Ζώδια ερωτικό σ/κ 22-23/12 Τα Όμορφα Όνειρα Βγαίνουν Αληθινά!

erwtikes-provlepseis-zodia-triti-3-6

ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Αυτό το σαββατοκύριακο θα αρχίσει υπό την ενέργεια… προηγούμενων όψεων. Πρόκειται για όψεις ακριβείας που μόλις ολοκληρώθηκαν αλλά έχουν ακόμη επίδραση.

Η Αφροδίτη παραμένει σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ενώ ο Ερμής μόλις προσπέρασε το ημιεξάγωνο του Δία με τον Κρόνο.

Ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, που τον κυβερνά ο Κρόνος… Η σταθερότητα και η παράδοση κυριαρχούν, κατά την προετοιμασία της Πανσελήνου!

zodia-taro-45

Κυριολεκτικά μιλώντας, δεν είναι όλες αυτές οι επιρροές μέσα στη γλύκα και το φως. Ωστόσο, το πρόσφατο Χειμερινό Ηλιοστάσιο διαχέει ακόμη αυτή τη γλύκα και το φως και το σκοτάδι… Και κάποιες επικείμενες αλλαγές. Δεν είναι όλα θετικά και δεν είναι όλα αρνητικά. Είναι άφθονα και δυναμικά, με το δράμα και τα όνειρα που τους αναλογούν!

Αδημονείτε για όσα λαχταράτε βαθιά μέσα σας, καθώς εκπέμπετε τις ρεαλιστικές σας ελπίδες για ρεαλιστικές ανταποδώσεις. Τίποτα δεν είναι τέλειο, ποτέ δεν είναι. Η ποικιλία είναι αυτή που ανοίγει την όρεξη. Πάντα θα υπάρχουν οι απελπισμένοι, για τους προσωπικούς τους λόγους. Όμως η γενικότερη διάθεση εγκυμονεί δυνατότητες και πιθανότητες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ο Ερμής από τον Τοξότη, μόλις ξεπέρασε τον Δία και προχωρά για ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Όποια σπουδαία είδηση κι αν προέκυψε ή καταφτάνει, υπάρχει κάτι κρυμμένο με περιτύλιγμα μυστηρίου. Είναι πολύ πιθανό να μην είναι αυτή η ιδανική στιγμή τους.

Αλλά ακόμα και οι εκπλήξεις που έρχονται σε άκαιρες στιγμές, εκπλήσσουν έτσι κι αλλιώς. Για παράδειγμα, μπορεί να μην έχετε το ιδανικό δώρο για τη στιγμή που το είχατε υπολογίσει. Αλλά έχετε μια ιδέα για το τέλειο υποκατάστατό του. Αν τα είχατε σχεδιάσει όλα μακροπρόθεσμα, ίσως αυτό το δώρο να μην φάνταζε τόσο μεγαλοπρεπές. Αυτή η «αναποδιά» θα σας στρέψει στο ιδανικό, έστω κάτι ακόμα καλύτερο. Γι’ αυτό να παραμείνετε ανοικτόμυαλοι!

chartomantia-098

ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Λέγεται ότι ασχολούμαστε υπερβολικά με το παρελθόν ή το μέλλον. Αλλά το παρελθόν αποτελεί ιστορία και το αύριο αποτελεί μυστήριο. Το τώρα είναι ένα δώρο, γιατί υπάρχει… γι’ αυτό λέγεται «παρόν». Ενίοτε, συναντάτε το πεπρωμένο σας στη διαδρομή που επιλέξατε για να το αποφύγετε!

Η μετάβαση του Ήλιου από τον Τοξότη στον Αιγόκερω, σημαίνει ότι η μέρα θα αρχίσει να μεγαλώνει και η νύχτα να μικραίνει. Είναι μια μικρή στιγμή δόνησης στην ισορροπία, μια στιγμή να τιμηθεί τόσο το σκοτάδι όσο και το φως. Κανένα από τα δύο δεν θα υπήρχε χωρίς το άλλο, όπως συμβαίνει με κάθε αντίθεση.

