Ζώδια Ιανουάριος 22 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-karkinos

Ζώδια Ιανουάριος 22 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιανουάριος 22 Καρκίνος : Σε αντίθεση με τα ζώδια που είναι αρκετά ευλογημένα ώστε να έχουν μια καλή πλανητική ευθυγράμμιση τον Ιανουάριο του 2022, οι Καρκίνοι δυστυχώς θα έχουν ένα δύσκολο ξεκίνημα αυτή τη χρονιά.

Θα είναι ένας μακρύς μήνας γεμάτος επίπονες ανηφορικές μάχες για την εσωτερική σας ανάπτυξη.

Αν και πρόκειται να είναι ένα δύσκολο ταξίδι για εσάς, θα βγείτε πιο δυνατοί.

zodia-taro-45

Οι ελπίδες, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας θα αντιμετωπίσουν τις δικές τους προκλήσεις – μερικές από τις οποίες μπορεί να αλλάξουν για πάντα. Δεν θα πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε εκνευρισμένοι με τη ζωή. Όλο τον Ιανουάριο του 2022, οι συνολικές διελεύσεις της Αφροδίτης και του Ερμή θα δημιουργήσουν τη βάση των εμπειριών, σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Αυτοί οι πλανήτες είναι περισσότερο γνωστοί για την επιρροή τους στον έρωτα και την επικοινωνία.

Ωστόσο επηρεάζουν ακόμη περισσότερες πτυχές της ζωής σας στη διάρκεια αυτών των διελεύσεων. Συγκεκριμένα, δεν θα είναι καλή περίοδος, για μεγάλες αποφάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Τα οικονομικά δεν είναι κάτι στο οποίο συνήθως επικεντρώνετε την ενέργειά σας, αλλά τα οικονομικά σας θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικά για το υπόλοιπο του Ιανουαρίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ζώδια Ιανουάριος 22 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Είστε από τα άτομα που έχετε πολλά κι έντονα συναισθήματα και δεν φοβάστε να τα εκφράσετε ανοιχτά. Είστε γνωστοί για την ορμή και τη φιλοδοξία σας να πετύχετε. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής, τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου 2022. Η δύναμη της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας, θα ενισχύσει αυτά τα φυσικά χαρακτηριστικά. Τα αυξημένα επίπεδα έντασης θα μετατρέψουν τη φιλοδοξία σας… σε αλαζονεία και σύγκρουση.

Η επιρροή του Ερμή θα αυξήσει περαιτέρω τυχόν συναισθήματα σύγχυσης, αυξάνοντας την ένταση στο ήδη φορτωμένο μυαλό σας. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, προξενώντας μεγάλα σκαμπανεβάσματα στη συναισθηματική σας κατάσταση. Παρά τις προκλήσεις που είχατε για να πετύχετε αυτό το επίπεδο εσωτερικής γαλήνης, θα είστε τελικά ευγνώμονες γι’ αυτές τις εμπειρίες. Από τις 11 Ιανουαρίου, ο Άρης θα μεταβεί στον Τοξότη, αυξάνοντας κάθε ένταση στις προσωπικές σας σχέσεις.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Αυτή η θέση δεν είναι υπομονετική και μπορεί να δημιουργήσει κάποιες ατυχείς καταστάσεις, τόσο στις σχέσεις σας όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Πράγματα με τα οποία πριν αισθανόσασταν άνετα, τώρα σας πνίγουν. Μόλις ο Ήλιος μπει στην εποχή του Υδροχόου, η γενική αύρα γύρω σας θα γίνει πιο ανάλαφρη.

Θέματα από το παρελθόν σας, αντιμετωπίζονται επιτέλους σωστά, χάρη στην βαθιά και ουσιαστική σας ενδοσκόπηση. Θα νιώσετε εσωτερική γαλήνη και ισορροπία, κάτι που παλεύετε να βρείτε από την έναρξη της καινούργιας χρονιάς. Αντί για τις απογοητεύσεις που συναντήσατε κατά τη διάρκεια του μήνα, είναι σημαντικό να κρατήσετε αυτές τις εμπειρίες για να διασφαλίσετε την γαλήνη και την ισορροπία σας.

Την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και θα τετραγωνίσει τον Ουρανό στον Ταύρο. Είναι η τελευταία σημαντική πλανητική διέλευση του μήνα… κι αυτή η θέση θα παίξει σημαντικό ρόλο, για τον μήνα που ακολουθεί.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Ιανουαριος 22 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβετε ιδιαίτερα υπόψη. Θα λάβετε επιτέλους μια αναβολή από τις δυσκολίες που έχει να προσφέρει η ζωή, με το τετράγωνο Σελήνης/Ουρανού. Το περίεργο παιδί μέσα σας όπως και οι εκκεντρικότητες, θα είναι σε πλήρη ισχύ. Και για πρώτη φορά, θα μπορέσετε να το αφήσετε ελεύθερο. Αν οι άνθρωποι δεν μπορούν να σας αποδεχτούν γι’ αυτό που είστε… ειλικρινά δεν σας νοιάζει καθόλου.

Το καλύτερο μέρος της ελευθερίας που προσφέρει αυτή η διέλευση είναι η επισήμανση, πως είναι μόνο η αρχή για εσάς. Καθώς ο Φεβρουάριος ξεκινά μ’ αυτή τη διέλευση, θα περάσετε πολύ πιο εύκολα, από ό,τι τον προηγούμενο μήνα. Αν κι αυτή μπορεί να είναι άλλη μια από τις παγίδες της ζωής, είναι σημαντικό να θυμάστε, πως επικρατεί πάντα ηρεμία μετά την καταιγίδα. Μπορεί να είναι κλισέ, αλλά θα ήταν χρήσιμο να το θυμάστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098