ζώδια Ζυγός Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-zygos

Αγαπητοί Ζυγοί, ο τελευταίος μήνας αυτής της χρονιάς αναμένεται να είναι μια σημαντική και καίρια εποχή για τη ζωή σας.

Η Αφροδίτη και ο Κρόνος αποτελούν τους κύριους προστάτες σας, που θα σταθούν στο πλάι σας αυτή την περίοδο.

Μαζί τους θα συμπράξει τώρα και ο Άρης, που συνήθως είναι επιθετικός προς το ζώδιό σας… Να ξέρετε ότι η συμβολή του έχει κάθε πρόθεση να κάνει ευκολότερες όλες τις πτυχές της ζωής σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Φυσικά τα πάντα στη ζωή του καθενός εξαρτώνται από τις προσωπικές του αποφάσεις. Όμως η εύνοια από κάποιους «προστάτες» μπορεί να αποτελέσει καίριο καταλύτη στην προώθησή σας, ακόμα κι αν δεν αντιλαμβάνεστε άμεσα τον τρόπο λειτουργίας τους! Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει μέσα στον Δεκέμβριο, θα έχει στόχο να σας αφυπνίσει ώστε να μην παρασυρθείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας!

Η ενέργεια, η εσωτερική σας δύναμη και το κίνητρο θα είναι σταθερά παρόντα στη διάρκεια του μήνα. Θα είναι μια οξυδερκής φάση της ζωής σας, ίσως και αμφιλεγόμενη κάποιες στιγμές. Γι’ αυτό πρέπει να επιστρατεύσετε όλη τη διαύγειά σας, για να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας αλλά και όσους βρίσκονται γύρω σας!

zodia-zwdia-9988

Ο Δεκέμβριος μπορεί να χαρακτηριστεί ιδανική στιγμή για να κάνετε όσες αγορές έχετε σκεφτεί ή τα πιο συναρπαστικά ταξίδια που έχετε ονειρευτεί. Τα άστρα δεν έχουν πρόθεση να περιορίσουν τις κινήσεις σας, αντιθέτως σας προτρέπουν να τολμήσετε ακόμα και ρίσκα σε αυτά τα επίπεδα… Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην υπερβάλετε στον επικοινωνιακό τομέα, για να μην αντιμετωπίσετε δυσχέρειες.

ζώδια Ζυγός Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Τώρα θα σας είναι απαραίτητο να σας συμπεριφέρονται οι άλλοι με σεβασμό. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι πιθανό να χάνετε την εστίασή σας. Η συμβουλή των άστρων επί αυτού, είναι να αποφύγετε ανθρώπους που σας αμφισβητούν ή δεν σας εμπιστεύονται. Δώστε προτεραιότητα στις σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο. Έτσι θα νιώσετε να ανορθώνεται η αυτοπεποίθησή σας, να στέφονται με επιτυχία τα σχέδιά σας και να βιώνετε πολλές τρυφερές στιγμές!

zwdia-zodia-astrologia-65

Η επαγγελματική και οικονομική αρένα θα απαιτήσει από εσάς ανεξάρτητο πνεύμα μέσα στον Δεκέμβριο!
Όσοι Ζυγοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μην ασχοληθείτε καθόλου με τον ανταγωνισμό. Αφήστε τον καθένα να κάνει αυτό που νομίζει κι εσείς ακολουθήστε την πορεία που έχετε χαράξει ήδη. Μπορεί να σας προσφερθεί βοήθεια από απρόβλεπτες πηγές προς το τέλος της χρονιάς: Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην την δεχθείτε, αν δεν την έχετε πραγματικά ανάγκη!

ζώδια Ζυγός Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε στους συνεργάτες σας θα πρέπει να συνοδεύεται πάντα από επιφύλαξη. Φροντίστε να ελέγχετε δύο φορές καθετί που θα γράψετε ή θα υπογράφετε, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι απροσεξίας. Επιπλέον, ενδέχεται κάποιες στιγμές να θεωρήσετε ότι κάποια άτομα παίζουν παιχνίδια σε βάρος σας. Προσπαθήστε να κάνετε τις απαραίτητες διαπιστώσεις, αλλά μην πάρετε ρίσκα στις περιπτώσεις που δεν μπορείτε να το αποδείξετε!

tarw-erwtoskopio

Για όσους Ζυγούς εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, ο Δεκέμβριος μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μεταίχμιο για τη ζωή σας. Προβλέπεται να είστε ένα από τα λίγα ζώδια που μπορούν να κλείσουν τη χρονιά με επιτυχία, αν αποφασίσετε τα αλλάξετε τα πάντα ριζοσπαστικά! Σε αυτή την περίπτωση, μην κοιτάξετε ούτε στιγμή πίσω – γιατί μπορεί να νιώσετε αμφιβολίες.

Το πιο θετικό στοιχείο αυτής της περιόδου, είναι ότι θα κατανοήσετε πως μόνοι σας μπορείτε να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Αν εναρμονιστείτε με αυτό το σκεπτικό, θα κερδίσετε τον σεβασμό και την αναγνώριση των ανωτέρων σας. Αυτά αναμένεται να συνοδευτούν και με πρακτικό αντίκρισμα, όπως μια αύξηση ή μια προαγωγή!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot