Ζώδια Ιανουάριος 2020

ilios-zwdio-didymoi

Ζώδια Ιανουάριος 2020 .

Ζώδια Ιανουάριος : Το κεντρικό αστρολογικό γεγονός του Ιανουαρίου 2020, είναι η έναρξη ενός καινούργιου κύκλου ανάμεσα στον Κρόνο και τον Πλούτωνα.

Οι δύο πλανήτες θα σχηματίσουν μια σύνοδο στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη θα είναι ακριβείας στις 12 Ιανουαρίου…

Ωστόσο, η επήρειά της θα είναι ισχυρή καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Και οι επιδράσεις της θα είναι αισθητές για καιρό!

zodia-taro-45

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αναμένεται να είναι η έναρξη μιας τεταμένης περιόδου σε κοινωνικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες παλιές ή πεπερασμένες κοινωνικοπολιτικές δομές, θα κλυδωνιστούν ή θα καταρρεύσουν μπροστά στα μάτια σας. Μερικώς ή κάποια κομμάτια τους, δεν έχει σημασία… Το βέβαιο είναι ότι θα επιφέρουν μεγάλης έκτασης αναρρυθμίσεις!

Πόσο επηρεάζει αυτό το προσωπικό και το συλλογικό επίπεδο; Η περίοδος που θα ακολουθήσει, θα περιστρέφεται γύρω από το παρελθόν και τη συνειδητοποίηση: Να κατανοήσετε ότι είναι απαραίτητο να κάνετε συγκεκριμένες αλλαγές, που μπορεί να αναβάλετε εδώ και καιρό. Πρέπει να απελευθερωθείτε από καθετί απαρχαιωμένο, να μετατρέψετε παλιές δομές ή σχέσεις σας σε κάτι εκ θεμελίων καινούργιο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Στον Αιγόκερω δεν βρίσκονται τώρα μόνο οι Κρόνος και Πλούτωνας. Διαμένουν επίσης ο Νότιος Δεσμός, ο Δίας, ο Ερμής μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, και ο Ήλιος μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Κατανοείτε ότι αυτή η πολυαστρία δίνει ιδιαίτερη ένταση στην ενέργεια του μήνα…

Και συνοδεύεται με εύνοια στο σχεδιασμό καινούργιων μακροχρόνιων στόχων σας, που πρέπει άμεσα να αρχίσετε να βάζετε σε εφαρμογή!

Δεν πρέπει να αφήνετε μεγάλο διάστημα ανάμεσα στην σκέψη και την πράξη. Επίσης, να μην δράτε με την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να υπάρξουν αποτελέσματα αν μία νυκτί. Έχουν σημασία τα δεδομένα και τα αποτελέσματα, όμως πρέπει να τα κοιτάτε με μακροπρόθεσμη οπτική. Οι κινήσεις της τελευταίας στιγμής δεν θα είναι αποδοτικές πλέον. Αντιθέτως, όλα όσα στήσετε βιαστικά ή αυτοσχέδια, μπορεί να καταλήξουν να καταρρεύσουν με κρότο!

μελλοντολόγος

Ζώδια Ιανουάριος 2020 .

Σε επίπεδο κοινωνίας, μπορεί να υπάρξουν ανασυντάξεις ισχύος, αλλαγές στην ισορροπία δυνάμεων. Απεγνωσμένες προσπάθειες κάποιων να γαντζωθούν στην εξουσία ή να την καταχραστούν σε επίπεδο θεσμών ή δομών, στο τοπικό ή το διεθνές σκηνικό.

Λένε ότι οι παλιές συνήθειες πεθαίνουν δύσκολα και βασανιστικά… Αλλά η αποδέσμευση από αυτές την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να είναι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο: Την επιτυχία και την αποτυχία, την άνοδο και την πτώση, την ελευθερία και την αναχαίτιση, τη δημοκρατία και τη δικτατορία. Επειδή φθάρηκαν οι υγιείς και ορθές αρχές σε κάποια συστήματα, οι κοινωνικοί και πολιτικοί ή οικονομικοί θεσμοί τους θα εκραγούν εκ των έσω. Μόνο ό,τι περνά τη δοκιμασία του χρόνου θα μείνει όρθιο!

