ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/04 – 05/05 Ενα επιπλέον μπόνους στο ερωτικό μέτωπο.

hqdefault (3)

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/04 – 05/05 Α

ζώδια Κριός
Το καταπληκτικό με τη Δευτέρα και την Τρίτη είναι ότι θα ολοκληρώσετε πολλά. Το όχι και τόσο σπουδαίο είναι ότι θα θέλετε να κάνετε διάλειμμα για σνακ σε κάθε βήμα. Προσέξτε το αυτό. Μετά από ένα σημείο και μετά, τα σνακ μόνο σας βαραίνουν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, πραγματικά δεν χρειάζεται να προσέχετε καθόλου –η φυσική σας ώθηση θα πηγαίνει προς τον υγιή ανταγωνισμό και όλοι θα είναι συντονισμένοι με σας.

Η Παρασκευή προσφέρει το επιπλέον μπόνους της δράσης στο ερωτικό μέτωπο. Παίρνετε φωτιά αυτή την εβδομάδα. Το Σάββατο θα νιώθετε λίγο κουρασμένοι. Αφήστε το σαββατοκύριακο για ξεκούραση και αποκατάσταση.

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αισθάνεστε ασφαλείς τη Δευτέρα και την Τρίτη, αρκετά ασφαλείς για να ρίξετε τις άμυνές σας και να δείξετε τα συναισθήματά σας. Θα δείξουν περιέργεια και θα σας κάνουν καλές ερωτήσεις. Δυστυχώς, η Τετάρτη έως και η Παρασκευή προσφέρουν λιγότερο καλή ανταπόκριση από τους άλλους.

Μια διαμάχη για την εξουσία σας περιμένει, όπως και μα τάση προς αλαζονεία και υπάρχει η πιθανότητα να φανείτε επιδεικτικοί πάνω στην αντίδρασή σας. Ευτυχώς, το σαββατοκύριακο όλα αυτά θα έχουν λυθεί από μόνα τους και θα σας μείνουν δύο ημέρες μουσικής, στοργής και διασκέδασης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Είστε απλώς πρακτικοί. Σκέφτεστε το μέλλον σας. Κάποιος μπορεί να σας κατηγορήσει ότι είστε τσιγκούνηδες τη Δευτέρα ή την Τρίτη, αλλά ίσως να είναι απλώς κακοδιάθετοι επειδή δεν παίρνουν αυτό που θέλουν. Δεν τους περισσεύουν τα λεφτά. Την Τετάρτη, ευτυχώς, οι κοινωνικές σας αλληλεπιδράσεις επικεντρώνονται στο πόσο ενδιαφέρουσες είναι οι συζητήσεις σας και όχι στο πόσα χρήματα περνάνε από την τσέπη σας.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, βάλτε παραπάνω απόλαυση στο πνευματικό μέτωπο. Ένα ελαφρύ ντιμπέιτ; Ανάγνωση στη βιβλιοθήκη; Κάτι τέτοιο θα ήταν καλό. Το σαββατοκύριακο είναι ένας χαμός από ευθύνες και λεπτομέρειες.

ζώδια Καρκίνος

Η αρχή της εβδομάδας είναι επίσης η αρχή του υπόλοιπου της ζωής σας –πραγματικά το νιώθετε έτσι. Υπάρχει ένας προβολέας πάνω σας. Αυτό που θα κάνετε μετά είναι κρίσιμο. Να είστε επιθετικοί. Την Τρίτη είστε γεμάτοι ενέργεια και η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι μεγάλες ημέρες. Μπορείτε να κάνετε και μεγάλες αγορές –όχι εκπτώσεις για εσάς!

Την Παρασκευή, είστε τόσο ενθουσιασμένοι με τη νέα σας απόκτηση που μπορείτε να περάσετε σε έδαφος επίδειξης, πράγμα καθόλου γοητευτικό. Αλλά το Σάββατο και η Κυριακή σας επιστρέφουν σε πιο σύνηθες επίπεδο σεμνότητας. Και πάλι, όλες οι σκέψεις σας επικεντρώνονται στο μέλλον.

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Η απίστευτη ευαισθησία σας τη Δευτέρα και την Τρίτη θα σας οδηγήσει σε όμορφα πράγματα. Σας συνδέει βαθιά με τη διαίσθησή σας. Σας κάνει σεμνούς. Και εμπνέει την ειλικρινή επιθυμία να διατηρήσετε την καλή σας θέληση. Μέχρι την Τετάρτη, οι φίλοι θα θέλουν να σας φτιάξουν ένα άγαλμα προς τιμήν σας. Και αυτό δεν είναι καν το αποκορύφωμα της εβδομάδας σας.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι υπέροχες. Είστε απόλυτα αγαπητοί. Το Σάββατο μια στροφή προς τα μέσα σας περιμένει –μπορεί να είστε πιο εσωστρεφείς απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς. Και η Κυριακή είναι ημέρα μικρών προσωπικών εργασιών. Δεν θα κάνετε ορειβασία αυτό το σαββατοκύριακο!

ζώδια Παρθένος

Αυτό που θα πρέπει να ενορχηστρώσετε τη Δευτέρα και την Τρίτη είναι μια δικαιολογία για να φέρετε μαζί πολλούς ανθρώπους. Ίσως κάτι για φίλους, ίσως κάτι οικογενειακό, ίσως ένας συνδυασμός φίλων και οικογένειας. Βρίσκετε κίνητρα αυτές τις μέρες στους άλλους και το κίνητρο είναι αυτό που θα χρειαστείτε για να αντέξετε τις πολύ έντονες μέρες σαν την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Μέχρι την Παρασκευή, εστιάζετε στη βοήθεια ενός συγκεκριμένου αουτσάιντερ. Το Σάββατο είναι μια καταπληκτική μέρα, χαρακτηρίζεται από επιτυχία και σαφήνεια. Την Κυριακή αρχίζετε επιτέλους να αισθάνεστε οργανωμένοι. Και είστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ όταν είστε οργανωμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66