ζώδια Ζυγός Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-ygeia

ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, είστε έτοιμοι να αλλάξετε τον κόσμο;
Αυτή είναι η προοπτική που ετοιμάζει για εσάς το σύμπαν, κατά τον πρώτο μήνα του θέρους!

Οι επιτυχίες θα διαδέχονται οι μία την άλλη, με έμφαση και προτεραιότητα τον τομέα της προσωπικής σας ζωής. Είναι ο τομέας που ίσως έχετε περάσει αναποδιές τον τελευταίο καιρό.

Μέσα στον Ιούνιο θα καταφέρετε να ανατρέψετε τα δεδομένα και να αποκτήσετε ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη σας!

zodia-taro-45

Τα άστρα στήσουν για εσάς ένα σκηνικό αλλαγών και κατάκτησης των πάντων, κυριολεκτικά! Οι εν λόγω αλλαγές μπορεί να εφαρμοστούν σε τοπικό επίπεδο, με άτομα και δράσεις που θεωρείτε σημαντικά για τη ζωή και την εξέλιξή σας. Ο Ιούνιος είναι η στιγμή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Καλείστε να αφήσετε τα εργασιακά θέματα να πάρουν τη θέση συνεπιβάτη σε αυτή την πορεία!

Με το χάρισμά σας στις αρμονικές προσεγγίσεις σε έξαρση, αυτή είναι καλή περίοδος να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις καινοτόμες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, καθώς η σύμπραξη με πολλούς θα αποφέρει εύκολα συνέργειες. Αυτές θα βελτιώσουν την προσωπική σας ζωή αλλά και την οικονομική σας κατάσταση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να σας παράσχουν ποικιλία ευκαιριών, κυρίως για τις ρομαντικές πτυχές της ζωής σας. Όσοι Ζυγοί είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε το αίσιο κλίμα για να κάνετε ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας για να πετύχετε τα ζητούμενά σας: Εσείς ξέρετε τι θέλετε, γι’ αυτό θέστε το και περιμένετε να κάνει τα υπόλοιπα η άλλη πλευρά. Για όσους Ζυγούς είστε δεσμευμένοι, αυτές οι μέρες ενδείκνυνται για να ενδυναμώσετε τη σχέση με το ταίρι σας. Επίσης, τώρα θα καταφέρετε να επιλύσετε ακόμα και χρονίζοντα προβλήματα και θα επιστρέψει η ευτυχία στο σπιτικό σας. Κάποια ταξίδια ή σύντομες αποδράσεις είναι μια επιπλέον διασκεδαστική πρακτική προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς να έχει σημασία ο προορισμός ή η διάρκεια!

ζώδια Ζυγός Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Η περίοδος αυτή θέλει λίγη επιπλέον προσοχή όσο αφορά τα εργασιακά σας. Αν και θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες, πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να τις μελετήσει για να ισοζυγίσετε τις επιθυμίες σας με τις καταστάσεις. Θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα να είστε προνοητικοί και να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων. Τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για τους υπαλλήλους Ζυγούς, αυτή είναι καλή στιγμή να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες για τις ιδέες σας. Η επιμονή σε συνδυασμό με τις ικανότητές σας, μπορούν να επιφέρουν πραγματικά θαύματα σε μελλοντικό χρόνο!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι η πιο δραστήρια φάση όλου του μήνα. Φροντίστε να είστε παρόντες σε κάθε εκδήλωση που σας καλούν, να είστε παντού και να κάνετε τα πάντα! Οι πολλές επαφές και οι καινούργιες γνωριμίες είναι αυτές που θα καθορίσουν την ανέλιξή σας σε εργασιακό επίπεδο. Ενδείκνυται τώρα να αποκαταστήσετε και να ανανεώσετε τη σχέση σας με παλιούς φίλους και κοινωνικούς γνωστούς. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα σας ανοιχτούν πολλές πόρτες για επαγγελματικές ευκαιρίες!

ζώδια Ζυγός Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το μέσο του μήνα θα διέπεται από περισσότερη ελευθεριότητα: Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρεκκλίνετε λίγο των κατεστημένων συμπεριφορών, χωρίς να ξεφύγετε από τα όρια και τους κανόνες. Όσο πιο αυθόρμητοι και καινοτόμοι φανείτε, τόσο περισσότερες ευχάριστες εμπειρίες θα συλλέξετε. Τολμήστε να πάρετε πρωτοβουλίες μέσα στη σχέση σας, να κάνετε όσες περισσότερες εκπλήξεις μπορείτε. Αλλά να είστε και λίγο επιφυλακτικοί με τις καινούργιες γνωριμίες, καθώς η εμπιστοσύνη πρέπει να κερδίζεται!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι κατά κάποιον τρόπο ιδιόρρυθμο, αγαπητοί Ζυγοί. Τώρα οι επιθυμίες σας θα απαιτούν άμεση υλοποίηση – χωρίς να πρόκειται για σαρκικές επιθυμίες. Αντιθέτως, θα στραφείτε στην ικανοποίηση της ανάγκης για βελτίωση του εαυτού σας και της πνευματικότητάς σας. Θα είναι μια αίσια περίοδος σε πολλούς τομείς: Όπως να υπερισχύσετε σε επιχειρηματικά εγχειρήματα με ρίσκο ή να πετύχετε σε καλοσχεδιασμένες επενδύσεις!

ζώδια Ζυγός Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Χρειάζεται λίγη προσοχή σε αυτό το σημείο, γιατί οι ευκαιρίες θα διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Άλλοι θα καταφέρετε τώρα να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας, άλλοι θα κάνετε αποφασιστικά βήματα προς καινούργιες κατευθύνσεις. Μην εμπιστεύεστε άμεσα άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά, ακόμα κι αν οι συμβουλές τους ακούγονται συνετές. Όσο ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του, στραφείτε περισσότερο στις πρακτικές διαλογισμού και χαλάρωσής σας. Η σωματική και πνευματική ισορροπία θα σας βοηθήσουν να μην παρεκκλίνετε από την πορεία για την επιτυχία και την ευτυχία!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988