Ζώδια Ιανουάριος Καρκίνος 2020 Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

karkinos-selhnh

Ζώδια Ποιο είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για την ερωτική σας ζωή, την 1η Ιανουαρίου;

Το ωροσκόπιό σας για το 2020, προβλέπει ότι πρέπει να πάτε σε μια γιορτή!

Πώς θα βοηθήσει αυτό; Λοιπόν, απλά πηγαίνετε και θα δείτε. Σοβαρά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα μπορούσε να είναι υπέροχο! Στην πραγματικότητα, χάρη στην εν λόγω γιορτή και στις μυστηριώδης μαγικές της λειτουργίες, θα βρεθείτε σε ένα σούπερ, σούπερ, ρομαντικό χώρο, στις 4, 5 και 6 του μήνα.

Αχ! Πάντα ξέρατε πως κάπως έτσι θα ήταν! Όλα γύρω σας μυρίζουν ρομαντισμό! Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως δε θ’ ασχοληθείτε με την πεζή πραγματικότητα: Να πλύνετε πιάτα, να φτιάξετε τα κρεββάτια – όπως θα σας θυμίσουν με καθόλου ρομαντικό τρόπο, οι ευθύνες της καθημερινότητας στις 12 ή 13.

zwdia-taro-astra

Ζώδια Ιανουάριος Καρκίνος 2020 Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε στις 19 και 20 Ιανουαρίου 2020. Όχι μόνο προφορικά αλλά και με τον τόνο της φωνής σας, ακόμη και με τη γλώσσα του σώματός σας, προκειμένου να αποφύγετε τυχόν παρερμηνείες. Αν συμβεί κάποια παρεξήγηση, τότε θα μπορέσετε να εξηγήσετε με ακρίβεια τι σήμαινε αυτό που είπατε.

Οι συναισθηματικές υπερβολές δεν είναι καθόλου ελκυστικές στις 25 και 26… Αλλά και οποιαδήποτε άλλη μέρα. Καρκίνε, βάλτε τα δυνατά σας για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και να διαλύσετε τα σύννεφα, σε όποιο τομέα της ζωής σας εμφανιστούν. Γιατί να ξέρετε… πως όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό – και με σπουδαίο τρόπο – από τις 31!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65