Ζώδια Ιανουάριος Παρθένος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-parthenos

Ζώδια Πρέπει να εκφράσετε τις ιδέες σας την 1η Ιανουαρίου.

Σωστά! Πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας τον χρόνο, το χώρο και την άδεια, να εξωτερικεύσει αυτό που έχετε να πείτε.

Μην σκεφτείτε πώς θα τους το πείτε αργότερα – και μην πείσετε τον εαυτό σας πως δεν είναι σημαντικό!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτό που νομίζετε ότι είναι σημαντικό, είναι πραγματικά σημαντικό! Και αν το μοιραστείτε εδώ και τώρα, θα εμπλουτίσετε πραγματικά τις ζωές των ανθρώπων γύρω σας, πάρα πολύ. Οργανώστε το χώρο σας, αν νιώθετε ανήσυχοι στις 4, 5 και 6 Ιανουαρίου.

Στις 9, 10 και 11 – τρεις εξαιρετικές μέρες – θα διαπιστώσετε πως το γεγονός ότι εκδηλωθήκατε, είχε κάποιες εξαιρετικές επιπτώσεις στην κατεύθυνση που ακολουθεί η ζωή σας. Και είστε χαρούμενοι γι’ αυτό! Επομένως γιατί δεν το λέτε; Θα χαρούν να το ακούσουν!

zodia-zwdia-9988

Παρθένε, μην βιαστείτε για κάτι που πραγματικά απαιτεί χρόνο στις 16, 17 και 18.
Μέχρι τις 23 και 24, σίγουρα θέλετε να κάνετε μια προσπάθεια να είσαστε ευγενικοί, αν πρέπει να κάνετε κριτική. Ακόμα καλύτερα, προσπαθήστε να μην κριτικάρετε – για τώρα. Εστιάστε στα εργασιακά σας, στις 29. Βάλτε σε εφαρμογή κάτι, από τις 31!

Ζώδια Ιανουάριος Παρθένος 2020 Καριέρα

Όσο πληρέστερα μπορείτε να εκφράσετε τις σκέψεις σας, τόσο πιο γρήγορα θα προαχθείτε στην επαγγελματική σας καριέρα. Γι’ αυτό μιλήστε την 1η Ιανουαρίου. Στη συνέχεια, βγάλτε ένα στυλό και γράψτε το. Μετά επαναλάβετέ το.

chartomantia-098Η προώθηση αυτή, σας φέρνει ήδη πολύ πιο κοντά! Η ανησυχία σας είναι πιθανώς ένα σημάδι ότι δεν αισθάνεστε εντελώς ενημερωμένοι στη δουλειά… Οπότε αν νιώθετε ανήσυχοι, σοβαρευτείτε στις 4, 5 και 6.

Ζώδια Ιανουάριος Παρθένος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

Μεγάλα νέα, που πραγματικά αλλάζουν το τοπίο της επαγγελματικής σας ζωής στις 9, 10 και 11.Να είστε επιμελείς, βάζοντας τις αντιδράσεις σας σε λέξεις.

Εξάλλου, αν δεν ενημερώσετε τους ανωτέρους σας για τις νέες σας ευθύνες και για το πόσο τις απολαμβάνετε… η καθημερινή ζωή δεν θα αλλάξει τόσο, όσο αν το κάνετε!

Δώστε σ’ ένα πολύπλοκο έργο αρκετό από το χρόνο σας, στις 16, 17 και 18. Γιατί βιάζεστε, όταν ξέρετε ότι παίρνοντας λίγο χρόνο θα υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα; Παρθένε, προσπαθήστε να συγκρατήσετε μερικές από τις έμφυτες παρορμήσεις σας… Για να μην επικρίνετε την κακή δουλειά ενός συναδέλφου σας στις 23 και 24 Ιανουαρίου. Επικεντρωθείτε στην ποιότητα της δικής σας δουλειά, αντί να κριτικάρετε τη δουλειά των άλλων στις 29. Δοκιμάστε κάτι νέο στις 31!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65