Ζώδια Ιανουάριος Αιγόκερως 2020 Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

aigokeros-660_23

Ζώδια Βρίσκεστε σε ένα πολύ ξεχωριστό μέρος, ερωτικά, την 1η Ιανουαρίου.

Είστε και οι δυο συντονισμένοι και αισθάνεστε δημιουργικοί. Διασκεδάζετε…

Και αν υπάρχει κάποιος τρόπος, βγείτε στη φύση. Ειδικά στο δάσος, επειδή τα δέντρα και τα ζώα όπως και η σιωπή που επικρατεί εκεί, κατέχουν μια μαγική ιδιαιτερότητα τώρα. Θα έπρεπε να το κάνετε.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τα παιδιά θα ενισχύσουν τη χαρά σας και σήμερα. Γιατί λοιπόν να μην αφιερώσετε χρόνο σ’ αυτά; Ανεξάρτητα από το τι θα κάνετε τελικά, είναι μια εξαιρετικά εντυπωσιακή αρχή για το μήνα!

Μέχρι τις 5, θα μπορούσατε να εμπλακείτε στις αντίστοιχες εργασιακές σας ζωές. Και ως εκ τούτου, να μην νιώθετε τόσο ωραία. Αλλά κι αυτό, μες στη ζωή είναι.

zodia-zwdia-9988

Προγραμματίστε με μεγάλη λεπτομέρεια, να περάσετε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές μαζί. Να περιβάλλετε ο ένας τον άλλον με πολλή τρυφερότητα στις 9, 10 και 11 του μήνα. Αυτός ο σχεδιασμός θα αποδώσει πραγματικά, όταν έρθει η ώρα!

Ζώδια Ιανουάριος Αιγόκερως 2020 Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

Ψάξτε μέσα σας για να δείτε τι θέλετε και χρειάζεστε πραγματικά, στις 15. Γιατί δεν μπορείτε να τα τακτοποιήσετε όλα. Μόνο μερικά απ’ αυτά, μπορείτε. Εσείς λατρεύετε κάθε στιγμή που περνάτε μαζί. Και αυτό δεν ήταν ποτέ πιο ξεκάθαρο, από όσο στις 19 και 20. Υπέροχα!

Κάποια προκλητικά γεγονότα θα προκύψουν στις 25, 26 και 27 Ιανουαρίου 2020. Προσπαθήστε να μην αγχωθείτε, γιατί όλα θα φτιάξουν στην πορεία. Αιγόκερε, κάντε γιόγκα και διατηρείστε την ηρεμία σας στις 31.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65