ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/11-02/12 Α

paixnidi-rantevoy

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/11-02/12 Α

ζώδια Κριός

Στην αρχή της εβδομάδας είστε σαν λουλούδι που τώρα σκάει μύτη από το έδαφος. Ο κόσμος είναι βαρύς. Ο ήλιος είναι μακριά. Με όλα αυτά στο μυαλό σας, η διάθεσή σας θα σας κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφείς. Μέχρι την Τετάρτη, θα ανθίζουν τεράστια φύλλα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ένας νέος φίλος μπαίνει στη ζωή σας την Πέμπτη –ένα όμορφο λουλουδάκι, ίσως;

Την Παρασκευή, όταν η ακτίνες φωτός πέφτουν απευθείας πάνω σας, φροντίστε να δείχνετε στα καλύτερά σας. Θα είναι ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο για σας, αλλά το Σάββατο προσπαθήστε να παραμείνετε σταθερά στο έδαφος. Έπειτα, την Κυριακή, δώστε τα όλα.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Δεν είναι περίεργο που τα συναισθήματα σας είναι έντονα και διασκορπίζονται παντού τώρα. Μπορείτε να διαγράψετε από τη μνήμη σας ό,τι κι αν συμβεί τη Δευτέρα ή την Τρίτη, καθώς η κυκλοθυμία και η ευαισθησία ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.
Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι μέρες καλύτερης ισορροπίας, αλλά οικονομικά θέματα έχουν έντονη παρουσία. Αν κάποιος σάς παρουσιάσει μια ευκαιρία να βγάλετε πολλά λεφτά, μην την κυνηγήσετε. Δεν θα νιώθετε σαν τον εαυτό σας μέχρι την Παρασκευή ή το Σάββατο. Το Σαββατοκύριακο σας περιμένουν καλά πράγματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Δίδυμοι

Σκέφτεστε σαν επιστήμονες στην αρχή της εβδομάδας και το ενδιαφέρον σας για τα συναισθήματά σας είναι σχεδόν ερευνητικό. Είστε σε κατάσταση λογικής και παρατήρησης, αλλά, όπως ξέρετε, μερικά πράγματα δεν γίνετε να υπολογιστούν. Αυτό φαίνεται έντονα την Τετάρτη και την Πέμπτη, όταν θα βρεθείτε να περνάτε τέλεια με ανθρώπους που γνωρίζετε μετά βίας. Αποδώστε το στη χημεία μεταξύ σας.
Την Παρασκευή, οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν θα είναι τόσο ομαλές –για λόγους που δεν είναι ξεκάθαροι– αλλά μια καλή συζήτηση την Κυριακή σάς βάζει στη σωστή πορεία για την εβδομάδα που σας περιμένει.

ζώδια Καρκίνος

Αν κάποιος σας ρωτήσει ποια είναι η αγαπημένη σας πίτα τη Δευτέρα ή την Τρίτη, δεν θα μπορείτε να απαντήσετε. Σάς αρέσει η υφή του μήλου αλλά η γεύση της κολοκύθας. Ή τα πάντα. Κάθε απόφαση αυτή την εβδομάδα, ακόμα και οι μικρότερες, ανοίγει μια περίπλοκη σειρά αταίριαστων μεταβλητών. Στα μέσα της εβδομάδας νιώθετε διχασμένοι για σημαντικότερα θέματα από τις προτιμήσεις σας στο φαγητό.
Από την Παρασκευή, μπορεί να έχετε διάθεση να μείνετε σπίτι με το τηλεκοντρόλ σας (ή ένα βιβλίο), παρά να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είστε ικανοποιημένοι με οτιδήποτε δεν περιλαμβάνει φανφάρες.

taro-6-9

ζώδια Λέων

Αυτή η εύκολη απάντηση δεν σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει πραγματικά. Τη Δευτέρα και την Τρίτη είστε σε διάθεση για έρευνα –κάνετε επίμονες ερωτήσεις και εξετάζετε την κάθε οπτική γωνία. Και την Τετάρτη, ανεβασμένοι από όλη αυτή την έρευνα, χιμάτε στον κόσμο με νέες ιδέες και αυτοπεποίθηση, χωρίς να μασάτε τα λόγια σας.
Η Πέμπτη είναι μια μεγάλη μέρα σχετικά με το θέμα του έρωτα και την Παρασκευή ο εγωισμός σας είναι στο επίκεντρο. Όσο κι αν προσπαθείτε να αποφύγετε την προσοχή το Σάββατο, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Μην αφήσετε τις διαφορές ανάμεσα στην προσωπικότητα σας και κάποιου άλλου να σας χαλάσουν την ημέρα. Να είστε αισιόδοξοι και επιεικείς.

ζώδια Παρθένος

Η περιέργεια μπορεί να σκότωσε τη γάτα, αλλά είναι και η καρδιά της ανακάλυψης. Είστε περίεργοι στην αρχή της εβδομάδας και οι αναλυτικές δυνατότητές σας ποτέ δεν υπήρξαν πιο ισχυρές. Η ανησυχία σας αυτή τη στιγμή είναι πολύ χρήσιμη. Επικοινωνήστε αυτά που σκέφτεστε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είναι σαν να σκαρφαλώνετε στα βουνά ή αποδεικνύετε θεωρήματα, αλλά η οικογένειά σας έχει άλλα πράγματα κατά νου.
Μην αγχώνεστε, γιατί θα έχετε αρκετό προσωπικό χρόνο την Παρασκευή και το Σάββατο. Αν και η ερωτική ζωή σας μπορεί να σας στρέψει σε άλλες κατευθύνσεις. Η Κυριακή είναι μέρα χαλάρωσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66