ζώδια Ζυγός Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-ygeia

Καλή χρονιά σε όλους, αγαπητοί Ζυγοί! Ο Ιανουάριος του 2019 θα είναι ενδεικτικός για την εποχή.

Καθ’ όλη τη διάρκειά του θα έχετε να χειριστείτε αρκετές υποχρεώσεις αλλά και συζητήσεις…

Ακόμα κι αν δεν φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλα, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε τη διαδικασία!

zodia-taro-45

Για αυτή τη δυναμική και παράλληλα ασυνήθιστη ατμόσφαιρα, θα ευθύνεται ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης είθισται να εξασθενεί κάπως τους εκπροσώπους του Ζυγού… Αλλά τώρα θα συνδεθεί με τον Ήλιο, που θα κυριαρχήσει στην ουράνια σκηνή όλη αυτή την περίοδο. Ο Ήλιος στη συνήθη θέση του, αφορά τους φόβους και τους προβληματισμούς των Ζυγών. Ωστόσο, όλο το 2019 η ενέργειά του θα είναι ευεργετική και καλοκάγαθη.

Με αυτά τα δεδομένα, η σύσταση για εσάς είναι να μην αλλάξετε τα σχέδιά σας υπό την πίεση των συγκυριών. Επίσης, καλείστε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, περισσότερο από τις συμβουλές τρίτων… Ειδικά αν πρόκειται για άτομα που δεν έχουν σημειώσει ιδιαίτερες επιτυχίες και οι ίδιοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Το πρώτο δεκαήμερο του 2019 θα σας χαρίσει μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε τα όρια των ικανοτήτων σας. Μπορεί οι εξελίξεις να μην έχουν τώρα την ένταση και την ταχύτητα που θα αποκτήσουν στη συνέχεια του Ιανουαρίου. Αλλά αρκετές καταστάσεις θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαίνουσες για το μέλλον σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να παραμείνετε ειλικρινείς προς τον εαυτό σας και να αντισταθείτε στις όποιες προκλήσεις!

Κάποιες στιγμές μπορεί να χρειαστεί να μειώσετε την ταχύτητά σας. Αν θεωρείτε ότι χρειάζεστε κάποιες αλλαγές, πρέπει να αρχίσετε από εσάς τους ίδιους. Να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση, για να μην χάνετε τον έλεγχο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Να ξέρετε ότι αυτές τις ημέρες, ενδέχεται να κάνετε αρκετές καινούργιες γνωριμίες ή να ενισχύσετε κάποιες κοινωνικές σας επαφές. Θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη για εσάς, η προσέγγιση κάποιων ανθρώπων… Θα πρόκειται για άτομα που θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα αλλά δεν είχε καταστεί εφικτό για διάφορους λόγους – και τώρα θα έρθουν αυτά προς εσάς. Φροντίστε να αξιοποιήσετε το γεγονός, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό!

ζώδια Ζυγός Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα κυλήσει με τους ρυθμούς που ακολουθήσατε εσείς τις πρώτες μέρες του. Θα είναι συνετό για εσάς να μετάσχετε σε δράσεις, που θα αποτελέσουν αφορμή να συμπράξετε ανεπίσημα με συνεργάτες και διοικητικούς. Εντοπίστε αυτή την ευκαιρία και αδράξτε τη!

Αυτή την περίοδο, είναι πιθανό να έχετε την έντονη επιθυμία να αλλάξετε αντικείμενο των δραστηριοτήτων σας. Εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή: Θα είναι λογικό να ακολουθήσετε την παρόρμησή σας, μόνο αν υπάρχουν απτές πιθανότητες να υπάρξουν αποδόσεις. Αν δεν διαβλέπετε κάτι τέτοιο, κανονικά δεν πρέπει να δώσετε σημασία σε αυτά τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, τώρα φροντίστε να είστε πιο συγκρατημένοι απ’ όσο συνήθως. Χειριστείτε άμεσα καταστάσεις που ενδέχεται να έχουν αρνητική εξέλιξη. Να φανείτε αποφασιστικοί και άτεγκτοι, αλλά να σέβεστε τα όρια αντοχών των υφισταμένων σας!

zwdia-3-zodia

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα δείτε την λογική κατάληξη του πρώτου μήνα του 2019. Όσοι αποφασίσατε να κάνετε σημαντικές αλλαγές, θα ολοκληρώσετε με επιτυχία τα βήματά σας και θα καταφέρετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Αυτό μπορεί να αφορά κέρδη, τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Δεν πρέπει να διστάσετε να πείτε την αλήθεια σε τρίτους, να λειτουργήσετε με τον τρόπο που θέλατε εδώ και καιρό. Είναι σημαντικό να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητές σας τώρα, προκειμένου να περάσετε σε μια νέα φάση χωρίς βάρη!

ζώδια Ζυγός Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Είναι ζωτικής σημασίας για την ιδιοσυγκρασία των Ζυγών, να έχουν και μια επίσημη συμβουλή. Αυτή την περίοδο, αυτή η τάση θα περάσει στο παρασκήνιο… Μάλιστα, κάποιοι θα ανοίξετε καινούργιους ορίζοντες για τον εαυτό σας χωρίς καμία εξωγενή στήριξη.

Αυτές τις μέρες δεν διαβλέπεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας. Φροντίστε να μην εκθέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο, από συχνή επαφή με άτομα που είναι αδιάθετα ή σε περίοδο ανάρρωσης. Σε γενικές γραμμές, ο Ιανουάριος μπορεί να χαρακτηριστεί μια αίσια και επιτυχής έναρξη της νέας χρονιάς για όλους τους Ζυγούς!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA