Ζώδια Ιανουάριος Καρκίνος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-provlepseis-karkinos

Ζώδια Αν μπείτε στον πειρασμό να μην παρευρεθείτε σε μια κοινωνική δέσμευση την 1η 1 Ιανουαρίου… μην το κάνετε!

Ακόμα κι αν νιώθετε υπνηλία, είστε σε λειτουργία προνομιακής κοινωνικοποίησης!

Θα θελήσετε να συναντήσετε όλα αυτά τα συναρπαστικά άτομα, γι’ αυτό φορέστε τα βραδινά σας και πηγαίνετε για δείπνο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας! Τουλάχιστον, θα είναι μια εξαιρετικά ευχάριστη βραδιά. Νέες αρχές, μεγάλα συναισθήματα: Βρίσκεστε σε ένα μεγάλο χώρο στις 4, 5 και 6. Να περάσετε υπέροχα!

Η μαγεία στην περίπτωση αυτή, βρίσκεται πράγματι στις λεπτομέρειες… Γι’ αυτό δώστε τους ιδιαίτερη προσοχή στις 9, 10 και 11. Φοβερά! Η φλογερή πλευρά σας ζωντανεύει και φωτίζει τον πλανήτη στις 16, 17 και 18 του μήνα. Μια φλόγα που τρεμοπαίζει!

zodia-zwdia-9988

Χρησιμοποιήστε αυτή την εκπληκτική σας διαίσθηση για να λύσετε ένα πρόβλημα στις 23 και 24… Γιατί δεν υπάρχει τίποτα που να λέει πόσο θετική μπορεί να είναι η όλη κατάσταση.

Κοινωνικοποιηθείτε ξανά στις 27 και 28 Ιανουαρίου. Σε τελική ανάλυση, αν δεν εξασκηθείτε εσείς στους χαιρετισμούς, ποιος θα το κάνει; Αναπαυθείτε για να είστε έτοιμοι για το καταπληκτικό τέλος του μήνα, στις 31. Καρκίνε, θα είστε πανέτοιμοι για να γιορτάσετε τα καλά νέα!

prodosia

Ζώδια Ιανουάριος Ταύρος 2020 Καριέρα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος εξέλιξης, όταν πρόκειται να εργαστείτε την 1η Ιανουαρίου; Πρέπει να κοινωνικοποιηθείτε!

Στη συνέχεια να κοινωνικοποιηθείτε, λίγο περισσότερο. Σοβαρά! Μερικές φορές, μπορεί μέσα σε μια νύχτα να πετύχετε περισσότερα μέσω δικτύωσης, παρά σε έξι μήνες μέσω εργασιακών καναλιών. Επιπλέον, είστε τόσο καλοί στην κοινωνικοποίηση.

Γι’ αυτό προχωρήστε! Αν υπάρχει και χορός, ακόμα καλύτερα!

Ζώδια Ιανουάριος Καρκίνος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι εκπληκτικές ειδήσεις φωτίζουν πραγματικά τα εργασιακά σας στις 4,5 και 6. Σιγουρευτείτε πως θ’ απολαύσετε αυτή τη θετική ενέργεια. Να περάσετε υπέροχα! Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε κάποια θέματα, είναι ο ιδανικός τρόπος για να σιγουρευτείτε ότι όλα πάνε καλά. Επομένως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις 9, 10 και 11.

Έχετε μια λάμψη διορατικότητας για ένα εργασιακό πρόβλημα που έχει κολλήσει, και εντυπωσιάζετε τους πάντες στις 16,17 και 18. Παίρνετε μια καλή δόση μαγείας… απλά καθισμένοι στο γραφείο σας στις 23 και 24. Δικτυωθείτε πάλι στις 27 και 28 Ιανουαρίου. Καρκίνε, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και ξεκλέψτε λίγες ώρες ύπνου στις 31. Εξάλλου… έρχονται καλά νέα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65