Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/09 Tα πιο βαθιά σας συναισθήματα

zwdio-zygos-afroditi

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/09 Α

Ζώδια Κριός

Ο Ήλιος κινείται μέσα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου. Θα θέλετε να πετύχετε πράγματα μαζί με το ταίρι, έναν στενό συνεργάτη ή τον καλύτερο φίλο σας. Αν και εμπιστεύεστε τα ένστικτα και τις ικανότητές σας, αισθάνεστε ότι η συνεργασία θα σας βοηθήσει να φτάσετε τη γραμμή του τερματισμού: Θα σας προσφέρει μια πιο ικανοποιητική εμπειρία τώρα.

Στις 23 Σεπτεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον τέταρτο οίκο σας. Σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα από τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Αυτό σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους και σας δίνει τη διάθεση να μείνετε σπίτι. Ο χρόνο ηρεμίας στο σπίτι με τους αγαπημένους σας, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ταύρος

Μπορεί να θέλετε να το διασκεδάσετε υπερβολικά στις 27 Σεπτεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον τυχερό Δία στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα περάσετε καλά φλερτάροντας με το ταίρι σας και ίσως να αφήσετε το πρόγραμμά σας για να δείτε πού θα σας πάει η στιγμή… Αλλά κάντε με μέτρο για να μην εξαντληθείτε.

Έπειτα, θα κάνετε έρευνα για νέο τρόπο προσέγγισης της ευεξίας σας γύρω στις 28 Σεπτεμβρίου. Τότε η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον σχετικό έκτο οίκο σας. Θα σας έλκουν πρακτικές που υπόσχονται αισθητικά αποτελέσματα, όπως μάσκες ομορφιάς και μασάζ. Αλλά καλύτερα να επικεντρωθείτε στην ισορροπία μυαλού και σώματος.

zodia-zwdia-9988

ζωδια Δίδυμοι

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος, θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου. Θα θέλετε να έρθετε σε επαφή με την πιο παιχνιδιάρικη, ανέμελη πλευρά σας. Βρείτε τρόπο να βάλετε στο πρόγραμμά σας δραστηριότητες που σας κάνουν να νιώθετε σαν παιδί ή σαν να ερωτεύεστε απ’ την αρχή. Η ικανοποίηση αυτών των αναγκών θα σας γεμίσει συναισθηματικά.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Δία στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Σας κάνει να θέλετε να εκφράσετε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα στο ταίρι σας ή έναν πιθανό σύντροφο. Θα θέλετε να κρατήσετε όλα τα χαρτιά σας ανοιχτά.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/09 Α

μελλοντολόγος

ζώδια Καρκίνος

Στις 23 Σεπτεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη από το ζώδιό σας, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Μπορεί να φαντασιώνεστε ένα μακρινό ταξίδι στο οποίο θα συναντήσετε το άλλο σας μισό ή να μοιραστείτε μια νέα εμπειρία με το ταίρι σας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει αυτές τις φαντασιώσεις, καθώς μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

Στις 28 Σεπτεμβρίου η Νέα Σελήνη είναι στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής και θα θέλετε να περάσετε χρόνο στο σπίτι. Θα σκέφτεστε τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας, τις δραστηριότητες που μπορούν να ενισχύσουν την αίσθηση ασφάλειας. Κάντε ό,τι μπορείτε για να καλλιεργήσετε αυτούς τους τομείς της ζωής σας τώρα. Θα βελτιώσετε τη συναισθηματική κατάστασή σας τις εβδομάδες που έρχονται.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/09 Α

ζώδια Λέων

Θα προσέξετε ένα κύμα μηνυμάτων και προσκλήσεων, καθώς ο Ήλιος περνά από τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 23 Οκτωβρίου. Θα θέλετε να απολαύσετε όλη αυτή την κοινωνικότητα… Αλλά παράλληλα θα νιώθετε πνιγμένοι από όλο αυτό τον θόρυβο, θα θέλετε να κρυφτείτε στη σπηλιά σας. Να είστε συντηρητικοί με τα «ναι» που λέτε και τις συζητήσεις που ανοίγετε – και θα βρείτε την τέλεια ισορροπία.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη από το ζώδιό σας σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Θα παρασυρθείτε σε μια κινηματογραφική στιγμή με κάποιον ξεχωριστό. Η ενέργεια είναι ιδανική για να φτιάξετε όμορφες αναμνήσεις.

xartomanteia

ζωδια Παρθένος

Θα θέλετε να αναλάβετε σημαντικά έργα με αγαπημένους σας στις 27 Σεπτεμβρίου. Η Σελήνη από το ζώδιό σας, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον τυχερό Δία στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Είτε σχεδιάσετε ένα οικογενειακό πάρτι είτε θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι, η τάση σας θα είναι να κάνετε πολλά σε πολύ λίγο χρόνο. Προσπαθήστε να βρείτε μια πιο οργανωμένη προσέγγιση και θα δουλεύετε στο φουλ.

Στις 28 Σεπτεμβρίου η Νέα Σελήνη κεντρίζει τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Σας δίνει την ιδανική ευκαιρία για να βρείτε ιδέες, για κινήσεις που θα σας φέρουν περισσότερα λεφτά. Αυτά που θα προκύψουν τώρα είναι ο σπόρος – και καλά θα κάνετε να τον φυτέψετε για να τον δείτε να μεγαλώνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66