Ζώδια Ιανουάριος Υδροχόος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

Ζώδια Ιανουάριος Θα μπορούσατε να μάθετε περισσότερα από τους μεγαλύτερους και σοφότερους συγγενείς σας.

Γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι έχουν να πουν την 1η Ιανουαρίου.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν μαθήματα για να μάθετε… Και οι άνθρωποι με περισσότερη εμπειρία ζωής, μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Με τις αρκετά συναισθηματικές 4, 5 και 6 του μήνα, θα πρέπει να εστιάσετε πραγματικά τις ενέργειές σας στην επίλυση του προβλήματος. Προχωρήστε και επικεντρωθείτε. Στη συνέχεια κάνετε κάτι τονωτικό για τον εαυτό σας.

Σίγουρα θέλετε να ζήσετε κάτι νέο στις 12 ή τις 13. Έτσι βγείτε έξω και κάντε κάτι που δεν είχατε ξανακάνει πριν. Ή μάθετε χορό ή οδήγηση, ο ψυχισμός σας θα ωφεληθεί πραγματικά που το κάνει!

taro-zodia-76

Υδροχόε, αναπνεύστε βαθιά και νιώστε πόσο ευλογημένοι είστε στις 16, 17 και 18 Ιανουαρίου 2020. Κάποιες πολύ λαμπρές μέρες έρχονται στο δρόμο σας στις21 και 22. Να είστε σίγουροι ότι θα αρπάξετε όλη αυτή την ομορφιά, τώρα!

Αγκαλιάστε την εκκεντρότητά του στις 27 και 28. Εξάλλου, είναι μέρος αυτού που αγαπάτε. Αν είναι δυνατόν, οργανώστε λιγάκι τα συναισθήματά σας στις 31.

chartomantia-098

Ζώδια Ιανουάριος Υδροχόος 2020 Καριέρα

Εμφανίζεται ένας μέντορας κατά πάσα πιθανότητα την 1η Ιανουαρίου. Και μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποια διαδρομή πρέπει να ακολουθήσετε, για να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε επαγγελματικά.

Ίσως να έχει μερικές καλές ιδέες για την εξισορρόπηση των εργασιακών σας στόχων με την προσωπική σας ζωή… Οπότε αν έχετε ερωτήσεις, προχωρήστε και ρωτήστε!

Ζώδια Ιανουάριος Υδροχόος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

Γίνεστε συναισθηματικοί σε ό,τι αφορά την εργασία σας στις 4,5 και 6. Εξάλλου, αν ξέρετε πώς αισθάνεστε, τότε μπορείτε να ενεργήσετε ευθυγραμμισμένα με αυτό. Κάτι καινούργιο σας παίρνει την ανάσα στις 12 ή τις 13. Θεέ μου, αυτό είναι καλό! Είσαστε τόσο πολύ δοσμένοι σ’ αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή!

Υδροχόε, φροντίστε για τη φυσική σας υγεία και ευεξία στις 16, 17 και 18. Θα σας βοηθήσει πραγματικά να εργαστείτε καλύτερα. Λάμπετε στις 21 και 22.
Να είστε ταπεινοί, να προοδεύετε και να είστε υπερήφανοι. Είναι περίεργο – αλλά θα αποδειχτεί πως κάτι είναι θαυμάσιο στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2020. Οργανώστε το γραφείο σας στις 31.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65