Πώς θα ξέρατε ότι νιώθετε καλά, αν δεν είχατε νιώσει άσχημα κάποιες φορές; Οι Πανσέληνοι αποτελούν ένα παράδειγμα αντίθεσης, με την ημερήσια διαταγή απέναντι στη συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Το βράδυ της Παρασκευής υπάρχει μια ένταση, εξαιτίας του τετραγώνου της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Άρη. Αλλά νωρίς το Σάββατο, θα σχηματίσει τετράγωνο και με τον Χείρωνα. Μην θορυβηθείτε. Αν νιώσετε ότι κάτι δεν εξελίχθηκε όπως έπρεπε, να ξέρετε ότι είναι παροδικό συναίσθημα. Όλακαταλήγουν όπως πρέπει στο τέλος.

Η ένταση είναι απόρροια της ανάγκης να μπουν όλα στη θέση τους, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα. Απλά, σας κουράζει τώρα. Γι’ αυτό προσπαθήστε να κοιτάξετε πέρα απ’ αυτό, για να απολαύσετε την προσέγγιση του Άρη από τους Ιχθύες προς τον Χείρωνα. Μην σας απασχολήσει αυτό που νιώθετε, να σκέφτεστε όσα μπορείτε να κάνετε: Βάζετε τα πάντα σε τάξη… Όσο κάνετε αυτά που πρέπει, θα νιώθετε υπέροχα!

Το πρωί του Σαββάτου η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο. Αμέσως θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω, αναδύοντας την Πανσέληνο. Αυτό γίνεται πάνω στον άξονα των γονέων, που αποτελεί και άξονα εξουσίας και οικογένειας. Να δώσετε σημασία σε όσα επαναλαμβάνονται σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας.

taro-zodia-76

ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Παράλληλα, ο Δίας και ο Ερμής σχηματίζουν εξάγωνο με την Εστία από τον Υδροχόο. Ο Κρόνος βρίσκεται στο σημείο ακμής. Αυτή η Πανσέληνος φέρνει μια σπουδαία ευκαιρία, για να πετύχετε μια επένδυση για το μέλλον που λαχταράτε. Κάτι τελειώνει, προκειμένου να ξεκινήσει κάτι καινούργιο και ενθουσιώδες – που θα έχει διάρκεια! Επικοινωνήστε: αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να συρρεύσουν οι εξαιρετικές ευκαιρίες!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη από τον Καρκίνο θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Κρόνο. Ίσως ένα άτομο εξουσίας να έχει κάποιο σχέδιο, που θα σας επηρεάσει στο μέλλον με έναν τρόπο που θα σας εμπνέει. Μπορεί να το νιώθετε σαν μια ακίδα που σας ενοχλεί και σας καθυστερεί, είτε σαν βάρος. Εδώ ο μεσάζων είναι μια πατρική φιγούρα, ένας μέντορας, κάποιος που εμπιστεύεστε ή είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης, μπορεί να είστε εσείς αυτή η φιγούρα και να διαθέτετε ένα ιδιαίτερο χάρισμα.

xartomanteia

ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Όπως και να ‘χει, μειώστε την ταχύτητά σας και εξερευνήστε τι είναι αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσετε – για το ευρύτερο καλό σας. Θεωρήστε δεδομένο ότι ισχύει αυτό, ακόμα κι αν δεν δείτε αποτέλεσμα άμεσα. Ενίοτε, ο Κρόνος ξεδιπλώνει σταδιακά τις καταστάσεις, ακόμα κι αν η ιδέα ή η συγκυρία υπάρχει τώρα.

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τη Αφροδίτη. Στη διάρκεια της νύχτας, το φεγγάρι σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη. Πιστέψτε!

Πιστέψτε ότι έρχονται όμορφα πράγματα, γιατί έρχονται. Διανθίστε τη διάθεσή σας με τα ζαχαρωτά της πιθανότητας – και μετά ανοίξτε την καρδιά σας για να οδηγηθείτε στην επόμενη κίνησή σας.

Αν δεν υπάρξει κάποια πίεση, τεντωθείτε μέχρι τον ουρανό και νιώστε καλά με τον εαυτό σας… Νιώστε τον εαυτό σας ως κομμάτι αυτής της διαδικασίας, που κάνει τα όμορφα όνειρα να βγαίνουν αληθινά!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot