Ζώδια Ιανουάριος Ζυγός 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

zygos-kai-pathos

Ζώδια Ιανουάριος Προετοιμαστείτε για μια εξαιρετικά όμορφη μέρα, με ασκήσεις αναπνοής και γυμναστική την 1η Ιανουαρίου.

Είναι πραγματικά μια υπέροχη αρχή για τα πάντα!

Και θέλετε να είστε όσο το δυνατόν πιο προσγειωμένοι και παρόντες, για να το απολαύσετε στο μέγιστο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ξέρετε ότι θα κάνετε καλύτερη δουλειά αν είστε διανοητικά και φυσικά προετοιμασμένοι. Αν γίνεται, μην αναλαμβάνετε ρίσκα στις 4, 5 και 6 του μήνα. Με τις σούπερ φανταστικές μέρες στις 12 και 13, βρίσκετε το ρυθμό σας στην επαγγελματική κι ερωτική σας ζωή.

Επικοινωνήστε, επικοινωνήστε, επικοινωνήστε στις 16, 17 και 18. Μετά εκφράστε τον εαυτό σας, μερικές φορές ακόμα. Βοηθήστε τους άλλους να δουν την ομορφιά που υπάρχει στη ζωή τους στις 23 και 24.

zodia-zwdia-9988

Ζυγέ, βρείτε έναν αγαπημένο πνευματικό συνεργάτη και κάντε μια λεκτική διαμάχη στις 29 και 30. Και οι δύο θα αισθάνεστε ενεργοποιημένοι από τη συνάντηση. Δώστε προτεραιότητα στους φίλους και την οικογένεια, στις 31 Ιανουαρίου.

Ζώδια Ιανουάριος Ζυγός 2020 Καριέρα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε μια καμπάνια για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας; Το ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι με ένα υγιεινό πρωινό και λίγη γυμναστική, θα νιώσετε μεγάλη ευεξία για να αντιμετωπίσετε τα πάντα!

chartomantia-098Γι’ αυτό αρχικά, αντί να σηκωθείτε από το κρεβάτι και να κάνετε υπολογισμούς με κουρασμένο μυαλό και θολά μάτια, σκεφτείτε πρώτα τη διατροφή σας. Στη συνέχεια, κάντε τους υπολογισμούς σας. Η διαφορά στο αποτέλεσμα, θα είναι πραγματικά καταπληκτική!

Κάντε ό,τι μπορείτε για να παραμείνετε προσγειωμένοι, καθώς αντιμετωπίζετε μια ελαφρώς δύσκολη κατάσταση στη δουλειά σας στις 4, 5 και 6. Οι συνθήκες μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως φαίνονται, και δεν θέλετε να υπάρχουν εκκρεμότητες!

Ζώδια Ιανουάριος Ζυγός 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

Κάποιες σοβαρά ικανοποιητικές καταστάσεις προκύπτουν στις 12 και 13: Και αισθάνεστε σαν να έχετε πραγματικά αναλάβει τον έλεγχο εδώ!

Η επικοινωνία θα είναι το κλειδί για τις περισσότερες – αν όχι όλες – εκπληκτικές επιτυχίες σας στις 16, 17 και 18. Η βοήθειά σας ωθεί έναν συνάδελφο να δει ποιες είναι οι ελλείψεις του μέχρι τώρα… Και το εκτιμά πολύ, στις 23 και 24.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πνευματική διέγερση που χρειάζεστε στις 29 και 30 Ιανουαρίου. Ζυγέ, σίγουρα θέλετε να καλύψετε στις κοινωνικές σας ανάγκες στις 31.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9