Ζώδια Ιανουάριος Σκορπιός 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

skorpios-kai-pathos

Ζώδια Ιανουάριος Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η λέξη-κλειδί στη «σχέση», είναι η «σύνδεση» την 1η Ιανουαρίου!

Εξάλλου, δεν είστε σε μια σχέση όπου λέτε τι πρέπει να γίνει και ο άλλος να το κάνει. Ή σε μια σχέση χωρίς επικοινωνία. Όχι βέβαια!

Για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας συναισθηματικά, πρέπει να υπάρχει σύνδεση με το ταίρι σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ρωτήστε το πώς είναι. Στη συνέχεια, πείτε του πώς είστε εσείς. Εξαιρετικά! Τώρα, κάντε το ξανά. Στις 4, 5 και 6 του μήνα φαίνεται πως καλυτερεύουν τα πράγματα μεταξύ σας. Και οτιδήποτε άλλο στη ζωή σας… θα αντικατοπτρίζει αυτές τις βελτιώσεις.

Αν παλεύετε να πάρετε μια απόφαση στις 12 ή 13, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποφύγετε για λίγο να την πάρετε. Μην το πιέσετε… Και η απάντηση μπορεί να εμφανιστεί εκεί που δεν το περιμένετε. Μεγάλες ειδήσεις ​​- ή απλώς μια πραγματικά καλή διάθεση – σας περιμένουν στις 14 και 15.

zodia-zwdia-9988

Σκορπιέ, φροντίστε να βελτιώσετε την ενέργειά σας με λίγη χαλαρωτική γυμναστική. Οι δουλειές σας πηγαίνουν καλά στις 20. Μέχρι τις 25 και 26 Ιανουαρίου, πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσετε να χαλαρώσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Δεν χρειάζεται να ελέγχετε τα πάντα, στις 31.

Ζώδια Ιανουάριος Σκορπιός 2020 Καριέρα

Για καλύτερα αποτελέσματα στη δουλειά την 1η του μήνα, θα κάνετε το καλύτερο για να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή… Όχι μόνο στο τελικό προϊόν αλλά και στο πώς αισθάνονται όλοι στην ομάδα σας, καθώς φτάνετε εκεί.

chartomantia-098Σίγουρα είναι σημαντικό το αποτέλεσμα, γιατί θα δώσει ένα εξαιρετικό τελικό προϊόν. Αλλά μπορείτε να κρατήσετε την ομάδα ενωμένη, ενεργώντας σαν ηχητικό συμβούλιο για οποιαδήποτε φευγαλέα αισθήματα αδικίας και ούτω καθεξής; Τότε γιατί να μην το κάνετε; Σας κοστίζει πολύ λίγο και μπορεί να επιφέρει σχεδόν αμέτρητα οφέλη!

Η ομάδα μοιάζει να λειτουργεί πολύ πιο ομαλά στις 4, 5 και 6. Δεν χαίρεστε που προσπαθήσατε να κάνετε έναν έλεγχο; Μερικές φορές το λιγότερο, είναι περισσότερο… Και αυτό μπορεί να είναι μια τέτοια περίπτωση στις 12 και 13.

Ζώδια Ιανουάριος Σκορπιός 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

Έτσι, όταν έρθετε αντιμέτωποι με το ερώτημα τι να κάνετε με ένα εργασιακό θέμα, η απάντηση μπορεί να είναι: Τίποτα, για τώρα!

Σκορπιέ, καλά νέα για όλη την ομάδα στις 14 και 15. Γιατί να μην γιορτάσετε με μια πίτσα και μια μπύρα στο χέρι; Το έργο αυτό φαίνεται να είναι σωστό – και είναι μεγάλο στις 20. Γιατί να μην χαλαρώσετε λίγο, στις 25 και 26; Θα πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να πεταχτείτε στο γυμναστήριο στις 31.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65