Ζώδια Ιανουάριος 22 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-parthenos-afroditi

Ζώδια Ιανουάριος 22 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιανουάριος 22 Παρθένος : Ο Ιανουάριος του 2022 αφορά την εύρεση ισορροπίας για το ζώδιό σας, που θα ξεδιπλωθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Η αλήθεια είναι πως θα νιώσετε μεγαλύτερη αίσθηση ισορροπίας σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Συνήθως, όταν πρόκειται να ενεργήσετε παρορμητικά …. φτάνετε στα άκρα.

Όμως αυτή, δεν είναι μια βιώσιμη προσέγγιση της ζωής. Αυτή η ανισορροπία επιδεινώνεται περαιτέρω από την ακραία τελειομανία σας, όπως και την απομάκρυνσή σας από την πραγματικότητα.

zodia-taro-45

Είστε ένα φιλόδοξο άτομο – μια από τις πολλές εκπληκτικές ιδιότητες που έχετε – αλλά συχνά δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσα μπορείτε να πετύχετε ρεαλιστικά, μέσα σε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Καθώς προχωράτε προς τους στόχους σας αυτόν τον μήνα, προσπαθήστε να το λάβετε υπόψη. Όσο ενοχλητικό κι αν είναι, οι στόχοι σας πρέπει να είναι εφικτοί για να τους πετύχετε.

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να περιορίσετε λίγο τα πράγματα. Στην αρχή του μήνα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να δείξετε περισσότερο θάρρος και τόλμη στην καθημερινότητά σας. Η δημιουργική σας έκφραση θα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Φαίνεται πως έχετε πολλές και ποικίλες δημιουργικές ιδέες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Ιανουάριος 22 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά είτε για τα προσωπικά σας, η καλλιτεχνική σας πλευρά θα αξιοποιηθεί διεξοδικά όλο τον υπόλοιπο Ιανουάριο. Ωστόσο, προσέξτε να μην είστε επικριτικοί με την καλλιτεχνική έκφραση των άλλων. Με το ξεκίνημα του Ιανουαρίου εμφανίζεται μια Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Αυτή η θέση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για μακροπρόθεσμα σχέδια.

Αν σχεδιάζετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εφαρμόσετε αυτά τα σχέδια. Περίπου την ίδια περίοδο, η Αφροδίτη θα τοποθετηθεί σε μια πολύ θετική όψη για το ζώδιό σας. Η θετική επιρροή της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να πετύχετε στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας επικοινωνίες. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι γεμάτη διασκέδαση και παιχνίδια, ενώ η επαγγελματική σας θα κυλάει ομαλά.

zwdia shmera

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε πως πρέπει να είναι προσεκτική η προσέγγιση στις σχέσεις σας, καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Η πλανητική θέση του Άρη, θα αυξήσει τον εκνευρισμό και τον θυμό σας. Μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα διεκδικητικοί ή αλαζονικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν νιώθετε εκνευρισμένοι με κάποιο συγκεκριμένο άτομο αποφύγετέ το, για να μην κλιμακωθούν οι διαφωνίες σας.

Μην αφήσετε κανέναν να σας προκαλέσει να πείτε ή να κάνετε κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε. Απλά δεν αξίζει τον κόπο. Όλο τον Ιανουάριο, ο Ερμής θα βρίσκεται σε απίστευτα τεταμένη θέση για το ζώδιό σας. Προς τα μέσα του μήνα θα γυρίσει ανάδρομος- ένα διάστημα, για μεγάλες αλλαγές και ανάπτυξη. Ενώ υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη, η πιθανότητα να κάνετε λάθη είναι εξίσου υψηλή. Φυσικά, κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο, αλλά προσπαθήστε να είστε όσο πιο προσεκτικοί μπορείτε. Μην βιαστείτε επίσης να πάρετε οποιεσδήποτε τελικές αποφάσεις. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη ενισχύει τα επίπεδα της δημιουργικότητάς σας.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Ιανουάριος 22 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Είναι σημαντικό να ενεργείτε πάντα προσεκτικά και με μέτρο. Καθώς ο Ήλιος μετακινείται από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου, θα κάνει όψη χιαστί με το ζώδιό σας. Ο Υδροχόος αναδεικνύει την πιο ανάλαφρη πλευρά σας. Την εποχή του Υδροχόου, θα υπάρχει άφθονος κι απρόβλεπτος αυθορμητισμός. Ευτυχώς, αυτός θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας σε υπέροχα νέα έργα.

Προσέξτε μόνο τις υπερβολικές αναλύσεις στη δουλειά σας. Μέρος της γοητείας σας στα δημιουργικά έργα είναι η ιδιοτροπία, σε συνδυασμό με μια ανέμελη προσέγγιση. Στις 26 του μήνα, ο Ερμής θα επιστρέψει στον Αιγόκερω. Αυτό δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για να αναλογιστείτε το παρελθόν σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Ιανουαριος 22 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσετε τυχόν άλυτα ζητήματα με προηγούμενες σχέσεις. Ο Ερμής στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει μια άνετη ψυχική κατάσταση που είναι ιδανική για την αντιμετώπιση προηγούμενων τραυμάτων.

Επιπλέον, ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω στις 25 του μήνα, αυξάνοντας θετικά την τρέχουσα ψυχική σας κατάσταση. Η συνολική διάθεση και η στάση σας θα βελτιωθούν σημαντικά. Με τις μοναδικές προκλήσεις που παρουσίασε η προηγούμενη χρονιά… αυτή η αλλαγή στάσης, είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Σας αξίζει πραγματικά η ευτυχία… και οι πλανήτες φαίνεται να συμφωνούν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot