ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/04 – 05/05 Οι επιθυμίες σας ικανοποιούνται .

ζωδια-ωροσκοπος-1

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/04 – 05/05 Β

ζώδια Ζυγός
Σίγουρα πολλά πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν όπως τα θέλατε. Αλλά κοιτάξτε όλα τα ανθισμένα δέντρα στο δρόμο ή τους ήχους του ανέμου ή το χαμόγελο ενός παιδιού πάνω στην τσουλήθρα. Τα μικρά πράγματα. Ακόμη και όταν όλα τα άλλα είναι δύσκολα και τρελά, υπάρχουν τρόποι για να περάσετε καλά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, το μεγαλύτερο μέρος της απόλαυσής σας προέρχεται από το να βλέπετε τους άλλους.
Και την Παρασκευή από τη δημιουργικότητα. Το Σάββατο βρίσκεστε σε λειτουργία ακρόασης, αλλά αν ακούσετε μια ενοχλητική φωνή στο μυαλό σας, αγνοήστε τη και βγείτε έξω. Το Σάββατο το βράδυ, κοινωνικοποιηθείτε. Την Κυριακή, κοιμηθείτε.

ζώδια Σκορπιός

Λόγω της ικανότητάς σας να κάνετε πράγματα πραγματικότητα, οι επιθυμίες σας ικανοποιούνται τη Δευτέρα και την Τρίτη με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας. Όλα ανοίγονται όπως ακριβώς θέλετε. Μην το καταστρέφετε προσπαθώντας να ασκήσετε έλεγχο. Η Τετάρτη είναι μια τυπική Τετάρτη – μέσα της εβδομάδας, με επίκεντρο την εργασία, εσωστρέφεια, ηρεμία.

zodia-taro-45

Αλλά μια συνάντηση με τον εργοδότη σας την Πέμπτη, σας φέρνει μελαγχολία. Εκεί που σκεφτόσασταν να ζητήσετε αύξηση! Μην το κάνετε, προφανώς. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και την Παρασκευή. Μετά τη μεσοβδόμαδη πτώση, το σαββατοκύριακο σας κάνει και πάλι χαρούμενους. Οι φίλοι είναι παρόντες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Προσπαθήστε να γνωρίσετε πραγματικά ξέρετε ποιον τη Δευτέρα και την Τρίτη. Ήρθε η ώρα να εμβαθύνετε. Έχετε πολλές ερωτήσεις, όπως κι εκείνοι. Η φιλοσοφία παίρνει με κάποιο τρόπο μέρος στην ημέρα σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, είστε πολύ αφηρημένοι λόγω της καλής σας τύχης για να σκεφτείτε πολύ βαθιά οτιδήποτε, παρόλο που είστε πολύ ευγνώμονες.

Ο ήλιος σας λάμπει και την Παρασκευή –μια τέλεια μέρα για ταξίδια ή για κάτι δημιουργικό ή ακόμα και για να κάνετε ένα τεστ. Όλα θα πάνε καλά. Το Σάββατο και την Κυριακή, από την άλλη πλευρά, μια φιγούρα εξουσίας κάνει τα πράγματα δύσκολα.

ζώδια Αιγόκερως

Όπου κι αν βρίσκεστε τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα θέλατε να είστε κάπου αλλού. Αυτό είναι ένα πολύ απογοητευτικό συναίσθημα, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά. Αντιμετωπίστε ό,τι βρίσκεται μπροστά σας και θα κλείσετε τις μέρες σας με μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Τα μέσα της εβδομάδας δεν είναι εύκολα στο μέτωπο της εργασίας –απ’ ότι φαίνεται, κάποιος που πιστεύατε ότι καταλαβαίνετε έχει ολόκληρο ιστορικό που αλλάζει τα πάντα.

Μέχρι την Παρασκευή νιώθετε εντελώς εξαντλημένοι από τις απαιτήσεις όλων των άλλων. Παραδόξως, αισθάνεστε πιο χαλαροί και σίγουροι για τη δουλειά μόλις έρθει το σαββατοκύριακο. Αν καταλήξετε να πάτε για δουλειά την Κυριακή, θα το κάνετε με χαρά.

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Είστε βολικοί. Εάν το ρολόι σπάσει τη Δευτέρα ή την Τρίτη, θα το φτιάξετε και θα το τοποθετήσετε πίσω στον τοίχο. Χρειάζεστε ένα λειτουργικό ρολόι για να είστε ο καλύτερος εαυτός σας με όλες αυτές τις οργανωτικές ευθύνες που έχετε αναλάβει αυτή την εβδομάδα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, μια δημιουργική λύση σε ένα διαπροσωπικό πρόβλημα είναι πολύ ανώτερη από μια τιμωρητική λύση.

Την Παρασκευή ένα πείραμα με έναν φίλο οδηγεί σε μια εξαιρετική ανακάλυψη. Οι αλληλεπιδράσεις σας το Σάββατο και την Κυριακή είναι πιο δύσκολες –προσέξτε όταν μιλάτε με άλλους. Η αληθινή ατζέντα κάποιου μπορεί να μην είναι η προφανής.

ζώδια Ιχθύες

Ο έρωτας είναι το κυρίαρχο θέμα τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αντί για ένα συνηθισμένο ραντεβού –καφές, φαγητό, ταινία– δοκιμάστε να σκαρφαλώσετε μαζί σε ένα δέντρο ή να καθίσετε στη μέση ενός άδειου γηπέδου ποδοσφαίρου ή να διαβάσετε δυνατά ο ένας στον άλλο. Όσο πιο δημιουργικοί γίνετε τόσα περισσότερα θα βγάλετε απ’ αυτό. Είναι φυσικό στα μέσα της εβδομάδας (ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη), να κάνουν οι σκέψεις σας μια στροφή προς τη φαντασία, ειδικά με το πόσο πολύ σας αρέσει αυτό το άτομο.

Αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε το μυαλό σας σταθερά στην πραγματικότητα, ειδικά στη δουλειά την Παρασκευή. Αυτό το σαββατοκύριακο, αν το ταίρι σας έχει μια χαζοβιόλικη ιδέα, απλώς πείτε «ναι». Κάντε ερωτήσεις αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia