Ζώδια Ιανουάριος 22 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

ζωδια-κριος-3-krios

Ζώδια Ιανουάριος 22 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιανουάριος 22 Κριός : Είναι ιδιαίτερα σημαντικό με το ξεκίνημα του 2022 να έχετε το μυαλό σας ανοιχτό στις δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει η καινούργια χρονιά.

Ο Ιανουάριος ξεκινά με την μετάβαση της Σελήνης στο ζώδιό σας, κάτι που επηρεάζει θετικά το ζώδιό σας. Θα τονίσει το πάθος, την αποφασιστικότητα και τη νεανικότητα της καθημερινότητάς σας.

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν την εσωτερική σας φύση και θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των συναισθημάτων σας.

zodia-taro-45

Σχεδόν όλο το μήνα μέχρι τις 29, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη. Αυτό θα αναδείξει θέματα του παρελθόντος. Να είστε προσεκτικοί αν συναντήσετε πρώην ερωτικούς σας συντρόφους ή παλιούς φίλους. Σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να κλείσετε ορισμένες ανεπίλυτες υποθέσεις. Είναι επίσης μια καταπληκτική ευκαιρία να ενισχύσετε τις σχέσεις που έχετε ήδη. Στις αρχές Ιανουαρίου, ο Ερμής μεταβαίνει στον Υδροχόο.

Προσέξτε αυτό το διάστημα τα λόγια σας και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν. Ευτυχώς, ο Υδροχόος θα φέρει μια νέα αίσθηση φρεσκάδας και κατανόησης στο επικοινωνιακό σας στυλ. Αυτό θα σας διευκολύνει να αποδεχτείτε τις απόψεις των άλλων, αντί να εστιάσετε απλά στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες – γιατί έχετε ισχυρές απόψεις που συνήθως τις εκφράζετε ελεύθερα. Αν κι αυτό είναι συνήθως καλό, μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα αυτόν τον μήνα, αν δεν είστε προσεκτικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Ιανουάριος 22 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου 2022, ο Άρης θα βρεθεί στον Τοξότη. Ο Άρης στον Τοξότη θα τονίσει και θα αυξήσει τη φυσική σας τόλμη και ευθύτητα. Θα νιώσετε το θάρρος να λύσετε με αυτοπεποίθηση οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί. Πραγματικά, δεν θα υπάρξει πρόβλημα που να μην μπορείτε να λύσετε αυτόν τον μήνα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσετε αυτήν την αποφασιστικότητα πιέζοντας σωματικά τον εαυτό σας.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο μάθημα ποδηλασίας ή να επισκεφτείτε το νέο στούντιο γιόγκα στη γειτονιά σας – τώρα είναι η ώρα! Στις 18 Ιανουαρίου, η πανσέληνος στον Καρκίνο θα σας δημιουργήσει αυξημένη ένταση και πίεση. Αν και θα είναι απίστευτα εύκολο για εσάς να αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας κυβερνήσουν αυτόν τον μήνα, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας μια πιο λογική προσέγγιση στα προβλήματά σας.

zodia-zvdia-22

Φυσικά, αυτό ευκολότερα λέγεται…παρά γίνεται. Μπορεί επίσης να είστε περισσότερο διατεθειμένοι να ζητήσετε έγκριση από τους άλλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μην υποβιβάζετε τον εαυτό σας ζητώντας την έγκριση των άλλων. Η ανασφάλεια ποτέ δεν σας πήγαινε. Η αστρολογική περίοδος του Αιγόκερω θα κλείσει στις 19 Ιανουαρίου καθώς ξεκινά η εποχή του Υδροχόου.

Η εποχή του Αιγόκερω χαρακτηρίζεται από την προβολή της αποφασιστικότητας, της ορμής και της επιθυμίας για επιτυχία σε όλες τις πτυχές της ζωής. Αυτό σας δημιούργησε αυξημένη προσωπική ένταση, αλλά ευτυχώς η εποχή του Υδροχόου θα ελαφρύνει αυτό το φορτίο. Η εποχή του Υδροχόου θα σας επιτρέψει επιτέλους να επιβραδύνετε και να χαλαρώσετε. Μετά την περασμένη χρονιά, κερδίσατε πραγματικά μια ευκαιρία να διασκεδάσετε λιγάκι.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Ιανουάριος 22 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Οι περισπασμοί της δουλειάς και τα καθημερινά άγχη θα σβήσουν στο παρασκήνιο, καθώς επιτέλους θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στις δικές σας ανάγκες. Θα συναντήσετε επίσης ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας σας για να εξερευνήσετε δυνατότητες που ποτέ δεν φανταζόσασταν πως ήταν εφικτές. Νωρίτερα μέσα στον μήνα, η κοινωνική σας ζωή ήταν στάσιμη – στην καλύτερη περίπτωση.

Ευτυχώς όμως η επικοινωνία με τους φίλους γίνονται πολύ πιο φιλικές καθώς η Σελήνη πλησιάζει τον Ερμή στις 24 Ιανουαρίου. Οι πιέσεις που είχατε στις σχέσεις σας αυτόν τον μήνα θα αρχίσουν επιτέλους να χαλαρώνουν. Θα είστε σε θέση να χαλαρώσετε και να αγκαλιάσετε την ομορφιά μιας ανάλαφρης κουβεντούλας. Δεν χρειάζεται κάθε συζήτηση που κάνετε να είναι φιλοσοφική και να εμπεριέχει ηθικούς κινδύνους.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Ιανουαριος 22 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ωστόσο, η αίσθηση της εγγύτητας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών. Από τις 14 Ιανουαρίου, ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, αλλά επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερω προς το τέλος του μήνα. Δεδομένου ότι ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω για δεύτερη φορά αυτόν τον μήνα, θα επανεμφανιστούν θέματα που δημιουργήθηκαν στις αρχές του μήνα.

Αυτό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τη νοητική σας ικανότητα. Αν έχετε χάσει ευκαιρίες ή έχετε αφήσει κάποιες εκκρεμότητες, τώρα είναι η ώρα να εστιάσετε ξανά σ’ αυτές. Μόνο φροντίστε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο και προσήλωση. Τώρα δεν είναι η ώρα για βιασύνες και λάθη. Είναι σημαντικό να επιβραδύνετε και να αφιερώσετε χρόνο σε όλα τα θέματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098