ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/12 Μια Φλογερή Εβδομάδα

mathima-agapis

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/12 Β

ζώδια Ζυγός

Τα λεφτά κάνουν τον κόσμο να γυρίζει, λένε. Και σίγουρα είναι το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε τη Δευτέρα και την Τρίτη. Όχι ότι σκέφτεστε σαν άπληστα άτομα, απλώς σκέφτεστε. Πόσο αξίζουν τα πράγματα; Τι θέλετε να κάνετε με τα χρήματά σας;

Αυτά τα ερωτήματα αξίζουν τόση προσοχή, όση θέλετε να τους δώσετε. Ίσως μια σχετική συζήτηση θα ενδιέφερε κάποιον φίλο σας την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Η Παρασκευή και το Σάββατο σας βρίσκουν με άσχημα διάθεση λόγω κάποιας κατάστασης του παρελθόντος. Αλλά την Κυριακή το φλερτ και ο έρωτας σας φέρνουν πίσω στο παρόν.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Η αναγέννηση και η αναζωογόνηση είναι βασικά θέματα στην αρχή της εβδομάδας. Τα παλιά πράγματα αντικαθίστανται από καινούργια. Νιώθετε πιο κοντά στους φίλους σας και εκείνοι νιώθουν πιο συνδεδεμένοι μαζί σας, όπως θα καταλάβετε πολύ καλά την Τετάρτη και κάθε μέρα της εβδομάδας από τότε.
Βρίσκετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα που κανονικά δεν θα κάνατε μόνοι σας την Πέμπτη. Την Παρασκευή και το Σάββατο όλοι όσοι ξέρετε έχουν καλή διάθεση –αυτές είναι σπάνιες, υπέροχες στιγμές. Προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια μπορεί να προκύψουν την Κυριακή, να είστε ανοιχτόμυαλοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζώδια Τοξότης

Δεν πειράζει να μην έχετε καλή διάθεση τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αλλά προσπαθήστε να μην το δείξετε στους άλλους αν μπορείτε, αλλά μην νιώθετε άσχημα για τα συναισθήματά σας. Και εξάλλου, από την Τετάρτη όλα θα πάνε καλά και θα μείνουν έτσι. Και η Πέμπτη θα είναι γεμάτη χαρά.
Είναι έξυπνο βήμα να πάρετε μεσημεριανό από το σπίτι στη δουλειά σας την Παρασκευή. Καθώς η εβδομάδα τελειώνει, στρατηγικές οικονομίας βρίσκονται στο μυαλό σας. Και το Σάββατο, αν και θέλετε να πάτε για ψώνια, μην το κάνετε. Η επικοινωνία και η δημιουργικότητα καθορίζουν την Κυριακή.

ζώδια Αιγόκερως

Έχετε μια απόφαση να πάρετε τη Δευτέρα ή την Τρίτη, και έχετε πολλούς φίλους που είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν. Στηριχτείτε πάνω τους περισσότερο (εξάλλου, γύρω σας έχετε μόνο έξυπνα άτομα, ξέρουν τι λένε). Μερικά πράγματα μπορεί να μην μοιάζουν εφικτά την Τετάρτη ή την Πέμπτη – αλλά είναι…
Αρκεί να επιμείνετε και να μην απομακρυνθείτε συναισθηματικά πολύ νωρίς. Απ’ την άλλη, κρατήστε τα συναισθήματα σας υπό έλεγχο και όσο το δυνατόν πιο διαχωρισμένα από τις δουλειές σας. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι υπέροχες ημέρες και η Κυριακή σας βρίσκει να μιλάτε ενθουσιασμένοι για το μέλλον.

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Οι σκέψεις που έχετε για την καριέρα σας στην αρχή της εβδομάδας είναι καλές, υγιείς. Είστε άτομα φιλόδοξα, προσανατολισμένα στο στόχο και ενώ αυτό μερικές φορές φέρνει άγχος στη ζωή σας, μακροπρόθεσμα θα βγάλετε κάτι απ’ αυτό.
Προσπαθήστε να ανακουφίσετε λίγο από το άγχος σας την Τετάρτη ή την Πέμπτη με κοινωνικές δραστηριότητες ή, ακόμα καλύτερα, άλλες κοινωνικές δραστηριότητες. Η Παρασκευή και το Σάββατο θα σας βάλουν κάνουν ξανά εργατικούς. Αλλά την Κυριακή; Δεν έχετε νιώσει τόσο υπέροχοι και ελκυστικοί πολύ καιρό.

ζώδια Ιχθύες

Κολυμπάτε σε θολά νερά τη Δευτέρα και την Τρίτη και μερικά ψάρια γύρω σας αρχίζουν να μοιάζουν πολύ με καρχαρίες. Είναι καρχαρίες; Ενδιαφέρονται για εσάς πάνω απ’ όλα; Δεν υπάρχει λόγος να γίνεστε παρανοϊκοί, αλλά δώστε προσοχή αυτή την εβδομάδα –ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Την Παρασκευή περιτριγυρίζεστε από φίλους και δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να σας κοροϊδέψει κάποιος και το Σάββατο (μια εύκολη ημέρα) και την Κυριακή (μια διανοητικά διεγερτική ημέρα) προσφέρουν πολλά σε σχέση με την απόλαυσή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66