Ζώδια Ιανουάριος 22 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

antras-tayros

Ζώδια Ιανουάριος 22 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιανουάριος 22 Ταύρος : Ο πρώτος μήνας του 2022 θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στις σχέσεις και τους δεσμούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ευτυχώς, οι θέσεις των πλανητών στις αρχές Ιανουαρίου παραπέμπουν σε θετικές αλλαγές στις σχέσεις σας τον επόμενο χρόνο.

Από την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2022, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω. Αυτό θα σας οδηγήσει σε συντριπτικά θετικές ευκαιρίες για να εμβαθύνετε και να αναπτύξετε τις τρέχουσες σχέσεις σας.

zodia-taro-45

Μια αίσθηση επιφυλακτικότητας σε ορισμένες πτυχές της ζωής σας, θα σας ωφελήσει. Μπορεί να λατρεύετε την ομορφιά, αλλά η υπέρβαση στα ωραία πράγματα που έχει να σας προσφέρει η ζωή, δεν θα σας προσφέρει την αληθινή ευτυχία. Φυσικά, έχετε την τάση να το παρακάνετε με τα καπρίτσια σας, πολύ εύκολα. Με την ανάδρομη Αφροδίτη όμως, η μετριοπάθεια είναι πραγματικά το κλειδί εδώ.

Επιπλέον καθώς ξεκινά η Πρωτοχρονιά, ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Υδροχόος τονίζει τη σημασία της επικοινωνίας και της γλώσσας. Δυστυχώς για εσάς, το επικοινωνιακό στυλ του Υδροχόου δεν σας ταιριάζει και ίσως νιώσετε ιδιαίτερα απογοητευμένοι με τις καθημερινές σας αλληλεπιδράσεις. Κι αυτές οι απογοητεύσεις με τη σειρά τους ίσως οδηγήσουν σε περιττές υπερβολές.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Ιανουάριος 22 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Είναι σημαντικό να εστιάσετε στη διατήρηση του μέτρου και της λεπτότητας σε ό,τι κάνετε – ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο σας είναι. Ο Ήλιος βρίσκεται στον Αιγόκερω κατά το πρώτο μισό του Ιανουαρίου κι αυτό θα δημιουργήσει μια έντονη εποχή δημιουργικής εξερεύνησης και αυτοέκφρασης. Τα δημιουργικά σας έργα θα βρουν την απόλυτη επιτυχία εδώ. Αυτό θα σας ανακουφίσει κάπως, μετά από την έλλειψη της δημιουργικής προόδου που αντιμετωπίζατε.

Επιπλέον στις 2 του μήνα, θα υπάρξει μια Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που θα επιτρέψει στις δημιουργικές σας εξερευνήσεις να αποκτήσουν πραγματική δυναμική και να οδηγήσουν σε στοχευμένη δράση. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας επιτέλους θα πραγματοποιηθούν. Ενώ η εποχή του Αιγόκερω ήταν εξαιρετική για εσάς προσωπικά, καθώς ο Ήλιος μεταβαίνει στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου, αυτή η τάση δυστυχώς δεν θα συνεχιστεί. Ο Ήλιος στον Υδροχόο θα δημιουργήσει ολοένα αυξανόμενες εντάσεις και δυσκολίες στο ζώδιό σας.

dream

Αν έχετε κάποιο πιεστικό πρόβλημα αυτό το διάστημα, μην το αντιμετωπίσετε βιαστικά. Η αργή και βαθιά σκέψη είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τα προβλήματά σας. Στις 25 Ιανουαρίου, ο Άρης θα μετακινηθεί στον Αιγόκερω. Κάτω από την επιρροή του Αιγόκερω, θα βρείτε μεγάλη προσωπική επιτυχία. Ο Άρης, θα σας οδηγήσει να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Αν διστάζατε να ξεκινήσετε οποιουσδήποτε προσωπικούς στόχους, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε άλματα! Ο Άρης θα σας ενθαρρύνει να ενεργήσετε άφοβα. Τίποτα δεν πρόκειται να σας εμποδίσει να πετύχετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Η τολμηρή σας αυτοπεποίθηση θα βοηθήσει επίσης στην επίτευξη αυτών των στόχων. Στις 27 Ιανουαρίου, ο Ερμής θα βρίσκεται ξανά στον Αιγόκερω και θα μπει στον ανάδρομο κύκλο του.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Ιανουαριος 22 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ενώ ο ανάδρομος Ερμής παρουσιάζει μια σειρά από ενοχλήσεις και προκλήσεις, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Εσάς θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας επιδόσεις. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε κάποια παλιά προβλήματα… και καλό θα είναι να τα επιλύσετε.

Καθώς ο Ιανουάριος πλησιάζει στο τέλος του, οι πλανήτες θα βρίσκονται σε ιδανική θέση για να σκεφτείτε πώς σας επηρέασαν οι διελεύσεις τους κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα. Είναι εύκολο να αποσπαστεί η προσοχή σας τώρα, αλλά για να συνεχίσετε να ωριμάζετε την καινούργια χρονιά, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να αναλογιστείτε το παρελθόν. Αν κάποιος μπορεί να το κάνει αυτό… είστε εσείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia