ζώδια Ζυγός Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-sex

Τι σχέδια και προγραμματισμούς έχετε κάνει, αγαπητοί Ζυγοί; Φαντάζεστε ότι μπορεί όλα να αλλάξουν πορεία;

Αυτή είναι μια σημαντική πιθανότητα στη διάρκεια του Απριλίου… Ας επιστρατεύσετε την ελαστικότητά σας, γιατί αναμένονται ανέλπιστες τροπές και ανασχεδιασμοί!

ζώδια Ζυγός Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Ο δεύτερος μήνας της Άνοιξης χαρακτηρίζεται ως μια δυναμική και θεμελιώδης περίοδος για όλους τους Ζυγούς. Η Έρις, μία εκ των κυβερνητών σας, θα έχει κυρίαρχη θέση στο πλανητικό σκηνικό: Θα καταφέρει μέχρι και να καταστείλει κάθε πιθανή αρνητική επίδραση από τον αγγελιαφόρο Ερμή. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Ότι δεν πρέπει να αρκεστείτε σε ημίμετρα, σε καμία περίπτωση… Πρέπει να δράσετε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση για να υλοποιήσετε όσα λαχταράτε!

zodia-taro-45

Αυτή είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή για να ανελιχθείτε στην καριέρα σας ή να ξεκινήσετε ένα ατομικό επιχειρηματικό εγχείρημα. Θα δείτε ότι θα είναι εύκολο να διαμορφώσετε και να σταθεροποιήσετε σχέσεις με πολλούς ανθρώπους, σε όλους τους τομείς. Όσοι Ζυγοί είστε δεσμευμένοι, μέσα στον Απρίλιο θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το επόμενο βήμα της σχέσης σας. Δεν πρέπει να λειτουργείτε ανεξάρτητα και αυτόνομα. Πολλοί θα είναι οι λόγοι που θα σας ωθήσουν να στηριχτείτε σε άλλους, γι’ αυτό μην αναζητάτε ισορροπία εκεί που δεν υπάρχει… Ενίοτε, χρειάζεται λίγη προκατάληψη για να σημειώσετε επιτυχία σε συγκεκριμένους στόχους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να φέρουν σημαντικές αλλαγές σε όλους τους Ζυγούς. Ωστόσο, δεν θα είναι όλες εμφανείς άμεσα… Τούτου λεχθέντος, πρέπει να είστε έτοιμοι να αλλάξετε στρατηγικές, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στους στόχους σας. Μην αφήσετε άλλους να πάρουν αποφάσεις για εσάς, γιατί μόνοι σας πρέπει να καθορίσετε τη διαδρομή σας. Αυτό δεν σημαίνει να κλείσετε τα αφτιά στις συμβουλές. Αντιθέτως, θα τις ακούσετε όλες και θα τις αξιολογήσετε. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί να αναμένουν αρκετές ευκαιρίες με προοπτικές. Αλλά μην χρονοτριβείτε στις επιλογές σας, χρειάζονται δραστικές κινήσεις για να προσεγγίσετε την αγάπη!

ζώδια Ζυγός Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Ζυγοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μπορεί να μην κατανοείτε γρήγορα τι αποζητούν από εσάς οι σύμμαχοί σας. Όμως θα είναι ξεκάθαρη εξ αρχής η θέση των ανταγωνιστών σας. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία για να κάνετε προειδοποιητικές βολές, αφήνοντας χώρο για ελιγμούς. Να κάνετε όλες τις αναπροσαρμογές που χρειάζονται, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες σας. Μην κάνετε περικοπές στα όνειρά σας, αυτή είναι καλή περίοδος για επεκτάσεις και επενδύσεις. Όσοι Ζυγοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, δεν χρειάζεται να πορευτείτε προς μία κατεύθυνση. Αν κοιτάξετε γύρω σας, θα βρείτε άτομα που θα σας υποδείξουν εναλλακτικές διαδρομές!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τους δικούς σας ανθρώπους. Αν και θα βιώσετε πολλές ευχάριστες συγκυρίες, δεν θα είναι σημαντικά τα γεγονότα καθ’ αυτά: Σημαντικές θα είναι οι αντιδράσεις του στενού σας κύκλου προς αυτά. Ας είστε σε επαγρύπνηση, γιατί θα λάβετε βοήθεια με τους πλέον απρόβλεπτους τρόπους!

ζώδια Ζυγός Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αρκεστείτε σε αυτά που ήδη έχετε. Να κάνετε μεγαλεπήβολα όνειρα και να διευρύνετε την οπτική σας, προς αυτά που δεν έχετε. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες χρειάζεται λίγος εκσυγχρονισμός. Αλλά όσοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να μην ξεχνάτε στιγμή ότι οι εργοδότες σας ορίζουν την εξέλιξή σας – όχι τα μηχανήματα και η τεχνολογία! Τώρα πρέπει να χαλαρώσετε και να επιστρέψετε στη δημιουργικότητα που έχετε παραμελήσει κάπως. Συγκεντρωθείτε, αξιολογήστε τις ικανότητές σας. Το πιο πιθανό είναι να έχετε καιρό να βιώσετε κάτι ευχάριστο: Κι αυτό αφορά όλους τους τομείς της ζωής σας!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να αποτελέσει έναυσμα για εσάς. Κάποια παρόρμηση μπορεί να σας κατευθύνει προς εντελώς διαφορετικές πορείες… Αλλά στη ζωή, όπως και στη θάλασσα, η ευθεία οδός δεν είναι πάντα η πιο γρήγορη και πιο ασφαλής! Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, αν και αυτή η περίοδος ευνοεί γενικότερα τις επενδύσεις. Ξεκινήστε ένα ατομικό σας εγχείρημα, χωρίς να εγκαταλείψετε μια μόνιμη θέση εργασίας ακόμη.

ζώδια Ζυγός Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι ιδανικές για αλλαγή κατοικίας, όχι όμως για σχέδια ανακαινίσεων. Όσα ονειρεύεστε για το μέλλον, θα προχωρήσουν με σταθερά αίσιο βηματισμό. Για τους δεσμευμένους Ζυγούς, ακόμα και για διαφωνίες που έχετε με το ταίρι σας, θα βρεθούν χρυσές τομές χειρισμού. Οι αδέσμευτοι θα μπουν σε σοβαρές σχέσεις, αφού κάνουν κάποιες επιλογές που θα οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Από εσάς εξαρτάται να κατανοήσετε αυτές τις επιλογές… Το βασικό είναι να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες σας έναντι του συναισθήματος!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy