ζώδια Ζυγός Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-diakopes

Ο Μάρτιος μπαίνει με υποσχέσεις για καινοτομίες και σημαντικές ανακαλύψεις για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί!

Ένα από τα θετικά του στοιχεία, είναι ότι θα σας διευκολύνει να πάρετε αποφάσεις…

Η μόνη δικλείδα ασφαλείας που σας θέτει, είναι να αφορούν τα βραχυπρόθεσμα σχέδιά σας!

zodia-taro-45

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που ευθύνεται για τις δυσχερείς συγκυρίες του ζωδίου σας. Ο Ήλιος κατευθύνει τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Κατά τον πρώτο μήνα της Άνοιξης, αυτοί οι δύο πλανήτης θα βρεθούν σε εξαιρετικά ισχυρές θέσεις. Σε πρακτικό επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκά προσκείμενοι απέναντί σας. Το κλίμα θα προσπαθήσει να εξισορροπήσει η Έρις, που αποτελεί τον συγκυβερνήτη του Ζυγού.
Όπως προαναφέρθηκε, όλο αυτό το σκηνικό ενδείκνυται για αποφάσεις του άμεσου μέλλοντος. Δηλαδή, να σχεδιάζετε λιγότερο και να δράτε περισσότερο. Παραμερίστε τις στρατηγικές, επιστρατεύστε την τακτική!

ζώδια Ζυγός Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Στον τομέα των προσωπικών σας, δεν πρέπει να γίνετε πιεστικοί προς τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Αφήστε τους αυτόνομους, να καταλήξουν μόνοι στα δικά τους συμπεράσματα. Αν κάτι τέτοιο δεν αποδίδει, ίσως πρέπει να σκεφτείτε τη δική σας στάση έναντι των άλλων: Μήπως είστε πιο απαιτητικοί απ’ όσο θα έπρεπε;
Από την άλλη πλευρά, ένα τέτοιο στοιχείο θα σας ωφελήσει στον επαγγελματικό τομέα μέσα στον Μάρτιο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητεύσετε εκείνους που αναμένουν περισσότερα από εσάς. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για εργοδότες σας ή εργαζόμενους για εσάς… Το ζητούμενο είναι να είστε επιμελείς και συνεπείς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Ζυγός Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου προβλέπεται να είναι οι πιο συναρπαστικές και αίσιες για εσάς. Είναι η ιδανική περίοδος για να σχεδιάσετε τον προϋπολογισμό σας και να ορίσετε έσοδα και έξοδα. Αποφύγετε τώρα να επενδύσετε σε εγχειρήματα μεγάλης κλίμακας. Ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή να κάνετε μια ανακαίνιση ή επιδιορθώσεις που σκέφτεστε εδώ και καιρό!

Στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων, να είστε ειλικρινείς και αυθεντικοί υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Φροντίστε να διατηρείτε την πλέον θετική οπτική σας για τα πράγματα, για να χαρείτε περισσότερο ό,τι και όσους υπάρχουν στο περιβάλλον σας. Ενδιαφέρουσες προτάσεις θα προσεγγίσουν όσους Ζυγούς έχουν ή σκέφτονται να αποκτήσουν οικογένεια. Εξελίξεις και ειδήσεις να αναμένετε και στον εργασιακό τομέα. Δεν χρειάζεται να κάνετε εσείς κάποια αλλαγή, οι μεταμορφώσεις που είναι αναγκαίες θα γίνουν από μόνες τους!

chartomantia-098

ζώδια Ζυγός Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να διέπεται από περισσότερη κατανόηση. Αυτή θα σας ωθήσει να προσεγγίσετε και να νιώσετε καλύτερα για όλους τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Εσείς θα αποφασίσετε πώς θα αξιοποιήσετε αυτό το ιδιαίτερο δώρο – αλλά σε καμία περίπτωση μην το προσπεράσετε. Αυτές τις μέρες πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες στον τομέα της καριέρας. Να ελέγχετε ενδελεχώς τα πάντα, να προσέχετε τις τεχνικές πτυχές και να είστε αυστηρότεροι!

Ειδικά όσοι Ζυγοί έχετε δική σας επιχείρηση, να ξέρετε ότι η απόλυτη πειθαρχία και υπευθυνότητα θα είναι τα κλειδιά για να πετύχετε τους στόχους σας. Όσοι Ζυγοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα έχετε λιγότερο τον έλεγχο αλλά πρέπει να αποδίδετε εξίσου άρτια. Μην αμελείτε τα καθήκοντά σας και μην παρασυρθείτε από κανέναν και τίποτα. Εστιάστε και δουλέψτε με καθαρή σκέψη, γιατί οι υψηλότερα ιστάμενοι σας παρακολουθούν και αξιολογούν!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να είναι αποκαλυπτικό, αγαπητοί Ζυγοί! Επειδή αυτή θα είναι η πιο ήρεμη περίοδος του μήνα, τα άστρα σας συμβουλεύουν να δώσετε περισσότερη σημασία στο ταίρι σας. Τούτου λεχθέντος, ενδείκνυται τώρα να προσφέρετε πιο πολλά απ’ όσα θα λάβετε. Μην διστάσετε να κακομάθετε τους δικούς σας ανθρώπους, ακόμα κι αν κουραστείτε λίγο παραπάνω… Αυτές οι κινήσεις σας θα επιφέρουν την πραγματική ευτυχία!

Αυτές τις μέρες ενδέχεται να ασχοληθείτε και με κάποιους μακρινούς συγγενείς. Εκείνοι θα κάνουν βήματα προσέγγισής σας, άρα εναπόκειται σ’ εσάς μόνο να ανταποκριθείτε. Οι αποφάσεις σας να παρθούν μετά από ώριμη σκέψη. Θα σημειώσετε αρκετή πρόοδο, αν αξιοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος σε όσα αποζητάτε για το μέλλον. Ακόμα και σε εργασιακό επίπεδο, τώρα θα αποδείξετε ότι είστε πιστοί στις αρχές και τις αξίες σας. Δεν παρασύρεστε και δεν πείθεστε εύκολα, από τις απόψεις των άλλων!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra