ζώδια Ζυγός Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-diakopes

Ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές σε πολλά επίπεδα, αγαπητοί Ζυγοί!

Αυτό προβλέπεται να σας προσφέρει ο Φεβρουάριος, μέσα από καίριες ανακαλύψεις και ανακατατάξεις.

Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να πάρετε την προσοχή σας από την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και να την κάνετε πιο εστιασμένη!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο πολεμιστής Άρης είναι ο πλανήτης που καταστέλλει τη δημιουργική παρόρμηση του ζωδίου του Ζυγού. Μέσα στον Φεβρουάριο θα βρεθεί σε σύμπνοια με την Έριδα, που είναι συγκυβερνήτης σας. Αυτή η συγκυρία καθορίζει την σπουδαιότητα αλλά και τη θετική τροπή των γεγονότων που θα προκύψουν!

Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να χειριστείτε και να βάλετε σε σειρά όλα τα οικονομικά σας θέματα. Ενδείκνυται να μετατρέψετε όλες τις περιουσιακές ή άλλες πηγές σας, από στατικές σε δυναμικές. Αν και θα συνεχίσετε να εργάζεστε για την αύξηση των εισοδημάτων σας, να ξέρετε ότι πλέον η εύνοια θα είναι με το μέρος σας. Γι’ αυτό μην διστάσετε να αδράξετε ό,τι σας φανεί ως καλή ευκαιρία!

ζώδια Ζυγός Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Καίριες αλλαγές προβλέπεται να υπάρξουν και στην προσωπική σας ζωή στη διάρκεια αυτού του μήνα. Αυτό ισχύει ακόμα και για όσους είναι ήδη δεσμευμένοι, που μπορεί να μην σχεδίαζαν να αλλάξουν κάτι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας γι’ αυτή την προοπτική: Όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σας, ακόμα κι αν δεν το κατανοήσετε εξ αρχής!

zodia-zwdia-9988

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου αναμένεται να είναι η πιο απρόβλεπτη φάση του. Ωστόσο, κανείς δεν θα απαιτήσει από εσάς διευκρινήσεις – και δεν υπάρχει λόγος να τεθούν επιπλέον ερωτήματα όταν όλα εξελίσσονται θετικά. Κάποιοι από εσάς θα προαχθείτε αιφνιδίως, άλλοι θα κάνετε συναντήσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή, άλλοι θα καταφέρετε επιτέλους να ηρεμήσετε. Είναι βέβαιο ότι η έναρξη του μήνα θα έχει κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο για τον καθένα ατομικά!

Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε να αυξάνεται η προσοχή που θα λαμβάνετε από το αντίθετο φύλο. Όσοι είστε αδέσμευτοι, εννοείται ότι πρέπει να αξιοποιήσετε την επικρατούσα ατμόσφαιρα. Σε οικονομικό επίπεδο, αυτή η περίοδος ενδείκνυται περισσότερο για σχεδιασμό παρά για δράση. Σε γενικές γραμμές, είναι μια δημιουργική περίοδος και στα επαγγελματικά σας. Να σκέφτεστε πριν κινηθείτε και να αγνοήσετε συνειδητά όσους προσπαθήσουν να σας πιέσουν για οτιδήποτε!

chartomantia-098

ζώδια Ζυγός Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου αναμένεται να έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον για εσάς: Είναι η φάση που θα πρέπει να δράτε γρήγορα. Μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας στη συλλογή εμπειριών, συλλέξτε δύναμη και προχωρήστε με προορισμό τον θρίαμβό σας. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στον εργασιακό σας χώρο… Αλλά επειδή δεν θα έχουν κάποια επίδραση στα τωρινά εγχειρήματά σας, εσείς διατηρήστε την εστίασή σας σε αυτά!

Να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας ένα δεδομένο: Πολύ σύντομα όλα μπορεί να αλλάξουν ξανά – και μάλιστα πιο δραστικά. Γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε μακροχρόνιους σχεδιασμούς και περιοριστείτε στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες. Έτσι θα σας είναι πιο εύκολο να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Να καταβάλετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας σε αυτή τη φάση και να μην ζητήσετε τη συμβουλή τρίτων. Να συζητάτε με τους δικούς σας ανθρώπους για τους λοιπούς τομείς της ζωής σας, όχι για τα εργασιακά. Σύντομα θα κληθείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση, για μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ευκαιρία!

zwdia-66

ζώδια Ζυγός Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου προβλέπεται να σας φέρει ακόμα μια σημαντικά γεγονότα. Είναι καλή στιγμή για να σχεδιάσετε έναν γάμο, μια εγκυμοσύνη ή μια μετακόμιση. Η συμβουλή των άστρων για αυτές τις ημέρες, είναι να μελετάτε σε τακτά διαστήματα τα συναισθήματά σας για να ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε συγκυρίας – και πάνω από μία φορά!

Αυτή είναι η περίοδος που πρέπει να εστιάσετε πιο πολύ στην προσωπική σας ζωή αντί στην επαγγελματική. Τις αποφάσεις σας να τις παίρνετε περισσότερο με τη λογική και λιγότερο με το συναίσθημα. Το πεπρωμένο θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση… Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να παραμείνετε ειλικρινείς προς τον εαυτό σας και να μην διστάσετε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA