ζώδια Ζυγός Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-zygos

ζώδια Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσετε έναν μήνα, από τη χαρά και το ρομάντζο;

Θα συμφωνήσετε πως όχι, αγαπητοί Ζυγοί!

Ετοιμαστείτε λοιπόν να μπείτε με αυτή τη διάθεση στον φετινό Νοέμβριο!

zodia-taro-45

Ο πρώτος μήνας του χειμώνα σας προσεγγίζει με χαμόγελο και σας κλείνει πονηρά το μάτι. Φέρνει μαζί του διασκέδαση και αφυπνίζει τη ρομαντική σας πτυχή, τομείς που έχετε παραμελήσει λίγο τελευταία… Γι’ αυτό παραμερίστε κι εσείς τους δισταγμούς σας και αδράξτε την χαρωπή ατμόσφαιρα, καθ’ όλο το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου!

Μιλώντας για δισταγμούς, είναι πιθανό να σας προβληματίσει η υπερβολικά υπεύθυνη πλευρά σας αυτή την περίοδο. Ίσως να ανησυχείτε ότι η ανεμελιά σας, αντιτίθεται στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και το πρόγραμμά σας. Τα άστρα σας παροτρύνουν να ενδώσετε στην παρόρμηση… Γιατί όσο πιο ευτυχείς είστε, τόσο πιο αποδοτικοί γίνεστε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Τίποτα δεν θα σας φαίνεται ξανά το ίδιο, μετά από αυτή την έξαρση ενέργειας και συναισθήματος. Γύρω στις 10 Νοεμβρίου θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να διεκπεραιώσετε τα καθήκοντά σας. Η δουλειά σας θα αποκτήσει ισορροπία και ροή, οι υποχρεώσεις θα σας φαντάζουν διασκεδαστικές. Ακόμα και κάποια πιο απαιτητικά θέματα που θα προκύψουν στην εργασία σας, θα τα χειριστείτε επιδέξια και θα σημειώσετε επιτυχίες!

Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να αντιμετωπίσετε ευθέως και κάποιες προκλήσεις στην προσωπική σας ζωή. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, από την ειλικρινή έκθεση των ζητουμένων σας. Όσο πιο άμεσα εξομαλύνετε το κλίμα με έναν σημαντικό άνθρωπο, τόσο πιο γρήγορα θα αφήσετε πίσω τις παρεξηγήσεις και θα βγείτε για χορό!

ζώδια Ζυγός Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zvdia-alex

Μην αφήνετε καμία εκκρεμότητα στον επαγγελματικό τομέα, γύρω στα μέσα του Νοεμβρίου. Ό,τι αφήσετε να βαλτώσει, θα επιφέρει μόνο αρνητικές συνέπειες. Από την άλλη πλευρά, η επεξεργασία και ο χειρισμός τους θα σας δώσει περισσότερες λύσεις απ’ όσες φαντάζεστε. Και αντί να έχετε μπροστά σας προβλήματα, θα έχετε να παρουσιάσετε εναλλακτικές προτάσεις!

Η ικανότητά σας να βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, θα εξυπηρετήσει πολύ την εργασιακή καθημερινότητά σας. Προσφέρετε αυτή τη χείρα βοήθειας σε συνεργάτες και συναδέλφους μετά τις 19 του μήνα. Θα σας ανοίξει ανέλπιστες διόδους προς την επιτυχία, ενώ θα σας ανορθώσει και στα μάτια των άλλων!

ζώδια Ζυγός Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Έχετε το χάρισμα να εκτιμάτε τα μικρά πράγματα, τις απλές χαρές της ζωής. Αξιοποιήστε το γύρω στις 19 Νοεμβρίου, για να διευρύνετε τον κύκλο σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο… Θα εκτιμηθεί κάθε προσέγγισή σας, που θα προωθεί και την ανέλιξή σας στην ιεραρχική κλίμακα. Η αίσια οπτική σας είναι αυτή που θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Εκφράστε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του. Η αρμονία και η εύνοια που θα επικρατεί στην ατμόσφαιρα, θα σας φέρνει όλο και πιο κοντά στην πραγμάτωσή τους. Η δημιουργικότητά σας έχει πάρει την ανιούσα και πολλοί προσβλέπουν σε εσάς για να τους οδηγήσετε στη γραμμή τερματισμού. Φροντίστε να συνοδεύετε κάθε προοδευτικό σας βήμα, με διασκέδαση και εορτασμούς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9