ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 Α

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 Α

ζώδια Κριός

Προκαλέστε έκρηξη στην γραμμή εκκίνησης, καθώς αρχίζει η εβδομάδα! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπεράνθρωπη έκρηξη ταχύτητας και αυθορμητισμού για να προχωρήσετε τη Δευτέρα –ειδικά εάν το να προχωρήσετε σημαίνει να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Την Τρίτη και την Τετάρτη και το πρώτο μισό της Πέμπτης, θα βρείτε εμπόδια στην πρόοδό σας. Μπορείτε να επιμείνετε –απλώς πρέπει να δουλέψετε λίγο πιο σκληρά (και να βάλετε σε χρήση τη γοητεία σας).

Από το δεύτερο μέρος της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, μιλήστε. Πείτε τις ιδέες και τα επιχειρήματά σας με όποιον τρόπο μπορείτε –μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικά ή προσωπικά. Την Κυριακή, αφήστε τα όλα να βγουν από μέσα σας. Πρέπει να καθαρίσετε την συναισθηματική ατμόσφαιρα.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Νιώθετε περίεργη βιασύνη; Καθώς αρχίζει η εβδομάδα, θα είστε ασυνήθιστα νευρικοί –αλλά αν δεν θέλετε να καταστρέψετε τον προϋπολογισμό σας (κυριολεκτικά ή μεταφορικά), θα πρέπει να αντισταθείτε στις παρορμήσεις σας τη Δευτέρα. Την Τρίτη, την Τετάρτη και νωρίς την Πέμπτη, θα επιστρέψετε στον ρυθμό σας και όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά –ειδικά η επιμονή και η πρακτικότητά σας– θα μεγεθυνθούν. Οι άλλοι θα το προσέξουν (και θα εντυπωσιαστούν).

Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, θα νιώθετε και πάλι την ανάγκη για βιασύνη να επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά θα έχετε τις δεξιότητες της επικοινωνίας που χρειάζεστε για να πείσετε την παρορμητικότητά σας. Στραφείτε στους φίλους σας για να σας βοηθήσουν. Αυτή την Κυριακή, πάρτε το ρίσκο –ειδικά στον έρωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζώδια Δίδυμοι

Ξεκινήστε την εβδομάδα έξυπνα: με κάποιες καλές συμβουλές από καλούς φίλους. Τη Δευτέρα, θα έχετε τις καθαρές, χαρισματικές επικοινωνιακές δεξιότητές σας για να μιλήσετε με τους πάντες –αλλά οι συνομιλίες με φίλους και κοντινούς σας ανθρώπους θα σας δώσουν την καλύτερη γνώση. Θα χρειαστείτε αυτή την καθοδήγηση για την Τρίτη και την Τετάρτη (και ακόμη και το πρωί της Πέμπτης), καθώς θα αντιμετωπίσετε ένα ασυνήθιστο εμπόδιο και ασαφείς προσδοκίες.

Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, όλα όσα εμποδίζουν τον δρόμο σας θα εξαφανιστούν. Θα έχετε εξαιρετική ενέργεια και το είδος της διασκεδαστικής, ερωτικής στάσης που μπορεί να ζωντανέψει κάθε δωμάτιο. Αυτή την Κυριακή, μην φοβάστε να είστε εγωιστές. Τώρα είναι η ώρα να σφίξετε τη ζώνη σας και να επανεκτιμήσετε τους προϋπολογισμούς σας.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 Α

ζώδια Καρκίνος

Σκεφτείτε προτού δράσετε, καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Θα μπείτε στον πειρασμό να βγείτε από τα ρούχα σας τη Δευτέρα, αλλά μια πιο μετρημένη προσέγγιση είναι απαραίτητη. Την Τρίτη, την Τετάρτη και μέχρι την Πέμπτη το πρωί, αυτή η διανοητική και συναισθηματική βιασύνη θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς το πνεύμα σας και οι τρελές ιδέες σας θα κερδίσουν το χειροκρότημα και τον θαυμασμό. Θα είστε η ζωή του πάρτι.

Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο το βράδυ, μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι από ενοχλητικές λεπτομέρειες, αλλά μην τις αφήσετε να σας ρίξουν. Αυτό είναι το σύμπαν που σας λέει ότι ήρθε η ώρα να παρατήσετε τη ρουτίνα σας και να κάνετε μια βόλτα στην άγρια ​​πλευρά. Αυτή την Κυριακή, να είστε διεκδικητικοί.

taro-tarw

ζώδια Λέων

Είστε έτοιμοι για διασκέδαση τη Δευτέρα; Μπορείτε να περάσετε καλά σχεδόν σε κάθε κατάσταση που προκύπτει καθώς αρχίζει η εβδομάδα –γι’ αυτό μην ντραπείτε να βάλετε κι άλλους στο παιχνίδι. Την Τρίτη, την Τετάρτη και το πρωί της Πέμπτης, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια πιο σοβαρή κλίση, καθώς η προσοχή σας θα στραφεί στη φήμη σας (και την καριέρα σας και τον εγωισμό σας). Σε κάθε περίπτωση, είναι η ιδανική στιγμή να αναδείξετε τον εαυτό σας και να συλλέξετε τους επαίνους που σας αξίζουν.

Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, φίλοι θα θέλουν να τους δείξετε το δρόμο σε κάποια συλλογική προσπάθεια, είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση. Πράγμα που είναι φυσικό για έναν φυσικό ηγέτη σαν εσάς. Αυτή την Κυριακή, η ειλικρίνεια και η ζεστασιά σας θα σας χαρίσουν τον σεβασμό και την αγάπη.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 Α

ζώδια Παρθένος

Η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει αποφασιστικά! Θα γεμίσετε αυτοπεποίθηση και αίσθηση σκοπού τη Δευτέρα και θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε. Ο μοναδικός πραγματικός κίνδυνος είναι να ποδοπατήσετε κατά λάθος έναν φίλο ή συνεργάτη στη διαδικασία. Ξεκινώντας από την Τρίτη έως την Πέμπτη το πρωί, θα μεταφερθείτε σε πιο φιλοσοφική κατάσταση, καθώς θα αναζητάτε άλλους παρόμοιους με εσάς ανθρώπους που ασχολούνται με θέματα ψυχής για να ανταλλάξετε ιδέες και να συντονιστείτε με την ευρύτερη εικόνα.

Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, περιμένετε την επιστροφή των πιο ρεαλιστικών, λεπτότερων λεπτομερειών της ζωής. Ευτυχώς, έχετε τις οργανωτικές σας δεξιότητες για να τις βάλετε σε μια σειρά. Αυτή την Κυριακή, πάρτε ενέργεια από μια ομάδα ή μια συγκέντρωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia