Ζώδια Ιανουάριος Αιγόκερως 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

Ζώδια Ιανουάριος Υπάρχει πολύς ρομαντισμός την 1η Ιανουαρίου. Απολαύστε τον, είναι πραγματικά υπέροχος!

Αν προκύψει ένα πρόβλημα στο σπίτι ή στην εργασία στις 4, 5 ή 6 του μήνα, αντιμετωπίστε το με προσοχή.

Σε αυτή την περίπτωση, η ελπίδα πως απλά θα εξαφανιστεί μόνο του δεν είναι το καλύτερο σχέδιο δράσης!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στις 9 , 10 και 11, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και ν’ αποφύγετε τις υπεκφυγές. Να τσεκάρετε πολλές φορές ό,τι γράφετε – και στη συνέχεια μπορείτε να χτυπήσετε το «αποστολή». Ένα σχέδιο επιταχύνει στις 16.

Με τις εξαιρετικά θετικές μέρες στις 19 και 20, θα πρέπει να είστε βέβαιοι πως θα χαλαρώσετε και θ’ απολαύσετε τη στιγμή, γιατί θα είναι ξεχωριστή. Αιγόκερε, μην ξεχάσετε να ισορροπήσετε τη δουλειά με τους φίλους και την οικογένεια στις 25 και 26. Όσο καλύτερα είσαστε επαγγελματικά, τόσο καλύτερα θα περάσετε με τους αγαπημένους σας.

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με μια συγκεκριμένη κατάσταση, τότε πραγματικά θα πρέπει να το πείτε στις 29 και 30 Ιανουαρίου. Μια νέα ιδέα είναι απελευθερωτική… οπότε αγκαλιάστε την στις 31.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Ιανουάριος Αιγόκερως 2020 Καριέρα

Φαίνεται ότι είστε πολύ επικεντρωμένοι στην ερωτική σας ζωή την 1η Ιανουαρίου. Και δεν έχετε σχεδόν απολύτως κανένα ενδιαφέρον, ενέργεια ή οτιδήποτε άλλο διαθέσιμο… για να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας.

Μπορείτε να το αποφύγετε; Αν μπορείτε, τότε ακυρώστε τα πάντα! Αν δεν μπορείτε, τότε πιέστε τον εαυτό σας και γυρίστε στην πραγματικότητα. Ακριβώς για όσο χρειαστεί, ώστε να συμπληρώσετε τα έγγραφα εκείνα που πρέπει να είναι στην εντέλεια σήμερα. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε στην ονειροπόληση!

xartomanteia

Μια επαγγελματική πρόκληση προσελκύει την προσοχή σας – και αυτό είναι καλό στις 4, 5 ή 6. Εξαιρετικά! Φροντίστε το γρήγορα! Ελέγξτε τις λεπτομέρειες στις 9, 10 και 11 του μήνα.

Ζώδια Ιανουάριος Αιγόκερως 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο ρυθμός «πρόσω ολοταχώς», είναι ο μόνος ρυθμός που σας ταιριάζει στις 16. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο πώς σας καλωσορίζουν όλα τα καλά νέα στη δουλειά στις 19 και 20. Αισθάνεστε πως όλα αυτά αξίζουν τον κόπο; Εξαιρετικά!

Μην ξεχνάτε τους φίλους σας, στις πολυάσχολες 25 και 26 Ιανουαρίου 2020. Αιγόκερε, εκφραστείτε στις 29 και 30. Δοκιμάστε κάτι νέο στις 31.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65