδια Καρκίνος

Όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο, όπως λένε. Συμφωνείτε απόλυτα μαζί τους τη Δευτέρα, καθώς τίποτα δεν είναι πολύ μεγαλεπήβολο για το γούστο σας και έχετε τη διάθεση να κάνετε λίγη επίδειξη. Την Τρίτη η σεμνότητά σας επιστρέφει κάπως, με εσάς να επικεντρώνεστε στις μικρές λεπτομέρειες και στις ποιοτικές φιλίες.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη καλά θα κάνετε να τις περάσετε με φίλους. Κάντε σχέδια μαζί (μια εκδρομή για σκι;). Αλλά την Παρασκευή και το Σάββατο σχεδιάστε να μείνετε κοντά στο σπίτι, καθώς κάτι θα χρειαστεί την προσοχή σας σε αυτόν τον τομέα το Σαββατοκύριακο. Αντιμετωπίστε το άμεσα και δεν πρόκειται να εξελιχθεί σε κρίση. Αν δεν το αντιμετωπίσετε άμεσα, υπάρχει ο κίνδυνος να εξελιχθεί.

zodia-zvdia-75

ζώδια Λέων

Είστε ανώτατα πλάσματα στην αρχή της εβδομάδας. Στην κορυφή του παιχνιδιού. Καλύτεροι από ποτέ. Ό,τι κι αν κάνετε, αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει και προχωρήστε με αυτοπεποίθηση. Δυστυχώς, την Τρίτη, ο εξωτερικός κόσμος θα σας προκαλεί μια αίσθηση βυθίσματος και θα βρεθείτε να κλείνεστε μέσα στο μυαλό σας.
Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι ήσυχες και εσωστρεφείς ημέρες, επίσης –για την ακρίβεια, σοβαρές– αλλά την Παρασκευή επιστρέφεται στο συνηθισμένο. Η Παρασκευή έχει να κάνει με φίλους και δράση και έρωτα και ζεστή σοκολάτα. Η διάθεσή αυτή θα κρατήσει και το Σάββατο. Την Κυριακή, μιλήστε με την οικογένειά σας.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/12 Α

ζώδια Παρθένος

Συμβαίνουν τόσα πολλά στην αρχή της εβδομάδας, που δεν μπορείτε να τα ελέγξετε όλα. Μερικές φορές οι τόσο γεμάτες μέρες είναι διασκεδαστικές, αλλά είναι λίγο περισσότερο γεμάτες απ’ όσο θα έπρεπε. Ανοίξτε τη βαλβίδα ασφαλείας και βγάλτε όλη την ένταση. Η Τρίτη, η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι παραγωγικές αλλά ευχάριστες – καλές ημέρες: Για να κάνετε σχέδια, να συζητήσετε ιδέες και, αν έχετε ελεύθερο χρόνο, να τακτοποιήσετε λίγο.
Την Παρασκευή τα ψώνια έχουν την τιμητική τους –πιθανώς παρέα με το ταίρι σας– και το Σάββατο σκέφτεστε τα χρήματα. Την Κυριακή, η περιέργειά σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μια βιβλιοθήκη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia