Ζώδια Ιανουάριος 22 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-lewn-ilios

Ζώδια Ιανουάριος 22 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιανουάριος 22 Λέων : Ο Λέοντας έχει τη φήμη -μεταξύ πολλών άλλων – του εγωπαθούς. Είστε ένα σίγουρο, τολμηρό, ατρόμητο και πιστό άτομο.

Ωστόσο, το μοιραίο ελάττωμα της εγωπάθειας, κατακλύζει ολόκληρη την προσωπικότητά σας με το ξεκίνημα του Ιανουαρίου.

Την πρώτη κιόλας μέρα της Πρωτοχρονιάς του 2022, ο Ήλιος βρίσκεται σε μια μοναδική θέση για εσάς, αυξάνοντας την υψηλή αίσθηση της αποφασιστικότητας και του πάθους σας.

zodia-taro-45

Επιπλέον, θα νιώθετε περισσότερο ανεξάρτητοι και πεισματάρηδες. Δυστυχώς για τους γύρω σας, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες που δεν θα οφείλονται σε θυμό, αλλά στα άστοχα λόγια σας. Ωστόσο στις 2 του μήνα, η Νέα Σελήνη και η μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη θα δημιουργήσουν μεγάλη προσωπική αρμονία. Οι ικανότητές σας στον προγραμματισμό θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Όποιο κι αν είναι το σχέδιό σας, θα έχει αποδοτικό αποτέλεσμα. Έχετε βάλει πολλή προνοητικότητα και δουλειά σε αυτό το έργο, οπότε σίγουρα έχετε κερδίσει με το σπαθί σας την οποιαδήποτε επιτυχία λάβετε ως αποτέλεσμα. Ο Ερμής θα περάσει σημαντικό χρόνο σε άμεση αντίθεση με το ζώδιό σας, δημιουργώντας εντάσεις και διαμάχες. Θα νιώσετε μια αυξημένη αίσθηση αυτοεκτίμησης, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί σαν εγωισμός και αλαζονεία. Το 2022, θα χρειαστεί να εστιάσετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας για να διασφαλίσετε πως δεν διακατέχεστε από υπερηφάνεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Ιανουάριος 22 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ωστόσο, ποτέ δεν αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο, στο να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας – ακόμα κι αν είναι τα δικά σας λάθη που σας εμποδίζουν. Για άλλη μια φορά, η ανάδρομη Αφροδίτη θα επηρεάσει σημαντικά τις προσωπικές σας σχέσεις. Ξεκινά στις αρχές Ιανουαρίου και θα τελειώσει την ανάδρομη πορεία της, τις τελευταίες εβδομάδες του μήνα.

Οι σχέσεις σας θα πάνε καλύτερα κάτω από αυτήν την πλανητική θέση, αν επιστρατεύσετε όσο το δυνατόν περισσότερη υπομονή και διακριτικότητα. Δεν φημίζεστε για το τακτ σας, γι’ αυτό και θα χρειαστεί να αγωνιστείτε σκληρά. Προσπαθήστε να δίνετε σημασία στις επιθυμίες και τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Ιανουάριος 22 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Τα όνειρα και οι επιθυμίες τους είναι εξίσου σημαντικά με τα δικά σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας υπενθυμίσει επίσης τη σημασία του να εκτιμάτε αυτά που έχετε μέσα σε μια σχέση. Μπορεί να μην είναι πολλά, αλλά είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάτε τα μικρά πράγματα με το ταίρι σας, γιατί αυτά συνήθως κάνουν τη διαφορά σε μια σχέση. Από τις 20 Ιανουαρίου, ο Ήλιος μετακινείται από τον Αιγόκερω στο αντίθετο ζώδιο από το δικό σας, τον Υδροχόο.

Θα υποστείτε μια πληθώρα από διαφορετικές ακρότητες. Θα νιώθετε πιο απογοητευμένοι ή πιο ενθουσιασμένοι από το συνηθισμένο. Θα αντιμετωπίσετε επίσης συγκρούσεις. Η καλύτερη προσέγγιση για να ανταποκριθεί κανείς σε τέτοιου είδους εντάσεις, είναι να ασκεί αυτοσυγκράτηση. Η αυτοσυγκράτηση είναι κάτι με το οποίο δεν τα πάτε καλά. Ωστόσο, όσο περισσότερο εγκρατείς είστε, τόσο καλύτερα θα είναι όλα για εσάς.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Ιανουαριος 22 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Την τελευταία μέρα του μήνα, η Σελήνη θα μπει στον Υδροχόο. Για άλλη μια φορά, αυτή είναι μια ακραία αντίθεση για το ζώδιό σας. Ωστόσο, αυτή η πλανητική θέση θα σας παρέχει και κάποιες διασκεδαστικές ευκαιρίες.

Αυτός ο μήνας ήταν γεμάτος υπερένταση …γι’ αυτό οτιδήποτε μπορεί να σας χαλαρώσει θα είναι ευπρόσδεκτο. Το σίγουρο είναι, πως τον επόμενο μήνα θα διασκεδάσετε πολύ. Αν περιμένατε να κάνετε κάτι τρελό και ασυνήθιστο θα το τολμήσετε και θα χαρείτε που το κάνατε! Θα είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να ασχοληθείτε ακόμη περισσότερο με φιλανθρωπικά έργα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098