ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 B

efbdc38s-960

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 B

ζώδια Ζυγός

Όλα έχουν να κάνουν με τον συμβιβασμό καθώς ξεκινά η εβδομάδα, επομένως πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας τη Δευτέρα. Οτιδήποτε φέρετε στο τραπέζι (θετικό ή αρνητικό) θα πολλαπλασιαστεί και θα επιστραφεί. Την Τρίτη, την Τετάρτη και το πρωί της Πέμπτης, η φυσική σας διπλωματία θα λάμψει. Οι άλλοι θα στρέφονται σε σας για συμβουλές και λύσεις –και μην εκπλαγείτε αν εντυπωσιαστούν (και μάλιστα ερωτικά) στη διαδικασία.

Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, θα γεμίσετε με έντονη και επεκτατική πνευματική ενέργεια –θα θέλετε να μιλήσετε για νέα πράγματα με νέους ανθρώπους. Την Κυριακή αυτή, μην ξεφύγετε από το πρόγραμμα και παραμείνετε υπομονετικοί.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Προσπαθήστε να συμβάλλετε και να βοηθήσετε καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Οι άλλοι θα στραφούν σε σας για βοήθεια τη Δευτέρα και θα αισθάνεστε την ισχυρή, συναισθηματική έλξη να κάνετε το σωστό. Ξεκινώντας από την Τρίτη και μέχρι την Πέμπτη το πρωί, θα πρέπει να επιτύχετε ισορροπία στις σχέσεις σας.

Η ευελιξία και ο συμβιβασμός είναι καθοριστικής σημασίας θέματα, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν δίνετε και δεν παίρνετε πάρα πολλά (όχι ότι θα μπορούσε να το κάνει αυτό κάποιος με φλογερά αισθήματα σαν τα δικά σας). Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, θα πρέπει να προσέχετε τους τρόπους σας, ο διάβολος βρίσκεται, όπως πάντα, στις λεπτομέρειες. Αυτή την Κυριακή, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Ξεκινάτε την εβδομάδα σας με δραστήρια άνθηση! Είστε γεμάτοι ζωντάνια και ζωηράδα τη Δευτέρα και μπορείτε να πετύχετε σχεδόν τα πάντα –στη δουλειά, στο σπίτι ή στην ερωτική ζωή σας. Ξεκινώντας από την Τρίτη και μέχρι την Πέμπτη το πρωί, οι δεξιότητές σας στην επικοινωνία φτάνουν κορυφή –μπορείτε να μεταφέρετε την άποψή σας σαφώς και πειστικά και κανένα επιχείρημα δεν είναι πολύ διστακτικό ή περίπλοκο.

Από την Πέμπτη το απόγευμα και μέχρι το Σάββατο, θα θέλετε να ονειροπολείτε και να φιλοσοφείτε, αλλά θα δυσκολευτείτε να βρείτε το βάθος. Μην απογοητεύεστε –μερικές φορές τα λόγια είναι εξίσου καλά με τις πράξεις. Την Κυριακή αυτή, ακολουθήστε τη διάθεσή σας και μην κρατηθείτε.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 B

ζώδια Αιγόκερως

Μην αφήνετε τις ανησυχίες σας να σας απορροφούν, καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Θα περάσετε από αυτόν τον δύσκολο παράδρομο αρκετά σύντομα και θα μπορέσετε να χειριστείτε τυχόν προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε τη Δευτέρα. Την Τρίτη, την Τετάρτη και το πρωί της Πέμπτης, όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα. Θα είστε ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας και θα έχετε πολλές ιδέες και οι άλλοι δεν θα διστάσουν να σας δείξουν την εκτίμηση τους.

Την Πέμπτη το απόγευμα και μέχρι το Σάββατο, θα χρειαστεί να αποφύγετε τους ανθρώπους που δεν μιλούν στα ίσα και να μπείτε στο ψητό, αν θέλετε μερικά πράγματα να γίνουν. Αυτή την Κυριακή, ασχοληθείτε με το ζήτημα που έχετε στα χέρια σας.

taro-zodia-098

ζώδια Υδροχόος

Τα πάντα μπορούν να συμβούν καθώς αρχίζει η εβδομάδα! Είστε σχεδόν ηλεκτρικοί τη Δευτέρα, προχωράτε με ιδέες και φαντασία. Εκφραστείτε καλλιτεχνικά και μην εκπλαγείτε εάν τα πειράματά σας οδηγήσουν σε μεγάλες ανακαλύψεις. Από την Τρίτη και μέχρι το πρωί της Πέμπτης, ο ενθουσιασμός δεν θα βγαίνει τόσο εύκολα. Αλλά μην ανησυχείτε, ποτέ δεν σας λείπει ένα τρελό σχέδιο και μπορείτε να διασκεδάσετε τον εαυτό σας (και τους φίλους σας) με λίγη προσπάθεια.

Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, η δημιουργικότητα θα μπορούσε να μετατραπεί σε ρομαντισμό, καθώς ένας φαινομενικά αθώος πνευματικός σύνδεσμος οδηγεί σε κάτι περισσότερο. Την Κυριακή αυτή, θα αισθανθείτε καλύτερα μόλις τακτοποιήσετε κάποιες ενοχλητικές λεπτομέρειες.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 B

ζώδια Ιχθύες

Δείξτε λίγη προσοχή καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται τη Δευτέρα και μπορεί να χρειαστεί να λύσετε ένα ή δύο παζλ για να φτάσετε στο νόημα. Την Τρίτη και την Τετάρτη (και την Πέμπτη το πρωί), θα μιλάτε τη γλώσσα της αγάπης με ποίηση, ερωτικές επιστολές ή ίσως ακόμη και απλά ρομαντικά μηνύματα. Αναμείνετε θετικές (αν όχι εξίσου ερωτικές και καλόγλωσσες) απαντήσεις.

Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε κουρασμένοι. Μην αφήνετε την έλλειψη σαφήνειας να σας ρίχνει, απλά πρέπει να σκεφτείτε δημιουργικά για να βρείτε το δρόμο σας. Την Κυριακή κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην διασκεδαστική, ερωτική στάση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65