Άλλο ένα σημαντικό θέμα μέσα στον Ιανουάριο του 2020, θα είναι η διαχείριση των υλικών πηγών που έχει ο καθένας. Τόσο σε προσωπικό, όσο και σε τοπικό ή εθνικό επίπεδο. Γι’ αυτό ενδείκνυται να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι ισχυρές σύνοδοι στη διάρκεια του μήνα: Του Δία με το Νότιο Δεσμό, των Ερμή – Κρόνου – Πλούτωνα, των Ήλιου – Κρόνου – Πλούτωνα!

taro-zodia-76

Με τη στήριξή τους καλείστε να επανεξετάσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, ανάλογα με όσα πρέπει να αφήσετε πίσω σας και όσα θέλετε να πετύχετε στο μέλλον. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε πιο δραστικά τους υλικούς σας περιορισμούς. Και αυτό, από την άλλη πλευρά, θα είναι η ευκαιρία σας να βρείτε πιο ρεαλιστικές και πραγματιστικές στρατηγικές για να ξεπεράσετε αυτούς τους περιορισμούς!

Σε προσωπικό επίπεδο και ανάλογα με τον αστρολογικό χάρτη του καθενός, αναμένονται αλλαγές. Όλοι θα έχετε τουλάχιστον ένα τομέα της ζωής σας που θα νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές… Φυσικά με την αδεξιότητα που τις συνοδεύουν, μιας και ανατρέπεται η αίσθηση ασφάλειας και άνεσής σας.

Για κάποιους, μπορεί να είναι η στιγμή απόδοσης ή ανάληψης ευθυνών. Για άλλους, μπορεί να είναι η στιγμή ανταμοιβής για τις προσπάθειες που κατέβαλαν ως τώρα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ζωδια Ιανουάριος 2020 .

Το πλανητικό περιβάλλον θα δώσει σε όλους τη διαύγεια που απαιτείται, για να οργανώσετε τις προτεραιότητες και τα μέσα σας. Να κατανοήσετε τι πραγματικά έχει σημασία για εσάς.

Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 3 Ιανουαρίου. Από εκεί θα σας εμφυσήσει θάρρος, διεύρυνση της οπτικής σας σε νέες δυνατότητες, αισιοδοξία, λαχτάρα για κατακτήσεις και δίψα για περιπέτεια. Παράλληλα θα είστε ανυπόμονοι, θα θέλετε να γίνονται όλα γρήγορα και σε ευρεία κλίμακα, χωρίς να λαμβάνετε υπόψιν τους πιθανούς κινδύνους!

Ως αποτέλεσμα, αυτή η ενέργεια θα αντιτίθεται σθεναρά σε αυτή του Αιγόκερω. Αλλά δεν πρέπει να σταματήσει τίποτα την προσπάθειά σας να ξεπεράσετε με σύνεση τις διαφορές. Να θυμάστε ότι ο Δίας

που κυβερνά τον Αιγόκερω, βρίσκεται στα εδάφη της έδρας του. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την καινοτόμα διαίσθηση και την πρακτική σοφία, ώστε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες εποικοδομητικά και με τα λιγότερα δυνατά ρίσκα!

tarw-taro-xartomanteia

Φυσικά θα υπάρχουν αναστατώσεις στην καθημερινότητά σας, θα υπάρχει ανυπομονησία ή ανελαστικότητα. Αλλά η Αφροδίτη θα διασχίζει τον Υδροχόο μέχρι τις 13 Ιανουαρίου, ενώ εκεί θα βρεθούν επίσης οι Ερμής και Ήλιος μέχρι τις 16 και 20 του μήνα αντίστοιχα.

Αυτή είναι η εποχή που πρέπει να λειτουργήσετε με ανιδιοτέλεια. Να παραμείνετε ανοικτοί σε όσα επιφυλάσσει το μέλλον, να είστε γενναιόδωροι. Να αποζητάτε τις πιο ασυμβίβαστες λύσεις και τις παγκόσμιες αξίες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA