ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/03 A

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/03 A

ζώδια Κριός

Στην αρχή της εβδομάδας περιμένετε ένα κύμα δράσης και αδρεναλίνης! Είστε γεμάτοι τόλμη και όλος ο κόσμος θα σας προσφέρει ευκαιρίες για περιπέτεια. Δυστυχώς, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε όλον αυτό τον ενθουσιασμό όσο τον έχετε, γιατί από την Τρίτη ή την Τετάρτη οι λεπτομέρειες και οι αγγαρείες θα σας παρασύρουν και πάλι ρουτίνα σας. Στα μέσα της εβδομάδας είναι η ιδανική στιγμή για να επιβραδύνεται και να πάρετε το χρόνο σας (ειδικά αν θέλετε να αποφύγετε τα ατυχήματα).

Η Πέμπτη σας βρίσκει να επιστρέφετε και πάλι στον εαυτό σας, να γοητεύετε τους άλλους για να κάνετε τις καταστάσεις να συμβούν και να πάρετε αυτά που θέλετε. Αυτή η ενέργεια ανανέωσης θα κρατήσει μέχρι και το Σαββατοκύριακο, για να κλείσει με μια ήσυχη Κυριακή εσωστρέφειας.

zodia-taro-45

 

ζώδια Ταύρος

Προσέξτε τις διαμάχες για την εξουσία τη Δευτέρα! Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, θα διαπιστώσετε ότι η συνήθως αξιοθαύμαστη επιμονή σας γίνετε αντιληπτή από τους άλλους ως πείσμα (ή χειρότερα!). Θα πρέπει να δώσετε υποσχέσεις για να διατηρήσετε την ειρήνη. Τα μέσα της εβδομάδας φέρνουν καλές στιγμές σε ό,τι κι αν κάνετε –θα προχωρήστε μπροστά στην καριέρα σας και στο σπίτι θα βρείτε θαυμασμό, αγάπη, ακόμα και έρωτα.

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα (και μέχρι το Σαββατοκύριακο), περιμένετε το απροσδόκητο, με την καλή έννοια. Η καθημερινή, βαρετή ρουτίνα σας πρόκειται να αποκτήσει ενδιαφέρον, καθώς φίλοι και συνεργάτες προσθέτουν αλατοπίπερο στο πρόγραμμά σας. Την Κυριακή, αυξάνονται τόσο η δημοτικότητα όσο και το πάθος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Σε συζητήσεις και ανάλαφρα ντιμπέιτ, είστε έτοιμοι για τα πάντα. Αυτό ισχύει πιο πολύ από ποτέ αυτήν τη Δευτέρα και οι επικοινωνιακές ικανότητές σας θα κορυφωθούν ανάμεσα σε πολλούς διασκεδαστικούς φίλους και νέες ιδέες. Καθώς προχωρά η εβδομάδα, θα αρχίσει να χάνεται σιγά σιγά η λάμψη –δεν δυσκολεύεστε συνήθως να μεταφέρετε ξεκάθαρα αυτά που θέλετε να πείτε, αλλά τώρα θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις πολλές κουβέντες και να μπαίνετε απευθείας στο ψητό.

Από την Πέμπτη ή την Παρασκευή, θα είστε πεπεισμένοι ότι το Σαββατοκύριακο έχει ήδη ξεκινήσει –περιμένετε μεγάλες μερίδες δράσης και έρωτα. Την Κυριακή, χαλαρώστε και στραφείτε μέσα σας.

ζώδια Καρκίνος

Τίποτα δεν είναι πολύ για εσάς τη Δευτέρα! Θα νιώσετε μια μεγάλη έκρηξη παρορμητικής ενέργειας καθώς ξεκινά η εβδομάδα και δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να κάνετε φιγούρα. Απλώς φροντίστε η έξω καρδιά στάση σας να μην αδειάσει τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Η μέση της εβδομάδας σας βρίσκει να επικοινωνείτε με αυτοπεποίθηση και ευκολία, γι’ αυτό αν πρέπει να κάνετε πολύπλοκα σχέδια ή συμφωνίες με άλλους, τώρα είναι η ιδανικότερη στιγμή για δράση.

Προς το τέλος της εβδομάδας, καλό θα είναι να αποφύγετε να περάσετε πολύ χρόνο στο σπίτι –οι διαφορετικές απόψεις μπορεί να απειλήσουν την ηρεμία στο σπίτι σας. Την Κυριακή, περιμένετε αναποφασιστικότητα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων

Νιώθετε την αγάπη; Καθώς ξεκινά η εβδομάδα όλοι θέλουν να είναι δίπλα σας και η Δευτέρα σας βρίσκει στα καλύτερά σας, χαρισματικούς και γεμάτους αυτοπεποίθηση. Απολαύστε το χειροκρότημα και υποκλιθείτε! Προς τα μέσα της εβδομάδας θα νιώσετε μια ασυνήθιστη έλξη προς τα μέσα –έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που κάνατε ενδοσκόπηση και μείνατε μόνοι με τον εαυτό σας, γι’ αυτό μην εναντιωθείτε στο ένστικτό σας να τρυπώσετε σπίτι και να επανεξετάσετε την ευρύτερη εικόνα.

Προς το τέλος της εβδομάδας, θα βγείτε ξανά από το κουκούλι σας πιο κοινωνικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας από ποτέ. Το Σαββατοκύριακο, περιμένετε καλές στιγμές με φίλους (και ίσως ακόμα καλύτερες με κάτι περισσότερο από φίλους). Την Κυριακή, ακολουθείστε τη διαίσθησή σας και εξετάστε τα θέματα που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια.

ζώδια Παρθένος

Είναι σχεδόν αδύνατο να καταπιέσετε την ανάγκη σας για τάξη και οργάνωση, αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε αυτές τις τάσεις σας υπό έλεγχο τη Δευτέρα. Τα γεγονότα θα απειλήσουν να σας κατακλύσουν με ένα κύμα τρόμου και η ευελιξία είναι το κλειδί. Από τα μέσα της εβδομάδας, μπορείτε και πάλι να αφεθείτε στην επιθυμία σας για οργάνωση –η Τρίτη, η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι καλές μέρες για να ξεκινήσετε νέα έργα και να τελειώσετε παλιά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, απ’ την άλλη, θα προκύψουν ρίσκα που δεν συνηθίζετε να παίρνετε και κάτι νέο για εσάς. Έχετε πίστη στην ικανότητά σας να κάνετε βαθιές σχέσεις και μην αποθαρρυνθείτε από μικρές αναποδιές. Την Κυριακή, συνεχίστε να αφήνεστε στην περιέργειά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65