ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/08-02/09 B

zwdio-zygos-afroditi

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/08-02/09 B

ζώδια Ζυγός

Κρατήστε το κεφάλι σας κάτω καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλούς περισπασμούς και απαιτήσεις τη Δευτέρα και θα χρειαστείτε βοήθεια απ’ τους φίλους σας. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι άλλοι θα περιμένουν από εσάς να πάρετε τα ηνία, έτσι μην διστάσετε να κάνετε σχέδια και να δείξετε τον δρόμο. Και μην αγχώνεστε για τις λεπτομέρειες.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, βγείτε έξω και κοινωνικοποιηθείτε. Αυτό θα σας δώσει ενέργεια και θα μπορέσετε να βοηθήσετε τους άλλους με την ευαίσθητη, διπλωματική πλευρά σας. Αυτή την Κυριακή, όλα τα βλέμματα είναι πάνω σας. Φλερτάρετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, είναι η καταπληκτική στιγμή να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε. Η Δευτέρα σας βρίσκει γεμάτους αυτοπεποίθηση και χάρη και μια συζήτηση εις βάθος μπορεί να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει να πάτε. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, προσέξτε τις διαμάχες για την εξουσία. Ο εγωισμός σας μπορεί να σας παρασύρει σε μια διένεξη, την οποία δεν υπολογίζατε και δεν θέλατε.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, προσπαθήστε να κάνετε τη χάρη σε κάποιον φίλο σας και μπορεί να μάθετε κάποια ζουμερά μυστικά ως αποτέλεσμα. Αυτή την Κυριακή, περάστε χρόνο με τον εαυτό σας και χαθείτε μέσα στη φαντασία σας, το έχετε καιρό ανάγκη. Λίγος χρόνος ηρεμίας θα σας δώσει την καθαρότητα που χρειάζεστε.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/08-02/09 B

ζώδια Τοξότης

Ακολουθήστε τη διάθεσή σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Μπορεί να μην είστε συντονισμένοι με όλους τους υπόλοιπους τη Δευτέρα, αλλά αυτή η μίξη ενεργειών και απόψεων μπορεί να δημιουργήσει μερικές ενδιαφέρουσες (και προκλητικές) νέες ιδέες. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, εκμεταλλευτείτε όποια ευκαιρία βρείτε να ρισκάρετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας τώρα και η λήψη ρίσκων είναι ο πιο γρήγορος δρόμος προς την ανταμοιβή –είτε πρόκειται για υλική ανταμοιβή είτε για διανοητική εξέλιξη είτε απλώς για καλές στιγμές διασκέδασης.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, δείξτε προσοχή. Θα πρέπει να φροντίσετε τις λεπτομέρειες πριν προχωρήσετε (πράγμα που μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά θα το μετανιώσετε αν δεν το κάνετε). Αυτή την Κυριακή, νιώστε την αγάπη. Η στοργή όλων είναι φανερή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Αιγόκερως

Μην αποφεύγετε τα θέματα που προκύπτουν καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε γρήγορα και η Δευτέρα θα σας παρέχει την τέλεια ευκαιρία για να εκπληρώσετε τις αρμοδιότητές σας. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Χρησιμοποιείστε τις εξαιρετικές αναλυτικές ικανότητές σας για να παρατηρήσετε –θα μπορέσετε να διακρίνετε τι πραγματικά αποζητούν οι άλλοι.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, κάντε μεγάλα σχέδια και θα τα δείτε να επιτυγχάνουν, χάρη στην καλή σας έρευνα και την επιμονή σας. Την Κυριακή, σκεφτείτε τι νέο θα ξεκινήσετε. Είναι η ιδανική στιγμή.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/08-02/09 B

ζώδια Υδροχόος

Η αρχή της εβδομάδας μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη αν η υπομονή και η ευελιξία σας δεν είναι στα καλύτερά τους. Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να ανησυχείτε, αν μπορείτε σταματήστε να σκέφτεστε και απλώς συνεχίστε να προχωράτε τη Δευτέρα –ακόμα κι αν η δουλειά που έχετε μπροστά σας δεν είναι τόσο συναρπαστική. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα βρεθείτε μπροστά σε ένα ξαφνικό κύμα δημιουργικότητας. Μια ιδέα μπορεί να οδηγήσει σε μια εντυπωσιακή και διασκεδαστική ανακάλυψη, αρκεί να έχετε το θάρρος να πειραματιστείτε.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, περάστε από την δημιουργικότητα στην τακτοποίηση όλων των λεπτομερειών. Πρέπει να δείξετε προσοχή και να αντιμετωπίσετε ακόμα και τις μικρότερες ιδιοτροπίες αυτή τη στιγμή. Αυτή την Κυριακή, ψάξτε κάτι ή κάποιον νέο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια Ιχθύες

Μακάρι κάθε εβδομάδα να ξεκινούσε έτσι! Η Δευτέρα θα ξεκινήσει με διασκέδαση και φλερτ και μην είστε διστακτικοί, οι άλλοι δεν χορταίνουν την παρέα σας τώρα. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορεί να νιώθετε ότι συμβαίνουν πάρα πολλά, αλλά εσείς πρέπει απλώς να πάρτε μια βαθιά ανάσα και να δείξετε υπομονή (και να μείνετε μακριά από τα δράματα των άλλων).

Την Παρασκευή και το Σάββατο, να είστε τολμηροί! Μην αγχώνεστε αν δεν τα έχετε ξεκαθαρίσει όλα από πριν, θα είναι καλύτερο απλώς να χωθείτε και να ξεκινήσετε. Την Κυριακή, πετάξτε τα παλιά και καλωσορίστε τα νέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65