ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/03-01/04 A

ζώδια-αστρολογια-ωροσκοπος

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/03-01/04 A

ζώδια Κριός

Μην πολυσκέφτεστε τα πάντα, Κριοί. Τη Δευτέρα, η ενδοσκόπηση μπορεί να σας αφήσει ενοχλημένους και σε διαμάχη με τον εαυτό σας, γι’ αυτό κάντε ένα διάλειμμα καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Περιμένετε τη δράση λίγο αργότερα, όταν η αποφασιστικότητα και όχι η επιθετικότητα οδηγεί τις παρορμήσεις σας. Η Τρίτη και η Τετάρτη σας βρίσκουν και πάλι στον έλεγχο, συναντάτε νέους ανθρώπους και εξερευνάτε με αυτοπεποίθηση.

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, αυτός ο άτακτος αυθορμητισμός βρίσκει επίκεντρο και θα ανακαλύψετε ευκαιρίες για να εντυπωσιάσετε τους άλλους και να προχωρήσετε μπροστά (ειδικά στην καριέρα σας). Αυτό το Σαββατοκύριακο κοινωνικοποιηθείτε. Οι φίλοι σας θα ακολουθήσουν ευχαρίστως σχέδια που θα οργανώσετε.

zodia-taro-45

 

ζώδια Ταύρος

Τα δυνατά σας συναισθήματα μπορεί μερικές φορές να σας προκαλούν προβλήματα –και η Δευτέρα είναι μια από αυτές τις φορές. Προσπαθήστε να δαμάσετε τα πάθη σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα (και αν δεν τα καταφέρετε, τουλάχιστον προσπαθήστε να τα διοχετεύσετε σε κάτι παραγωγικό, όπως στο να συνδεθείτε με έναν αγαπημένο σας). Καθώς προχωρά η εβδομάδα, η συναισθηματική ένταση θα μεταμορφωθεί σε καθαρή και απλή γοητεία. Περιμένετε την έλξη και την προσοχή οποιουδήποτε θεωρείτε εξωτικό (σε σχέση με εσάς, βέβαια).

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, απολαύστε την γειωμένη, σταθερή αυτοπεποίθηση και μια ασυνήθιστη οπτική για τα πάντα. Προετοιμαστείτε, ωστόσο, να δείξετε αυτοσυγκράτηση το Σαββατοκύριακο. Οι άλλοι μπορεί να δοκιμάσουν να σας εκνευρίσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Γίνεστε όλο και πιο έξυπνοι, έτσι δεν είναι; Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, η ικανότητά σας να παρατηρείτε φτάνει στην κορυφή και η περιέργειά σας θα σας χαρίσει ασυνήθιστες γνώσεις τη Δευτέρα. Θα κουβαλήσετε αυτές τις γνώσεις μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τες για να σχηματίσετε καλύτερες σχέσεις (με φίλους και με κάτι περισσότερο από φίλους) και συμμάχους (στη δουλειά).

Δυστυχώς, το δώρο της αντίληψης και της σαφήνειας θα αρχίσει να σας προδίδει από την Πέμπτη και την Παρασκευή –θα αντιμετωπίσετε διστακτικότητα και σύγχυση στην αλληλεπίδρασή σας με τους άλλους. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι καλύτερο, ωστόσο, και θα φέρει μεγάλες αλλαγές και συναρπαστικές νέες ιδέες. Δοκιμάστε τις απόψεις κάποιου άλλου –μπορεί να σας ταιριάζουν.

ζώδια Καρκίνος

Περιμένετε αναποφασιστικότητα τη Δευτέρα. Τα συναισθήματά σας θα σας παρασύρουν καθώς ξεκινά η εβδομάδα και η καρδιά σας θα συγκρουστεί με το μυαλό σας. Αντί να πιεστείτε και να συμβιβαστείτε, αναβάλλετε τις σημαντικές αποφάσεις (ειδικά αυτές που σχετίζονται με τη δουλειά ή με νομικά έγγραφα) για πιο μετά μέσα στην εβδομάδα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, τολμήστε να φερθείτε εγωιστικά –ακόμα κι αν αυτό προκαλέσει διαμάχες με φίλους και συνεργάτες. Τις περισσότερες φορές κανείς δεν είναι πιο ευγενικός ή πιο συμπονετικός από εσάς, αλλά τώρα πρέπει πρώτα να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα πρέπει να ισορροπήσετε αντικρουόμενες προτεραιότητες και ανθρώπους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ευελιξία και το καλό σας χιούμορ μέσα στο Σαββατοκύριακο.

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Λέων

Κανείς δεν έχει καλύτερη διαίσθηση από τη δική σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Χρησιμοποιείστε αυτή την μοναδική διορατικότητα για να φτάσετε σε βάθος τη Δευτέρα, να κοιτάξετε κάτω από την επιφάνεια και να κατανοήσετε καλά την ευρύτερη εικόνα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, μην εκπλαγείτε αν ο έρωτας σας χτυπήσει την πόρτα. Είστε γεμάτοι φωτιά και πάθος αυτή τη στιγμή και η έντονη ενέργεια θα φέρει προσοχή και όχι μόνο από θαυμαστές που θέλουν να σας φλερτάρουν. Όλοι θέλουν να συμμετάσχουν στον ενθουσιασμό!

Από την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα είστε ο ενεργητικός, ενθουσιώδης ηγέτης της αγέλης, αλλά θα επικεντρωθείτε στις ανάγκες του πιστού κοπαδιού σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, επιλέξτε τη δημιουργικότητα αντί της σύγκρουσης. Βρείτε τον τρόπο να κερδίσουν όλοι.

ζώδια Παρθένος

Δεν είστε γνωστοί για τα έντονα συναισθήματά σας, αλλά καθώς ξεκινά η εβδομάδα, η καρδιά σας θα διεκδικεί την σκηνή όσο και το μυαλό σας. Χρησιμοποιείστε αυτόν τον δυνατό συνδυασμό (του έντονου πάθους και της διανοητικής μαεστρίας) για να κάνετε καλές σχέσεις και για να λύσετε προβλήματα που μοιάζουν να μην έχουν λύση. Καθώς προχωρά η εβδομάδα, θα πρέπει να αλλάξετε ταχύτητα και να ακολουθήσετε την ροή.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, αφήστε τις λύσεις να εμφανιστούν μόνες τους. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, όλη η σκληρή σας δουλειά θα αποδώσει. Τα κατορθώματά σας θα αντιστοιχούν στις φιλοδοξίες σας –πιθανότατα ακόμα και στον έρωτα! Αυτό το Σαββατοκύριακο, μην χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο. Αν έχετε κολλήσει, δοκιμάστε κάτι νέο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098