Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/09-06/10 Παρασυρθείτε από το συναίσθημα

erwtikes-provlepseis-savvato-3-5

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/09-06/10 Α

Ζώδια Κριός

Από τις 3 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Νοεμβρίου θα θέλετε έντονα να δείτε πρόοδο, σε έναν κοινό στόχο με το ταίρι ή κάποιον φίλο σας. Τότε ο Άρης περνά από το έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα απολαύσετε τη συνεργασία, όπως και την ευκαιρία να δείτε τις ξεχωριστές δυνάμεις σας στη δουλειά. Η εμπειρία θα σας φέρει πιο κοντά.

Την ίδια ημέρα, σκεφτείτε πώς διαμορφώνεται το μονοπάτι της καριέρας σας. Ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και προχωρά στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για τις αλλαγές που θέλετε να δείτε, ειδικά σε ότι σχετίζεται με τη δύναμη. Σύντομα θα βρείτε τον δρόμο σας.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Από τις 3 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα είναι στη ζώνη των σχέσεων σας. Εκεί θα μείνει μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου… Αλλά καλύτερα να ξεκινήσετε τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι ή έναν συνάδελφο, πριν ο Ερμής ξεκινήσει τον τρίτο ανάδρομο κύκλο του για φέτος. Θα νιώσετε παραγωγικοί όταν αφήσετε τις ιδέες να ρέουν ελεύθερα, ειδικά όσο αφορά συναισθήματα που έχουν βαθιές ρίζες μέσα σας.

Και από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Θα σας ενθαρρύνει να πετύχετε τους στόχους σας σε αυτό τον τομέα. Αν σκεφτόσασταν να βάλετε μια ακόμα ημέρα άσκησης στην εβδομάδα σας, να γραφτείτε σε ένα στούντιο φίτνες ή κάτι σχετικό, τώρα είναι η ώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζωδια Δίδυμοι

Αν θέλετε να παρουσιάσετε μια ιδέα σας στη δουλειά, κάντε το την 1η Οκτωβρίου: Η συναισθηματική Σελήνη στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας, θα εναρμονιστεί με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα. Αυτή η διέλευση θα σας κάνει ιδιαίτερα ευφάνταστους, συναισθηματικούς και δημιουργικούς. Αυτό θα κάνει τις ιδέες σας συναρπαστικές για τους άλλους.

Έπειτα, από 3 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης θα βρίσκεται στη ζώνη της αγάπης σας. Η όρεξή σας για φλερτ, διασκεδαστικές βραδιές και χρόνο χαλάρωσης θα αυξηθεί. Όσο ο Άρης θα περνά από αυτή τη ζώνη, θα λαχταράτε περισσότερο χρόνο με φίλους και συντρόφους. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αφήσει τη δουλειά στην άκρη για λίγο και να ενδώσει… Αυτό θα σας αναζωογονήσει σώμα, μυαλό και ψυχή.

tarw-wroskopio-4

ζώδια Καρκίνος

Την 1η Οκτωβρίου θα θέλετε να βγείτε από το τέλμα και να εξερευνήσετε άγνωστα εδάφη με το ταίρι σας. Η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα, εναρμονίζεται με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας σας της περιπέτειας. Κάντε κάτι μαζί, πηγαίνετε μια εκδρομή ή ξεκινήστε ένα νέο μάθημα γυμναστικής. Η συγκυρία θα σας κάνει να νιώθετε ότι μόλις γνωριστήκατε – και θα ανάψει η φλόγα.

Από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου, ο Άρης περνά από τον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής: Από εκεί σας καλεί να αναζητήσετε καλύτερη ισορροπία προσωπικής ζωής και δουλειάς. Εμπιστευτείτε την καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζωδια Λέων

Από τις 3 έως τις 31 Οκτωβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας προχωρά στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να συνδεθείτε με αγαπημένους που ζουν και κοντά και μακριά. Πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στην ίδια ζώνη, μπορείτε να ταξιδέψετε και να οριστικοποιήσετε σχέδια για να βρεθείτε. Όσο πιο πολύ δεθείτε με αυτούς τους ανθρώπους, τόσο πιο κοντά στο κέντρο σας και ασφαλείς θα νιώθετε.

Από 3 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης περνά από τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να πάρετε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας ή θα φέρει ευκαιρίες για εθελοντισμό. Θα ελκύεστε από τις παρουσιάσεις και τις παθιασμένες συζητήσεις και αυτά θα συμβάλλουν στην επιτυχία σας.

Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/09-06/10 Α

ζώδια Παρθένος

Την 1η Οκτωβρίου σας βγαίνει φυσικά να εκφράσετε τα πιο βαθιά και παθιασμένα σας συναισθήματα: Η συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, εναρμονίζεται με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από το συναίσθημα, ίσως και από τη δημιουργική έκφραση. Και τα δύο θα είναι θεραπευτικά και θα χτίσουν τη σχέση σας.

Έπειτα, από 3 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου, ο επιθετικός Άρης περνά από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Σας προτρέπει να ενισχύσετε τις προσπάθειές σας και να είστε πιο πειθαρχημένοι και προσανατολισμένοι στον στόχο… Ειδικά όσο αφορά τον προϋπολογισμό και τις επιχειρηματικές στρατηγικές σας. Ενώ μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα, μια ρεαλιστική και ισορροπημένη προσέγγιση θα σας βοηθήσει περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia