Ζώδια Ιανουάριος Δίδυμοι 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

epanasyndesi-antras-didymos-zwdia

Ζώδια Αμάν πια αυτά τα εμπόδια!

Οι προβλέψεις των Διδύμων για τον Ιανουάριο του 2020 δείχνουν να είναι πολύ ενοχλητικές.

Αλλά συχνά καταλήγουν να σας βοηθούν να κατανοήσετε τι θέλετε πραγματικά, ωθώντας σας να προσπαθήσετε εντονότερα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Γι’ αυτό, αντιμετωπίζετε εμπόδια την 1η του μήνα; Μην ενοχληθείτε που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχατε προγραμματίσει, με αποτέλεσμα να μην δείτε το πολύ αναγκαίο μάθημα που πρέπει να μάθετε εδώ και τώρα. Εντάξει;

Οι 2 και 3 Ιανουαρίου θα είναι δυο έξοχες μέρες, για να ξεκαθαρίσουν όλα. Έτσι, η ακυρωμένη κράτηση σ’ εκείνο το ξενοδοχείο που θέλατε να πάτε, καταλήγει να είναι μια καλυμμένη ευλογία. Ορίστε!

taro-zodia-76

Μπορεί να βυθιστείτε πολύ στις λεπτομέρειες στις 9, 10 και 11, με αποτέλεσμα να δυσκολευτείτε να γίνετε κατανοητοί. Το κήρυγμα και η διδαχή, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Και όταν ασχοληθείτε μ’ έναν εκπαιδευόμενο, θα καταλάβετε τη διαφορά. Να διδάσκετε… όχι να κάνετε κήρυγμα στις 16 και 17.

Σιγουρευτείτε ότι δίνετε στη δημιουργικότητά σας αρκετές ευκαιρίες για να μεστώσει στις 23 και 24 Ιανουαρίου. Είναι σημαντικό! Στις 29 και 30 δημιουργείτε μεγάλες ιδέες αριστερά και δεξιά. Θα τις λατρέψουν όλοι… Το ίδιο κι εσείς! Παρακολουθήστε τα οικονομικά σας στις 31. Είναι σημαντικό!

prodosia

Ζώδια Ιανουάριος Δίδυμοι 2020 Καριέρα

Μερικές φορές, όσα σχετίζονται με τα επαγγελματικά κυλάνε εύκολα. Και μερικές φορές, όπως την 1η Ιανουαρίου, απλά δεν το κάνουν. Λοιπόν, βάλτε τα δυνατά σας και φιλοσοφήστε τις τυχόν αποτυχίες που μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε. Εξάλλου, ποια καριέρα ήταν ποτέ ομαλή;

Προκύπτουν τόσα πολλά εμπόδια στην πορεία… Και απλά δεν μπορείτε να αναστατώνεστε κάθε φορά που συναντάτε ένα. Αντίθετα, κάντε ένα διάλειμμα και απολαύστε τη θέα… Ενώ περιμένετε, για παράδειγμα, την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Ζώδια Ιανουάριος Δίδυμοι 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι θαυμάσιες εξελίξεις που σχετίζονται με τα εργασιακά σας, θα σας κάνουν να ξεχάσετε εύκολα όλα αυτά τα χτυπήματα στις 2 και 3 του μήνα. Μείνετε συγκεντρωμένοι, και μην ξεχνάτε να ελέγξετε τα πάντα στις 9, 10 και 11. Αντιμετωπίστε τους συναδέλφους και τους υφισταμένους σας, με τον τρόπο που θα θέλατε να αντιμετωπιστείτε, στις 16 και 17.

dream

Γίνετε δημιουργικοί στις 23 και 24. Είναι σημαντικό για να νιώθετε ικανοποίηση από την εργασία σας, να έχετε την αίσθηση ότι κάνετε το σωστό. Θα νιώσετε πραγματικά ενθουσιασμένοι από τα υπέροχα επαγγελματικά νέα, στις 29 και 30.

Λοιπόν, έχετε κάνει πολλά για να φτάσετε σ’ αυτή τη στιγμή! Δίδυμοι, ξανακοιτάξτε τα λογιστικά σας βιβλία, στις 31 Ιανουαρίου. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πού πηγαίνουν όλα τα χρήματά σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66