Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/01-02/02 Συναισθηματικές Περιπέτειες

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/01-02/02 Α

Ζώδια Κριός

Στις 27 Ιανουαρίου είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις: Η ρομαντική Αφροδίτη ζευγαρώνει με τον Ποσειδώνα στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Περάστε χρόνο γράφοντας, σκεφτείτε, διαλογιστείτε ή κάντε κάτι καλλιτεχνικό.
Στις 30 Ιανουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον ένατο οίκο σας. Θα κινητοποιηθείτε σχετικά με ένα σημαντικό πρότζεκτ που χρειάζεται βελτίωση των δεξιοτήτων σας. Πέστε με τα μούτρα σε αυτή την απαιτητική δουλειά και να νιώσετε δυνατοί και χαρούμενοι.

Στις 31 Ιανουαρίου η Σελήνη είναι ακόμα στο ζώδιό σας. Σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας και δημιουργεί μια αγχωτική περίοδο στη δουλειά. Μπορεί να μην δείτε αναγνώριση και ανταμοιβές τώρα, αλλά καλά θα κάνετε να μην σταματήσετε την προσπάθεια.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Θα κάνετε κάτι μόνοι σας, που μπορεί να εκπλήξει ακόμα και εσάς την 1η Φεβρουαρίου. Τότε η διαισθητική Σελήνη ζευγαρώνει με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Είναι η αρχή ενός νέου προσωπικού κύκλου που σχετίζεται με την ανεξαρτησία και την μοναδική οπτική σας. Μαθαίνετε μέσα από παρορμήσεις να αγκαλιάζετε τη παραξενιά σας ή να βγαίνετε από τη ζώνη άνεσής σας.

Την ίδια ημέρα, η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Τροφοδοτεί την επιθυμία σας να βιώσετε εμπειρίες που θα σας ανοίξουν τα μάτια μαζί με φίλους και αγαπημένους. Μιλήστε τους για ταξίδια που θέλετε να κάνετε ή για καθημερινά πράγματα που θέλετε να απολαύσετε μαζί και δείτε πού θα καταλήξει η συζήτηση. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να γίνουν πραγματικότητα αυτά τα όνειρα απ’ όσο φαντάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια Δίδυμοι

Γίνεστε απρόσμενα δημιουργικοί στη δουλειά σας στις 27 Ιανουαρίου: Έχετε την κοινωνική Αφροδίτη και τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα. Μπορεί να δυσκολεύεστε να βρείτε ένα πρακτικό μονοπάτι για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αλλά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την καλλιτεχνική ενέργεια, για να κάνετε εντύπωση στους άλλους.

Και από τις 30 Ιανουαρίου η συναισθηματική Σελήνη είναι στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων: Θα βάλετε προτεραιότητα το χρόνο με φίλους, συνεργάτες – και με το ταίρι σας αν είστε δεσμευμένοι. Οι ομαδικές δραστηριότητες θα είναι πιο αναζωογονητικές και θα νιώθετε ότι η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σας βρίσκονται σε νέο επίπεδο.

chartomantia-098

ζωδια Καρκίνος

Λαχταράτε να εξερευνήσετε τη φιλοσοφική πλευρά των σχέσεων σας στις 27 Ιανουαρίου; Έχετε τη ρομαντική Αφροδίτη και τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας. Μπορεί να κάνετε πνευματικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή να εγγραφείτε σε ένα μάθημα μαζί με έναν φίλο.

Την 1η Φεβρουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον επαναστατικό Ουρανό στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Σας ωθούν να ψάξετε νέες συναισθηματικές συνδέσεις, σε σχέση με τη δουλειά και την κοινωνική ζωή σας. Αυτή η διέλευση μπορεί να σας ενθαρρύνει να κάνετε μια αντισυμβατική προσέγγιση σε ένα ομαδικό πρότζεκτ. Αυτή η ασυνήθιστη κατεύθυνση μπορεί να σας φέρει στο επίκεντρο. Θα νιώσετε αναζωογονημένοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Λέων

Θα θέλετε ένα νέο και αυθόρμητο σχέδιο για να συνδεθείτε με το ταίρι ή έναν φίλο σας στις 30 Ιανουαρίου: Η συναισθηματική Σελήνη στον ένατο οίκο της περιπέτειας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Η ενέργεια αυτής της διέλευσης θα σας κάνει έξτρα παιχνιδιάρηδες και θα σας εμπνεύσει να αφοσιωθείτε στο παρόν. Ελάτε σε επαφή με τον ρομαντικό μέσα σας και θα βρείτε την ευτυχία σας.

Την 1η Φεβρουαρίου, η διαισθητική Σελήνη σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Θα βρείτε ένα νέο τρόπο να υποστηρίξετε την ισορροπία μεταξύ ζωής και δουλειάς. Μια νέα κατεύθυνση θα μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητά σας και θα σας δώσει αναγνώριση.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/01-02/02 Α

ζωδια Παρθένος

Η ιδανική ημέρα για να αφήσετε την αναλυτική πλευρά σας και να παρασυρθείτε απ’ τη στιγμή, είναι στις 27 Ιανουαρίου. Τότε η ρομαντική Αφροδίτη ζευγαρώνει με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που να μοιάζει με τον σύντροφο που ονειρεύεστε. Εάν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας και να συνδεθείτε πολύ εύκολα σε πνευματικό επίπεδο.

Την 1η Φεβρουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον Ουρανό στον ένατο οίκο σας. Μπορεί να κάνετε παρορμητικά ένα ταξίδι ή να εγγραφείτε σε ένα συνέδριο. Μπορεί να εκπλήξετε ακόμα και τον εαυτό σας με το πόσο πρόθυμοι είστε να αλλάξετε τη ρουτίνα σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

μελλοντολόγος