Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/12 Θα ξεπεράσετε κάθε παράξενο συναίσθημα που σας κρατά πίσω

monoi-14-fevroyarioy

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/12 Β

εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/12 Ζυγός

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε παλιούς περιορισμούς σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Μπορεί να αισθανθείτε ότι η Δευτέρα και η Τρίτη είναι συναισθηματικά άσχημες ημέρες… Αλλά αν τις εκμεταλλευτείτε ως ευκαιρίες, θα ξεπεράσετε κάθε παράξενο συναίσθημα που σας κρατά πίσω. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι άνθρωποι απολαμβάνουν την παρέα σας – ως συνήθως. Απολαύστε την προσοχή που σας δείχνουν, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με ένα καινούργιο άτομο!

Την Παρασκευή και το Σάββατο μην προσκολληθείτε στη ρουτίνα σας: Η ευελιξία είναι το κλειδί – και λίγη υπομονή θα σας κάνει να προχωρήσετε πολύ. Αυτή την Κυριακή, όλα εξαρτώνται από εσάς. Ό,τι κι αν φέρνετε σε μια κατάσταση ή σχέση, καλό ή κακό, θα μεγεθυνθεί!

zodia-taro-45

Ζώδια Σκορπιός

Η αρχή αυτής της εβδομάδας είναι κατάλληλη για να σταθεροποιήσετε τα πράγματα και να λάβετε μεγάλες αποφάσεις. Η δυναμική και η αυτοπεποίθησή σας είναι μεγάλες τη Δευτέρα και την Τρίτη… Και οι άλλοι θα θέλουν κάθε ευκαιρία για να σας βοηθήσουν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι επιθυμίες σας θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε προβλήματα στο σπίτι. Βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ηρεμία. Ίσως μια έκρηξη καθαρού αέρα να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!
Την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχετε μια ιδιαίτερη αίσθηση δημιουργικότητας. Αφεθείτε στη φαντασία σας με παιχνιδιάρικους και πιθανώς ρομαντικούς τρόπους. Αυτή την Κυριακή ξεκινήστε κάτι, ειδικά κάτι που βοηθά κάποιον άλλο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/12 Τοξότης

Θα έχετε μια ασυνήθιστη εμμονή με τα χρήματα και τα υλικά πράγματα καθώς ξεκινά η εβδομάδα… Αλλά αυτό δεν πρέπει να σας κάνει γκρινιάρηδες και τσιγκούνηδες. Θα έχετε την ευκαιρία τη Δευτέρα και την Τρίτη, να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να κάνετε ακόμα περισσότερη οικονομία: Για παράδειγμα, να παίρνετε το γεύμα σας από το σπίτι!
Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είστε αρκετά κοινωνικοί και σίγουροι, γι’ αυτό οι άλλοι θα γοητευτούν από τις αρετές σας. Κάντε στενές επαφές και μάθετε κάτι νέο. Την Παρασκευή και το Σάββατο μπορεί να έχετε πρόβλημα να συνεχίσετε. Η καλύτερη λύση είναι να λειτουργήσετε με απλότητα. Αυτή την Κυριακή αγκαλιάστε το παιδί που έχετε μέσα σας. Συνεχίστε και περάστε καλά!

xartomanteia

Ζώδια Αιγόκερως

Οι προσεκτικά προμελετημένες στρατηγικές σας μπορούν να αποδώσουν καθώς ξεκινά η εβδομάδα! Οι άλλοι θα παρατηρήσουν και θα εντυπωσιαστούν, καθώς τα σχέδιά σας υλοποιούνται τη Δευτέρα και την Τρίτη. Πρέπει να είστε περήφανοι για τα αποτελέσματά σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η επίτευξη προόδου θα είναι λίγο πιο δύσκολη και τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αλλάξετε τον τρόπο προσέγγισης αυτού του προβλήματος. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε νέα οπτική!
Την Παρασκευή και το Σάββατο, όλοι είναι στο πλευρό σας! Χρησιμοποιήστε την ομαδική εργασία με μια νότα δημιουργικότητας, για να ολοκληρώσετε τα πράγματα… Ακόμα κι αν το μόνο που επιτυγχάνετε, είναι να διασκεδάσετε. Αυτή την Κυριακή, μην φοβάστε να καθυστερήσετε τα γεγονότα. Αναβάλλετε τις μεγάλες αποφάσεις για άλλη μια μέρα!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 ζώδια  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/12 Υδροχόος

Χαλαρώστε και δώστε προσοχή! Πρέπει να δείξετε κάποια πειθαρχία καθώς η εβδομάδα ξεκινά, αν δεν θέλετε να σπαταλήσετε όλη τη Δευτέρα και την Τρίτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη όμως, η συγκέντρωσή σας θα επιστρέψει και θα έχετε αρκετή ενέργεια για να εστιάσετε στους στόχους σας. Ξεκινήστε μια επανάσταση! Τουλάχιστον ξεκινήστε μια συνομιλία – οι άλλοι θα κρατήσουν κάθε λέξη σας!
Την Παρασκευή και το Σάββατο χαλαρώστε και σκεφτείτε τα οικονομικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για επανεκτίμηση προϋπολογισμών και προτεραιοτήτων. Αυτή την Κυριακή, απελευθερώστε τις σκέψεις σας και κάντε μια τολμηρή ανακάλυψη!

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Ιχθύες

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα περιμένετε κάποια βοήθεια από «ψηλά», που θα έρθει τη Δευτέρα ή την Τρίτη! Φανείτε γενναιόδωροι και μοιραστείτε την καλή σας τύχη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η φιλόδοξη συμπόνια σας θα είναι σε έξαρση… Ξέρετε, αυτό το συναίσθημα ότι θέλετε να τους βοηθήσετε όλους ταυτόχρονα!
Είναι ωραίο να συνεισφέρετε, αρκεί να είναι μια ευχάριστη διαδικασία. Κανένας δεν περιμένει από εσάς να σώσετε τον κόσμο. Την Παρασκευή και το Σάββατο όμως, θα έχετε μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Χρησιμοποιήστε αυτό τον ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητα για καλό σκοπό. Και την Κυριακή θα έχετε μια χαλαρή, ονειρεμένη μέρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot