Ζώδια Ιανουάριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ixthys

Ζώδια Ιανουάριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιανουάριος 22 Ιχθύες : Για τους Ιχθύες, ο Ιανουάριος του 2022 παρουσιάζει μια πληθώρα ιδεών και τρόπων, για να διασφαλιστεί η υλοποίησή τους.

Οι άφθονες ενεργές αλληλεπιδράσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, μπορούν κάλλιστα να σας οδηγήσουν σε πολλές κερδοφόρες συμφωνίες ή νέες προσφορές στο χώρο εργασίας.

Θα λάβετε μεγάλη υποστήριξη από τους άλλους, αν είστε υπεύθυνοι κι επιμελείς. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε φάση ανάδρομης κίνησης.

zodia-taro-45

Δεν υπάρχει εγγύηση για συντριπτική επιτυχία στην προσωπική σας ζωή, ωστόσο πολύ πιθανόν οι σχέσεις σας, να υποστούν θετικές εξελίξεις. Αν είστε ευγενικοί κι ευαίσθητοι στην επικοινωνία σας με τους άλλους, θα ανταμειφθείτε καλά. Μην ενεργείτε, βιαστικά ή με θυμό. Στις αρχές Ιανουαρίου το εξάγωνο Ήλιου/ Ποσειδώνα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για την επίλυση τυχόν επαγγελματικών ζητημάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Το συνεχές καλό χιούμορ και η αισιοδοξία σας θα βελτιώσουν τις περισσότερες σχέσεις σας.

Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Αιγόκερω αυτό το διάστημα και θα συμβάλει στην ευχάριστη επικοινωνία και την κοινωνικοποίησή σας με τους άλλους. Ιδανικά, θα περάσετε με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου κάνοντας σχέδια για το μέλλον σας. Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για να αναγνωριστούν τα ταλέντα και οι δεξιότητές σας από τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ζώδια Ιανουάριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα όμως, σας προειδοποιεί να προσέχετε για να μην καταπονηθείτε σωματικά και συναισθηματικά. Προς τα μέσα του μήνα, τα επαγγελματικά σας θα ανθίσουν. Ενδέχεται να εμφανιστούν νέες ευθύνες στη δουλειά, που θα οδηγήσουν σε προαγωγές, μπόνους ή άλλες θετικές ανταμοιβές. Το ημι-εξάγωνο του Ερμή με τον Ήλιο θα δημιουργήσει ευκολία στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

Αυτό είναι ένα ιδανικό σύνολο συνθηκών για ακαδημαϊκή εργασία και συνεργασία με άλλους. Στις 16 του μήνα, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του. Φροντίστε αυτό το διάστημα, να μην έρθετε σε ρήξη με την πραγματικότητα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου θα είναι μια τέλεια μέρα για διασκέδαση και κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Η επιρροή της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει σ’ αυτό. Θα είστε τόσο θετικοί και θα έχετε τόσο μεγάλη πειθώ.. που θα πείσετε ακόμη και τους πιο δυνατούς αντιπάλους να συμφωνήσουν μαζί σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Ιανουάριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Προσέξτε μόνο να μην αντιδράτε σκληρά σε αντίθετες απόψεις και να μην ενεργείτε απερίσκεπτα, γιατί ο Άρης δεν ευνοεί τέτοιου είδους ενέργειες. Στις 20 Ιανουαρίου, ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Αυτό θα σας προσφέρει την απαραίτητη αρμονία και ηρεμία. Είχατε έντονο άγχος τελευταία, οπότε αυτή η αναστολή δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή! Αυτή η αλλαγή ρυθμού θα είναι ιδιαίτερα βολική μετά την υπομονή της έντονης διέλευσης του Άρη… που προκαλεί συνήθως μια πληθώρα βίαιων συναισθημάτων.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, δεν αποκλείει τα ευτυχισμένα γεγονότα στις σχέσεις ή τα οικονομικά σας.

dream

Ζώδια Ιανουαριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους. Επίσης καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Αφιερώστε χρόνο για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για οποιεσδήποτε από τις αγορές σας, αυτόν τον μήνα.

Τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου, μπορεί να νιώσετε πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Ωστόσο, είστε αρκετά τυχεροί γιατί αυτή η αίσθηση του συναισθηματικού χάους δεν θα διαρκέσει πολύ. Μέχρι να ξεκινήσει ο Φεβρουάριος, τα συναισθήματά σας θα είναι πολύ πιο σταθερά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA