ζώδια ζυγός Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-zygos-ekdikisi

Ένας σχετικά ήρεμος και μετριοπαθής μήνας αναμένεται να είναι ο Σεπτέμβριος για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί.

Χωρίς να υπόσχεται συνταρακτικά γεγονότα και ανατροπές, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τον δυναμισμό και την συνετή σας σκέψη.

Αν εστιάσετε στην επίλυση των προβλημάτων που σας απασχολούν εδώ και καιρό, θα δείτε τα όνειρά σας να υλοποιούνται με καλύτερες προοπτικές για επιτυχίες!

zodia-taro-45

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα κυλήσει χωρίς να θέσει απέναντί σας ισχυρούς αντιπάλους από πλανητικής πλευράς. Ακόμα και ο Άρης και ο Ήλιος, που παραδοσιακά ευθύνονται για την κατάπτωση του ζωδίου σας, αυτή την περίοδο δεν θα ασκήσουν ουσιαστική επιρροή στη ζωή σας!

Στην αίσια οπτική του Σεπτεμβρίου, είναι η συμβολή της Έριδας στις προσπάθειές σας για εξέλιξη. Το γεγονός ότι η εκπρόσωπος της φιλονικίας θα πρόσκειται φιλικά απέναντί σας, καθορίζει την βασική αρχή για να διανύσετε αυτή την περίοδο: να κάνετε συχνά διαλείμματα για ξεκούραση και να αποφύγετε κάθε είδους σωματικές και συναισθηματικές υπερβολές!

ζώδια ζυγός Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-76

Η υγεία σας πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας στη διάρκεια αυτού του μήνα… Αν παραβλέψετε αυτές τις συμβουλές, το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε παγιδευμένοι σε δυσχερείς καταστάσεις. Σε γενικές γραμμές, θα σας ωφελήσει πολύ να περάσετε χρόνο χαλάρωσης κοντά στη θάλασσα. Η έκθεσή σας στις ακτίνες του Ήλιου του Νότου, θα έχει ευεργετική επίδραση στο σώμα και το πνεύμα σας!

Αν σας είναι ανέφικτο να απομακρυνθείτε από το περιβάλλον σας αυτή την περίοδο, μην αμελήσετε να απέχετε από οτιδήποτε νιώσετε να σας ταλαιπωρεί. Τα άστρα είναι πολύ αυστηρά με αυτή την προτροπή, καλώντας σας να αποφεύγετε ακόμα και τις πολύ έντονες και απότομες κινήσεις!

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η επαγγελματική και οικονομική αρένα χαρακτηρίζεται εξίσου χαλαρή και μετριοπαθής, χωρίς να αναμένονται εκπληκτικά άλματα μέσα στον Σεπτέμβριο. Όσοι Ζυγοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, αξιοποιήστε την ηρεμία για να καταστρώσετε τα σχέδιά σας για το μέλλον. Μην εστιάσετε στην επίτευξη αποτελεσμάτων μόνο από την ποιότητα της εργασίας σας, η οποία είναι αναμφισβήτητη… Οι θεμελιώδεις νόμοι του διαλεκτικού υλισμού λειτουργούν με ετερώνυμες κατευθύνσεις, από τους οποίους δεν εξαιρείται η οικονομική ευμάρεια!

Τούτου λεχθέντος, αν δείτε να αποφέρει κέρδη η ταυτόχρονη ενασχόλησή σας με διάφορα αντικείμενα, να το κάνετε. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν θα σας κατακρίνει αν κάνετε λάθη, ενώ κάθε λάθος μετατρέπεται σε μάθημα για την προσωπική σας εξέλιξη και ωρίμανση! Με δεδομένες τις ήπιες όψεις των πλανητών απέναντί σας μέσα στον Σεπτέμβριο, ακόμα και το πιο ανεπιθύμητο αποτέλεσμα θα έχει θετικά στοιχεία για εσάς και θα σας επιτρέπει κάθε φορά να επανέρχεστε στην πορεία που έχετε χαράξει!

ζώδια ζυγός Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Ζυγοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, στη διάρκεια αυτού του μήνα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στους συνεργάτες και συναδέλφους σας. Δεν υπάρχουν γύρω σας μόνο όσοι έχουν ανταγωνιστικές και αντίπαλες διαθέσεις, υπάρχουν κι εκείνοι που αποζητούν την αγαστή σύμπραξη για την καλύτερη διεκπεραίωση των καθημερινών σας καθηκόντων. Να μην ξεχνάτε ότι αυτή είναι μια περίοδος που δεν πρέπει να το παρακάνετε με τις ώρες και τις συνθήκες εργασίας σας, όποιο αντίτιμο και ανταμοιβή κι αν σας προσφερθεί!

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που πρέπει να εμπιστευτείτε απόλυτα το ένστικτό σας, αγαπητοί Ζυγοί. Όσο υποσχόμενες κι αν φαντάζουν κάποιες προοπτικές, αν μια φωνή μέσα σας φωνάζει ότι δεν αξίζουν τόσο, να ακούσετε αυτή τη φωνή!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66