Ζώδια Ιανουάριος Ιχθύες 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

ixthyes-xwrismos

Ζώδια Ιανουάριος Η ομορφιά και ο ρομαντισμός… η διαίσθηση και ο έρωτας, σας ξεπερνούν την 1η του μήνα.

Καλό πράγμα που ξυπνήσατε τόσο φρέσκοι ​​και έτοιμοι για να ξεκινήσετε τη μέρα.

Εξάλλου, υπάρχει πολύ «σορόπιασμα» πριν από το τέλος της ημέρας. Κάντε λίγη γιόγκα επίσης, για βέλτιστα αποτελέσματα.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Με τις διασκεδαστικές, δημιουργικές και ρομαντικές 4, 5 και 6 του μήνα,θα επαναλάβετε τις αγκαλίτσες και τα σοροπιάσματα. Απολαμβάνετε το χρόνο με το ταίρι σας! Λοιπόν, τι θαυμάσιος τρόπος για να ξεκινήσετε τον μήνα!

Εντάξει, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια μικρή ανάλυση πάνω στις σχέσεις σας, στις 9, 10 και 11. Λοιπόν, πού είναι το πρόβλημα; Και πώς συνεχίζει η επαγγελματική σας ζωή, ούτως ή άλλως;

zodia-zwdia-9988

Σχετικά δύσκολες μέρες οι 14 και 15, όταν τα πράγματα γίνονται λίγο περίεργα και δεν είναι όλοι ειλικρινείς. Γι’ αυτό ίσως θα ήταν καλή ιδέα να επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας.

Ένας καλά τοποθετημένος σύμμαχος θα σας βοηθήσει πραγματικά να προχωρήσετε στην καριέρα σας. Και θα θέλετε να τον ευχαριστήσετε στις 19 και 20. Όλα τα είδη της αγάπης και της δημιουργικότητας, της φιλίας και της επαγγελματικής επιτυχίας, εμφανίζονται στις23 και 24 Ιανουαρίου 2020.

Ιχθύες, πάρτε το χρόνο σας για να αναζωογονηθείτε, στις 29 και 30…. Και πηγαίνετε για σάουνα για μερικές ώρες. Ιδανική ημερομηνία για ραντεβού, η 31 Ιανουαρίου!

prodosia

Ζώδια Ιανουάριος Ιχθύες 2020 Καριέρα

Βρίσκεστε σε ένα εκπληκτικό μέρος, όταν πρόκειται να εργαστείτε την πρώτη μέρα του Γενάρη. Οι εκπληκτικά υπέροχες εξελίξεις στην ιδιωτική σας ζωή, χρησιμεύουν μόνο για να επισημάνετε πόσο αγαπάτε αυτό που κάνετε για να ζήσετε.

Αφήστε όλη την αγάπη στη ζωή σας να δεχτεί νέα ενέργεια παντού. Ναι! Η δημιουργικότητα είναι ο κωδικός σας στις 4, 5 και 6. Λοιπόν, δεν είναι περίεργο! Φέρνετε αυτό τον έξτρα δυναμισμό, σε κάθε έργο που αγγίζετε. Γι’ αυτό είστε πάντα σε ζήτηση! Κάνετε ανάλυση διαχείρισης του χρόνου σας στις 9, 10 και 11. Ξοδεύετε πολύ χρόνο σε προγράμματα που δεν σας πληρώνουν αρκετά;

Ζώδια Ιανουάριος Ιχθύες 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

Να είστε σε επιφυλακή στις 14 και 15. Ένας επιχειρηματίας ανταγωνιστής μπορεί κάτι να σκαρώνει! Ευχαριστήστε το άτομο που σας βοήθησε όταν το χρειαστήκατε, στις 19 και 20. Οι θαυμάσιες μέρες αντικατοπτρίζουν ακριβώς το είδος του πνεύματος που μεταφέρετε στο έργο σας, στις 23 και 24.
Ιχθύες, κάντε ένα διάλειμμα και κάντε κάτι για σας στις 29 και 30 Ιανουαρίου 2020. Επικεντρωθείτε στα ερωτικά σας στις 31 – η δουλειά… μπορεί να περιμένει!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65