ζώδια Ζυγός Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-diakopes

ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, είναι πιθανό να μην είστε ο πιο άρτιος εαυτό σας με την έναρξη του φετινού Οκτωβρίου.

Σε όλους μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή να μην είναι στην καλύτερη κατάστασή τους, πνευματικά ή σωματικά.

Το σημαντικό σημείο σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι το πώς το αντιμετωπίζει ο καθένας. Εσείς τι θα κάνετε γι’ αυτό;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ανοίγετε τον Οκτώβριο κάπως πεσμένοι και αυτό μπορεί να σας θυμώνει. Αντισταθείτε σε αυτό το συναίσθημα, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να μελαγχολήσετε περισσότερο. Δεν μπορείτε να αποδώσετε όταν δεν είστε παραγωγικοί και δημιουργικοί. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε την επιλογή σας: Θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί ή θα βρείτε τρόπο να αποσυμπιεστείτε!

Είναι λογικό να είστε εξουθενωμένοι, μετά τις εντάσεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος. Αλλά η πίεση πρέπει να εκτονώνεται και η κούραση να γίνεται σεβαστή. Άρα, θα πάτε για ύπνο ή θα πάτε για γυμναστική; Και οι δύο εναλλακτικές είναι αποδεκτές – αλλά επιλέξτε τώρα μία και κάντε τη πράξη. Ακυρώστε ή αναβάλετε συναντήσεις, προσέξτε τη διατροφή σας, κάντε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Η φροντίδα του εαυτού σας είναι αυτή που θα προχωρήσει την καριέρα σας μακροπρόθεσμα!

taro-zodia-76

ζώδια Ζυγός Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Πόσο καλύτερα νιώθετε ήδη στις 3 και 4 Οκτωβρίου; Πολύ καλύτερα, σε σημείο να έχετε βρει ξανά την πρόσχαρη διάθεσή σας. Είστε πιο παραγωγικοί και οι καινούργιες ιδέες σας σημειώνουν ανέλπιστες επιτυχίες. Δεν αποκλείεται όλα αυτά να συνοδεύονται από ρομαντισμό και διασκέδαση. Απολαύστε την ατμόσφαιρα και χαρείτε με όσα όμορφα θα βιώνετε αυτές τις μέρες!

Εστιάστε στην αποσαφήνιση και βελτίωση των σχέσεών σας κάθε είδους γύρω στις 9 του μήνα. Η σαφήνεια και η εξέλιξη είναι πιο συναφείς τομείς απ’ όσο νομίζετε: Δεν μπορείτε να αλλάξετε κάτι που ήδη κάνατε, γι’ αυτό έχει σημασία να ξέρετε γιατί το κάνατε. Οι σχέσεις σας θα λάβουν πιο αίσιο πρόσημο, όταν περάσετε τον εαυτό σας από αυτή την ενδοσκόπηση. Θα βρείτε τα σημεία που είναι λειτουργικές αλλά και ποιες δεν σας προσφέρουν πλέον κάτι. Θα ξέρετε τι να περιμένετε από την καθεμιά και κατά πόσο θέλετε να «δουλέψετε» γι’ αυτήν!

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ελαστικότητα είναι σημείο κλειδί για το καθετί στη ζωή. Διατηρήστε τη δική σας και ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων μεταξύ 14 και 16 Οκτωβρίου. Έτσι θα απολαύσετε περισσότερο κάποιες εξαιρετικές εξελίξεις που θα σας προσεγγίσουν. Θα γεμίσουν την καθημερινότητά σας με ομορφιά και ευτυχία και χαρά!

ζώδια Ζυγός Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποια ρομαντική ευκαιρία, που σας απογειώνει πραγματικά μετά τις 22 του μήνα. Θα έχετε την αίσθηση ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο ή να σας δώσει περισσότερη ευτυχία. Κρατήστε αυτό το σκεπτικό, ειδικά αν νιώσετε άλλη μια κρούση μελαγχολίας πριν λήξει ο μήνας… Είναι περαστική φάση και όλα θα πάρουν πάλι τη ρόδινη μορφή τους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66