ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/12 Μερικές εκπληκτικές εμπειρίες

flirt-zwdia

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/12 Β

ζώδια Ζυγός

Μπορεί να μην έχετε όλες τις απαντήσεις, αλλά κάποιος πιστεύει ότι τις έχετε –και αυτό είναι πολύ θετικό. Σας θαυμάζουν. Αν η ομάδα δεν έχει αρχηγό και αν έχετε αυτό που χρειάζεται, αναλάβετε τον ρόλο. Είστε καλοί ακροατές (και κυρίως την Τρίτη και την Τετάρτη) και τα αρνητικά περνούν μέσα απ’ τα δάχτυλά σας αυτές τις μέρες (ιδιαίτερα σημαντικό την Πέμπτη).

Την Παρασκευή, λίγο σοβαρό φλερτ κάνει την καρδιά σας να σκιρτά. Το μυαλό σας, εν τω μεταξύ, γεμίζει από ιδέες ομορφιάς. Είναι εκπληκτικές οι απρόσμενες τροπές που παίρνει η ζωή. Την Κυριακή οι απρόσμενες σκέψεις σας στρέφονται στη δουλειά.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Η δουλειά σάς ανησυχεί τη Δευτέρα –κάτι συμβαίνει με τους προϊστάμενους. Αν βρεθείτε να τριγυρνάτε στις μυτες των ποδιών, είναι πιθανώς έξυπνο από τη μεριά σας –πρέπει να εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας. Η επιδειξιμανία και η αμεσότητα δεν είναι η απάντηση αυτή τη στιγμή. Την Τρίτη ή την Τετάρτη, κάποιος θα σας αποκαλύψει ένα μυστικό που θα αλλάξει την οπτική σας για μια κατάσταση που πιστεύατε ότι είχατε λύσει.
Την Πέμπτη, μια χάρη σε έναν φίλο θα σας κάνει πιο χαρούμενους απ’ όσο θα μπορούσατε να φανταστείτε. Το κλειδί για να κρατήσετε αυτή τη χαρά την Παρασκευή και το Σάββατο είναι να είστε σε εγρήγορση αλλά με τον δικό σας χαλαρό ρυθμό. Η Κυριακή είναι ημέρα ενέργειας και αναγέννησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζώδια Τοξότης

Ο Ήλιος χαμογελά τη Δευτέρα και εσείς, μέσα σε αυτό το χαρούμενο φως, δεν μπορείτε παρά να χαμογελάτε. Η τύχη είναι με το μέρος σας, όπως και η καλή θέληση. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μια φιγούρα εξουσίας περιορίζει το στυλ σας. Αλλά την Παρασκευή, παίρνετε συνέχεια αγκαλιές από φίλους χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο.
Όταν κάποιος σας ρωτήσει ποιες είναι οι ελπίδες σας για το μέλλον την Παρασκευή ή το Σάββατο, οι στόχοι σας θα φανούν ξαφνικά πιο εφικτοί από ποτέ. Το βράδυ του Σαββάτου περιμένετε πλούσια όνειρα, που δεν θα μπορείτε να τα βγάλετε από το μυαλό σας την Κυριακή.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/12 Β

ζώδια Αιγόκερως

Πιστεύατε ότι έχετε καταλάβει καλά κάποιον –πόσο λάθος κάνατε! Ότι υποθέσεις κάνετε στην αρχή της εβδομάδας, μην τις εμπιστεύεστε. Περάστε την Τρίτη και την Τετάρτη κάνοντας έρευνα. Υπάρχουν τόσα πράγματα που δεν γνωρίζετε ακόμα –δεν ξέρετε καν όλα αυτά που δεν ξέρετε!
Την Πέμπτη θα πετύχετε πολλά (και επιτέλους αρχίζετε να νιώθετε ότι πατάτε σταθερά στα πόδια σας) και την Παρασκευή θα έχετε χρόνο να αφιερώσετε σε ένα νέο πρότζεκτ. Μπαίνετε στο Σάββατο με πολλή ενέργεια και έναν στόχο, αλλά το κλίμα γύρω σας θα σας οδηγήσει σε απρόβλεπτες κατευθύνσεις. Την Κυριακή οι φίλοι έχουν έντονη παρουσία.

taro-6-9

ζώδια Υδροχόος

Το αμάξι χαλαει στη μέση του δρόμου τη Δευτέρα. Στην αρχή είστε ενοχλημένοι που βρίσκεστε στην άκρη του δρόμου, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή της περιπέτειας. Μερικές φορές οι πιο εκπληκτικές εμπειρίες ξεκινούν από τις πιο μη ελπιδοφόρες καταστάσεις. Αυτό είναι ένα καλό μάθημα και είναι κάτι που έχετε στο μυαλό σας το υπόλοιπο της εβδομάδας.
Η Τετάρτη και η Πέμπτη σχετίζονται με τη δουλειά, η Παρασκευή είναι κοινωνική και διανοητικά διεγερτική ημέρα και ο Σάββατο πέφτετε πάνω σε κάτι υπέροχο και τελείως ξένο σε σας. Την Κυριακή, χαλαρώστε.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/12 Β

ζώδια Ιχθύες

Ο τρόπος λειτουργίας σας είναι ιδανικός για εσάς αλλά μπορεί να μην είναι για κάποιον άλλο. Το ίδιο και ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα. Είναι σημαντικό να μην είστε αυταρχικοί και είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτή την εβδομάδα. Όσο σοφή κι αν είναι η κριτική σας την Τρίτη και την Τετάρτη, οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να μην ενδιαφέρονται καθόλου να την ακούσουν.
Και η σχέση σας με τους ανθρώπους γύρω σας είναι πολύ σημαντική για την ευεξία σας αυτή τη στιγμή. Όταν προκύψει ένα πρόβλημα σε μια σχέση (είτε στη δουλειά είτε στον έρωτα) στο τέλος της εβδομάδας, να είστε σε εγρήγορση και να το λύσετε άμεσα. Δεν υπάρχει λόγος να αφήσετε την αμηχανία να παραμείνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4