Ζώδια Ιανουάριος 22 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

didymoi-synastria

Ζώδια Ιανουάριος 22 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιανουάριος 22 Δίδυμοι : Ο Ιανουάριος θα προκαλέσει και θα διαμορφώσει τις έμφυτες επικοινωνιακές σας δεξιότητες, σαν ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή.

Ανεξάρτητα από τη μορφή που μπορεί να έχει η επικοινωνιακή σας δεινότητα, εσείς ευδοκιμείτε επικοινωνιακά.

Είστε ένας φυσικός ομιλητής που απολαμβάνει τη σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους. Ωστόσο, οι πλανητικές αλλαγές και διελεύσεις αυτόν τον μήνα θα αμφισβητήσουν ολοσχερώς τις προκαταλήψεις σας σχετικά με την επικοινωνία.

zodia-taro-45

Δεν θα σας καλύπτει πια το συνηθισμένο επικοινωνιακό σας στυλ. Αν και σας είχε εξυπηρετήσει καλά στο παρελθόν, ο κόσμος γύρω σας έχει αλλάξει και πρέπει να προσαρμοστείτε για να συνεχίσετε να ανθίζετε. Ευτυχώς είστε ένα μεταβλητό αέρινο ζώδιο… και κανείς δεν είναι πιο ικανός από εσάς, στην αποδοχή των οποιονδήποτε αλλαγών.

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου θα σας εμπνεύσει να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ανάπτυξη και να αναζητήσετε τις δυνατότητές σας. Θα είστε σε θέση να λάβετε περαιτέρω διαύγεια και διορατικότητα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο ενθουσιασμός σας για τη ζωή. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην κινηθείτε πολύ παρορμητικά και με υπερβολικό ενθουσιασμό, γιατί αυτό συνήθως οδηγεί σε λάθη. Μην βιάζετε πράγματα και καταστάσεις. Η υπομονή είναι μια αρετή, που απαιτεί επιπλέον δουλειά από μέρους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Ιανουάριος 22 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Από τις 14 Ιανουαρίου, ο Ερμής θα μπει σε ανάδρομη τροχιά. Αυτή η μετάβαση θα ενσταλάξει αλλαγές και προκλήσεις στον χαρακτήρα σας. Η συνηθισμένη σας ρουτίνα μπορεί να διακοπεί. Αν και αρχικά δεν θα είστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό, σταδιακά θα εκτιμήσετε αυτήν την παρέμβαση. Η προηγούμενη προσέγγισή σας στη ζωή και την εργασία, έχει μείνει λίγο στάσιμη. Για να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να ευδοκιμεί, έχει ανάγκη την αλλαγή.

Αν κι εύκολα μπορεί να απογοητευτείτε με τις πολλές και ταυτόχρονες αλλαγές, να έχετε κατά νου ότι αυτή η κατάσταση, είναι προσωρινή. Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή θα βοηθήσει για να επεκτείνετε τη δική σας προσωπική δημιουργικότητα και ευφυΐα. Μπορεί να φημίζεται για τις αναγκαστικές αλλαγές, ωστόσο υπάρχουν πολλά θετικά σ’ αυτή τη διέλευση. Θα νιώσετε απίστευτη έμπνευση, ακόμη και για τα πιο συνηθισμένα πράγματα.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Ιανουάριος 22 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Θα μπορέσετε επίσης να συνδεθείτε με φίλους από το παρελθόν και να αναζωογονήσετε δεσμούς που νομίζατε ότι είχαν χαθεί από καιρό. Σαν ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, η ανάδρομη διέλευσή του θα σας επηρεάσει ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα. Δυστυχώς, ο Ιανουάριος θα είναι ένας μήνας γεμάτος ένταση για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Ο κυβερνήτης της αγάπης Αφροδίτη, μέχρι τις 29 του μήνα θα είναι ανάδρομη, δυσκολεύοντας ιδιαίτερα τη διατήρηση νέων σχέσεων.

Αν μπείτε σε μια νέα σχέση αυτό το διάστημα…έχετε προειδοποιηθεί. Αντί να ξεκινήσετε κάτι νέο, επικεντρώστε τις ενέργειές σας στην ενίσχυση των δεσμών και των σχέσεων που ήδη έχετε. Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε εκπληκτικές και βαθύτερες συνδέσεις. Καθώς ο ήλιος μετακινείται στον Υδροχόο στις 19 Ιανουαρίου, θα έρθετε αντιμέτωποι με αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή. Ευτυχώς για εσάς, οι περισσότερες από αυτές θα είναι ευπρόσδεκτες. Καθώς ξεκινά η εποχή του Υδροχόου, θα μπείτε σε μια εποχή επαγγελματικής εξέλιξης και ανάπτυξης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η δημιουργικότητα που φέρνει η εποχή του Υδροχόου θα πυροδοτήσει νέες ιδέες και θα σας προσφέρει την αναγκαία έμπνευση. Είστε άτομα που θέλετε πάθος στη δουλειά σας. Η επικοινωνία θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη καθώς ο μήνας συνεχίζεται. Αναπόφευκτα θα φτάσει στην κορύφωσή της, στις 22 όταν η Σελήνη στην Παρθένο θα τετραγωνίσει τον Άρη στον Τοξότη. Τα συναισθήματα θα είναι ιδιαίτερα υψηλά αυτό το διάστημα.

Αυτή η όψη του Άρη μπορεί να δημιουργήσει αυξημένο πάθος και θυμό, δίνοντας τη θέση του σε αρκετές περιττές συγκρούσεις. Τα συναισθήματα θα κυβερνήσουν την κρίση σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου – κάτι σπάνιο για εσάς τους Διδύμους. Ευτυχώς, αυτή είναι μια σύντομη διέλευση. Καθώς ο Ιανουάριος πλησιάζει στο τέλος του, ο Ερμής θα μπει στον Αιγόκερω.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ζώδια Ιανουαριος 22 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Συγκεκριμένα, η σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω στις 30. Η επιρροή του Αιγόκερω θα φωτίσει περαιτέρω την ανάγκη σας για αλλαγή. Θα διευθετήσετε ζητήματα και συγκρούσεις που εδώ και καιρό αγνοούσατε. Αν και θα σας φανεί μεγάλο το χρονικό διάστημα, μην βιαστείτε να βρείτε λύσεις που μπορεί να μετανιώσετε.

Η εσωτερική αναζήτηση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να γράψετε ένα ημερολόγιο, να κάνετε διαλογισμό ή βρείτε κάποιον άλλο τρόπο για να απελευθερώσετε το παρατεταμένο άγχος ή την πίεση που τυχόν έχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988