ζώδια Ζυγός Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-diakopes

Επιστρατεύστε την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητά σας, αγαπητοί Ζυγοί!

Αυτά είναι τα κύρια εργαλεία που θα χρειαστείτε στη διάρκεια του φετινού Μαΐου. Όσο είστε σε επαγρύπνηση, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα στην πορεία για την επιτυχία!

Η Έρις αποτελεί τον κύριο προστάτη όλων των Ζυγών. Μέσα στον Μάιο θα βρεθεί σε αίσια θέση απέναντί σας και σε σύμπνοια με τον Ήλιο. Το αποτέλεσμα αυτής της ατμόσφαιρας, θα είναι να κατασταλεί σημαντικά ο όποιος αρνητισμός μπορεί να σας επηρέαζε από πλευράς του Άρη. Η στήριξη αυτή θα σας επιτρέψει να χειρίζεστε τα προβλήματα αμέσως μόλις προκύπτουν – γι’ αυτό είναι απαραίτητη η ετοιμότητα!

zodia-taro-45

ζώδια Ζυγός Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Στη διάρκεια του μήνα θα πρέπει να κάνετε στιβαρά και επιθετικά βήματα προς την πορεία που έχετε χαράξει. Αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τις αλλαγές που μπορεί να σας προκύψουν: Ακόμα κι αν δεν είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτές, θα είναι ευεργετικές για την εξέλιξή σας. Η ελαστικότητα και η γρήγορη λήψη αποφάσεων, είναι οι επιπλέον παράγοντες που θα συμβάλλουν στην πρόοδό σας!

Σε προσωπικό επίπεδο, δεν αναμένονται απρόσμενες αναταράξεις. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα διανύσετε τον Μάιο με ηρεμία, ζωτικό στοιχείο για την ιδιοσυγκρασία σας. Οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα καταφέρουν να συμφιλιωθούν με τα άτομα του στενού περιβάλλοντος, αν υπάρχουν κάποιες διχόνοιες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να είναι κάπως διευκρινιστικές για εσάς. Είναι η περίοδος που θα πρέπει να θέσετε τις προτεραιότητές σας και τα μελλοντικά σας βήματα. Μην σπαταλήσετε πολλή από την ενέργειά σας στις καινούργιες γνωριμίες: Αρκετές από αυτές θα είναι εφήμερες, με ελάχιστη ή καθόλου σημασία για τη ζωή σας. Τώρα θα σας ωφελήσει να εστιάσετε στα εργασιακά σας θέματα. Εκεί είναι πιθανό να υπάρξουν ανακατατάξεις, που θα έχουν επίδραση στα σχέδιά σας. Να είστε προσηλωμένοι και συνεπείς, γιατί οι πιο αποδοτικοί θα προωθηθούν!

Να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας την πιθανότητα να αλλάζουν τα δεδομένα σας απρόσμενα. Γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε μακροχρόνιους σχεδιασμούς και περιοριστείτε στις βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις σας. Έτσι θα σας είναι πιο εύκολο να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Να καταβάλετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας σε αυτή τη φάση και να είστε απόλυτα ειλικρινείς και ξεκάθαροι για τα ζητούμενά σας – σε όλους τους τομείς!

ζώδια Ζυγός Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι πιο ενθουσιώδες για εσάς. Κάποιοι ενδέχεται να προαχθείτε αιφνιδίως, άλλοι θα καταλήξετε στην επαγγελματική συμφωνία που λαχταρούσατε. Κάποιοι θα κάνετε συναντήσεις που θα αποδειχθούν καίριες για τη ζωή σας… Σε αυτό το σημείο, τα άστρα σας συνιστούν να μην εστιάσετε εσείς σε αυτές, καθώς όλα προβλέπεται να εξελιχθούν αυτόνομα και φυσικά. Είναι βέβαιο ότι αυτό το διάστημα θα έχει κάτι ιδιαίτερο για τον καθένα ατομικά!

Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε να αυξάνεται η εύνοια διαχείρισης των θεμάτων που σας προβληματίζουν προσοχή που θα λαμβάνετε από το αντίθετο φύλο. Όσοι Ζυγοί είστε αδέσμευτοι, πρέπει να αξιοποιήσετε την επικρατούσα ατμόσφαιρα και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Όσοι Ζυγοί είστε ήδη οικογενειάρχες, επιστρατεύστε το διπλωματικό σας χάρισμα στην επίλυση των όποιων διαφωνιών. Δεν πρέπει να τάσσεστε υπέρ κάποιας πλευράς, πρέπει να υπογραμμίζετε τα πλεονεκτήματα της καθεμιάς ώστε να επέλθει ο επιθυμητός συμβιβασμός. Όσο δίκιο κι αν έχετε, δεν πρέπει να το επιδεικνύετε με πείσμα και αλαζονεία… Οι στρατηγικοί ελιγμοί θα οδηγήσουν σε πιο αποτελεσματικές λύσεις!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι η πιο ευχάριστη και επιτυχής περίοδος για εσάς. Τα περισσότερα και πιο σημαντικά γεγονότα θα προκύψουν τώρα, γι’ αυτό πρέπει να είστε σε άρτια φυσική και διανοητική κατάσταση. Η συμβουλή των άστρων για αυτές τις ημέρες, είναι να μελετάτε σε τακτά διαστήματα τα συναισθήματά σας για να ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε συγκυρίας – και να μην βιάζεστε!

ζώδια Ζυγός Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτή είναι η περίοδος που πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία στην υγεία σας, ειδικά αν έχετε αμελήσει μια γενική εξέταση ή κάποιες ενοχλήσεις. Τις αποφάσεις σας να τις παίρνετε περισσότερο με τη λογική και λιγότερο με το συναίσθημα… Το πεπρωμένο θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Κάθε οικονομική ανησυχία σας θα βρει την επίλυσή της. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να παραμείνετε ειλικρινείς προς τον εαυτό σας και τους άλλους. Μην διστάσετε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας και όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9